توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تب کریمه کنگو به تهران رسید
s.rozekabood
05-30-2012, 12:40 PM
تب کریمه کنگو درحالی در استانهای شرقی شیوع پیدا کرده که خبرها حاکی از رسیدن این بیماری به تهران و حال وخیم دو شهروند به دلیل ابتلا به آن است. در این میان دستگاههای مسئول همچون وزارت بهداشت و صدا و سیما همچنان در زمینه اطلاع رسانی و راههای پیشگیری از این بیماری واگیردار کمکاری میکنند.
چندی قبل بیماری جدید که از طریق دام های آلوده از مرزهای شرقی وارد کشور شده بود به علت ناآشنایی افراد و کم کاری در اطلاع رسانی صیحح وزارت بهداشت و صدا و سیما در استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی فراگیر و به معضل بهداشتی جدید برای کشور تبدیل شد.
این بیماری که در دور جدید ورودش اخیر 9 نفر را در خراسان رضوی مبتلا و جان دو نفر را نیز گرفته است طی روزهای اخیر به پایتخت رسیده است به طوریکه اکنون حال دو شهروند وخیم گزارش شده است.
با این همه البته مسئولان وزارت بهداشت و صداو سیما از کنترل این بیماری خبر می دهند و رسیدن آن به پایتخت را انکار می کنند.
یک کارشناس بهداشت با اعلام اینکه راههای پیشگیری از این بیماری آسان است به مهر گفت: دامداران می توانند با سمپاشی از انتقال این بیماری که توسط حشراتی مانند کنه به وجود می آید جلوگیری کنند. ضمن اینکه مصرف کنندگان نیز می توانند با استفاده از دستکش در زمان تماس با گوشت و نگهداری آن ظرف مدت 48 ساعت در فریزر از راههای جلوگیری به ابتلا این بیماری است.
hossenf
05-30-2012, 01:01 PM
یادمه در اداره دامپزشکی کارآموز بودم، روزی برای تست بروسلوز رفتیم، از نمونه های که گرفته بودیم حدود 20 تا مثبت بود(البته تست دقیق نبود و احتمال فالس پوزیتیو خیلی زیادی داشت!) و برای تست دقیق تر باید نمونه ها به مرکز ارسال میشد! وقتی میخواستیم ارسال کنید 7-8 تا ارسال کردیم! و اعلام کردیم 8 مورد مشکوک داریم :دی
البته بروسلوز شایعه و زیاد هم مهم نیست، اما این تب کریمه کونگو ....
در مورد همن تب هم خاطره ای مشابه دارم ....
borhan_3010
05-31-2012, 03:34 PM
آفتاب: تب کریمه کنگو درحالی در استانهای شرقی شیوع پیدا کرده که خبرها حاکی از رسیدن این بیماری به تهران و حال وخیم دو شهروند به دلیل ابتلا به آن است. در این میان دستگاههای مسئول همچون وزارت بهداشت و صدا و سیما همچنان در زمینه اطلاع رسانی و راههای پیشگیری از این بیماری واگیردار کمکاری میکنند.
چندی قبل بیماری جدید که از طریق دام های آلوده از مرزهای شرقی وارد کشور شده بود به علت ناآشنایی افراد و کم کاری در اطلاع رسانی صیحح وزارت بهداشت و صدا و سیما در استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی فراگیر و به معضل بهداشتی جدید برای کشور تبدیل شد.
این بیماری که در دور جدید ورودش اخیر 9 نفر را در خراسان رضوی مبتلا و جان دو نفر را نیز گرفته است طی روزهای اخیر به پایتخت رسیده است به طوریکه اکنون حال دو شهروند وخیم گزارش شده است.
با این همه البته مسئولان وزارت بهداشت و صداو سیما از کنترل این بیماری خبر می دهند و رسیدن آن به پایتخت را انکار می کنند.
به گزارش مهر،یک کارشناس بهداشت با اعلام اینکه راههای پیشگیری از این بیماری آسان است گفت: دامداران می توانند با سمپاشی از انتقال این بیماری که توسط حشراتی مانند کنه به وجود می آید جلوگیری کنند. ضمن اینکه مصرف کنندگان نیز می توانند با استفاده از دستکش در زمان تماس با گوشت و نگهداری آن ظرف مدت 48 ساعت در فریزر از راههای جلوگیری به ابتلا این بیماری است.
منبع: آفتاب نیوز
borhan_3010
05-31-2012, 03:35 PM
تب کریمه کنگو جدی است
مردم گوشت را پس از 48 ساعت خرید مصرف کنند!
مدیر امور دام جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی گفت: مردم از مصرف گوشت دامهایی که در غیر از کشتارگاههای دام ذبح شدهاند و فاقد مهر سازمان دامپزشکی هستند جدا خودداری کنند.
