PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیتزا فیورنتینا



mehraboOon
05-31-2012, 12:38 PM
پیتزا فیورنتینا

بیشتر كسانی كه بالای 50سال دارند و به قول معروف چند تا پیراهن بیشتر پاره كرده‌اند، میانه خوبی با پیتزا ندارند.





http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/3/8/84608_867.jpg


برترین ها: بیشتر كسانی كه بالای 50سال دارند و به قول معروف چند تا پیراهن بیشتر پاره كرده‌اند، میانه خوبی با پیتزا ندارند. بعضی آن را غذا نمی‌دانند و عده‌ای دیگر پیتزا‌ها را كیك و شیرینی می‌دانند اما واقعیت آن است كه پیتزای خانگی خوب كه خمیر سبكی دارد، روی آن با سوسیس و كالباس پر نشده و سس گوجه آن همان ‌موقع تهیه شده است، یكی از سالم‌ترین، كم‌روغن‌ترین و مفیدترین غذاهاست. این پیتزا بدون روغن تهیه می‌شود و اگر روی آن را با سبزی‌ها و مواد طبیعی به اندازه معقول پر كنید، بیشترین لطف را به بدن خود كرده‌اید. پیتزای فیورنتینا یكی از این دسته غذاها بوده و به احتمال زیاد برای‌تان جدید و جالب است.

مواد لازم برای رویه 2 پیتزای متوسط


سس گوجه‌فرنگی: 6 قاشق غذاخوری
اسفناج: 300 گرم، ساطوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
پیاز كوچك: یك عدد، خلالی
قارچ: 3 عدد، ورقه ورقه
ژامبون گوشت: 2 ورقه، خلالی
پنیر پیتزا: 120 گرم
تخم‌مرغ: 2‌عدد
فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر 2پیتزای متوسط


آرد: 175 گرم
روغن مایع: یك قاشق غذاخوری
مخمر: یك قاشق مرباخوری
نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
شكر: یك قاشق چای‌خوری
آب‌گرم: نصف تا سه‌چهارم پیمانه

روش تهیه

1-برای تهیه خمیر، آرد و مخمر را در یك كاسه الك كنید. وسط آن را گرد كرده و روغن، نمك و شكر را اضافه كنید. آب را كم‌كم به كاسه اضافه كرده و با نوك انگشتان مواد را مخلوط كنید. هنگامی‌كه خمیر نرمی به دست آمد، سطح كار را آردپاشی كرده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. دائما سطح كار را آرد بپاشید. هنگامی‌كه خمیر لطیف، لاستیكی و نچسب شد، آن را گلوله كرده و در یك كاسه چرب شده با دربسته یك ساعت در جای گرمی قرار دهید، بعد از این مدت، خمیر باید 2برابر شده باشد. خمیر را درآورده و در سطح آرد پاشیده، یك دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. خمیر را نصف كرده و هركدام را در یك بشقاب پیتزای آرد پاشیده، پهن كرده و دور آن را به اندازه نصف دیواره ظرف بالا بیاورید.

2- روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و اسفناج را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

3- سس گوجه‌فرنگی را روی پیتزا بمالید و مقدار خیلی كمی از پنیر را روی آن بپاشید. اسفناج، پیاز و ژامبون را به ترتیب روی خمیرها پخش كنید. پنیر باقیمانده را روی آن پاشیده و با كف دست كمی روی آن را فشار دهید. حالا قارچ را نیز روی پیتزاها پخش كنید.

4- پیتزا را 15 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید، سپس از فر خارج كنید. وسط آن را كمی گود كرده و تخم‌مرغ را درون آن بشكنید. مجددا پیتزا را 15 دقیقه در فر بپزید. هنگامی‌كه دور نان طلایی شد از فر خارج كرده و سرو كنید.

توصیه های ویژه :

1- روی پیتزا را خیلی پر نكنید تا خمیر بتواند بپزد.

2- موادی را كه آب می‌اندازد در بالاترین لایه بچینید.

3- از تازه بودن مخمر مطمئن باشید.