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/06/20903_PhotoA.jpg
به گزارش دانشگاه نیوز از تبریز سیدرضا ثقلینی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با مصرف این گوشتها ممکن است در صورت وجود آلودگی عامل آن از طریق گوشت به مصرفکننده منتقل شود. وی افزود: نگهداری این گوشتها به مدت 48 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد موجب از بین رفتن ویروسهای منتقلکننده بیماریهای مشترک دام و انسان میشود که ممکن است در گوشت وجود داشته باشد. وی اضافه کرد: بر اثر نگهداری گوشت تازه به مدت 48 ساعت در یخچال پدیده جمود نعشی اتفاق میافتد، این پدیده باعث میشود گلیکوژن به اسیدلاکتیک تبدیل شود و PH گوشت کاهش پیدا کرده که در این PH اکثر ویروسهای احتمالی بیماریزا از بین میروند. ثقلینی با بیان اینکه لازم است افراد برای خرد کردن و تکه تکه کردن گوشت نیز از دستکش استفاده کنند تا از تماس احتمالی با ترشحات بیماریزا جلوگیری شود، ادامه داد: تب کریمه کنگو، نوعی بیماری ویروسی است که ممکن است از طریق گوشت آلوده به انسان منتقل شود؛ هرچند بیشترین راه انتقال این بیماری از طریق تماس افراد با دام آلوده هنگام ذبح عنوان شده است. وی در راستای پیشگیری از بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، به قصابان و سلاخان و کارکنان کشتارگاهها هشدار داد و افزود: این افراد با رعایت کامل مسائل بهداشتی و توجه به هشدارها و توصیههای دامپزشکان و مسئولان فنی بهداشتی در کشتارگاهها میتوانند اقدام به ذبح و شقه کردن دام کنند و سلامت خود را تضمین کنند. وی با بیان اینکه در کشتارگاهها رعایت مسائل ایمنی استفاده از دستکش، روپوش، کلاه، عینک و ماسک الزامی است و باید در حین کار از خوردن، آشامیدن و سیگار کشیدن خودداری شود، ادامه داد:بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو با نام علمی سی.سی.اچ.اف (C.C.H.F) برای نخستین بار در منطقه اکراین و پس از آن در منطقه کنگو مشاهده شد و هماکنون در سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا بومی شده است. رئیس نظام دامپزشکی استان همچنین افزود: بیماری تب کریمه کنگو از طریق عدم رعایت مسائل بهداشتی و کشتار دام در غیر از کشتارگاهها و اماکن غیرمجاز قابل انتقال است. وی با بیان اینکه انواع موش، جوجه تیغی، سنجاب و خرگوش در طبیعت مخزن عامل ویروس تب کریمه کنگو هستند که کنهها با گزش این حیوانات بیماری را به دام منتقل میکنند، اظهار کرد: علائم این بیماری در حیوانات با بروز تب همراه بوده و پس از یک هفته نیز برطرف میشود، اما اگر طی مدتی که بیماری در بدن دام وجود دارد مورد معاینه دامپزشک در قبل از کشتار در کشتارگاه قرار گیرد قابل شناسایی است ولی اگر حیوان در غیر از کشتارگاه ذبح شود شناسایی آن غیرممکن و خون و ترشحات آن میتواند باعث ابتلای انسان به بیماری تب کریمه کنگو شود. ثقلینی با بیان اینکه پس از کشتار باید گوشت قرمز به مدت 48 ساعت در دمای بالای صفر درجه در پیشسردکن کشتارگاهها نگهداری شود تا عوامل بیماریزا در اثر تغییرات PH از بین برود، گفت: طبق نظر پزشکان در صورت مراجعه به موقع بیمار مبتلا به بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو به پزشک امکان درمان دارویی برای انسان وجود دارد. رئیس نظام دامپزشکی استان با بیان اینکه لازم است مردم گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز معتبر با مهر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، ادامه داد: امیدوارم با توجه به اینکه تا این لحظه گزارشی از وجود این بیماری در آذربایجانشرقی گزارش نشده است بتوانیم این مرحله را نیز به سلامتی پشت سر گذاریم.
منبع: دانشگاه نیوز
hossenf
05-31-2012, 05:04 PM
چند نکته:
1. اکثر کشتارگاه های شهرهای کوچک و شهرهای متوسط فاقد محلی جهت "پیش سردکن" هستند، ممکنه در شهرهای بزرگ هم برخی کشتارگاه ها اینچنین باشن،
2.توجه داشته باشید که عنوان شده 48 ساعت در "دمای یخچال" نگهداری بشه، دیدم که گاها برخی تصور میکنن باید 48 ساعت در "دمای پایین" نگهداری بشه! و فکر میکنن اگه فورا گوشت را بزارن داخل فریزر خیلی بهتره! و تصور میکنن چون خیلی سردتر از یخچاله پس اثر بهتری داره؛ اما برعکس این کار کاملا اشتباهه، حتما در دمای یخچال (همون 0 تا 4 درجه که گفتن) قرار بگیره، کلا نباید یخ بزنه، بالاتر از 4 درجه هم احتمال و سرعت فساد رو میبره بالا و توصیه نمیشه.
3.بیشترین مشکل برای دام های وارداتی مخصوصا از مقصد "افغانستان" و "پاکستانه"، که بعضا به صورت قاچاق میاد.
در رفت آمد به محل هایی که دام وجود داره یا به نوعی به دام در ارتباطه احتیاط کنید، مهمترین و اصلی ترین راه انتقال این ویروس، کنه است، (معمولا گزش و حتی له کردن کنه روی بدن!)
.................................................. ......
چند نکته کلی :
کلا مصرف گوشت خیلی تازه توصیه نمیشه،
در مورد کباب ها دقت کنید که کاملا مغز پخت باشه،
از هرجایی گوشت یا شیر نگیرید، حتی اگه فکر میکنید شیر محلی فلان جا خیلی بهتر از شیر کارخونست!:cheshmak98: ؛ گذشت اون زمون؛ شیری که توی فلان روستا با 4 تا گاو تولید میشه مشکلاتی ممکنه داشته باشه که تصور هم نمیکنید.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.