PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سالمون لقمه‌ای



mehraboOon
05-29-2012, 10:28 AM
سالمون لقمه‌ای

سالمون لقمه‌ای یكی از لذیذترین و جدیدترین روش برای پخت ماهی است. پیچیدن ماهی داخل خمیر و ترد كردن آن روشی است كه هم به ماهی شكل جدیدی می‌دهد و هم مزه آن را متفاوت می‌كند.





http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/3/4/83461_931.jpg


برترین ها:

مواد لازم برای سالمون لقمه ای :


فیله سالمون: 800 گرم (بدون استخوان)
ریحان تازه: یك دسته كوچك
گوجه‌فرنگی رسیده: 2عدد
پنیر موزارلا: 150 گرم
آرد سفید برای الك كردن: به مقدار لازم
تخم‌مرغ: یك عدد
خمیرنان: یك تا 2 شانه
خاویار: یك قوطی
ادویه: نمك، فلفل سیاه و روغن زیتون

برای شروع

فر را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت و روی درجه 6 قرار دهید. یك سینی بزرگ و تخت را برای گذاشتن داخل فر انتخاب كرده و آرد سفید را روی آن بپاشید. روی یك تخته چوبی، خمیر نان را گذاشته و با وردنه آن را صاف كنید تا به اندازه سینی پهن شود. با یك فرچه تمیز زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و بعد آن را درون سینی بخوابانید. ماهی سالمون را شسته و نمك بزنید و بگذارید تا آب آن برود. پشت و روی ماهی را با روغن زیتون آغشته كنید و نمك و فلفل را به اندازه كافی در 2طرف آن بپاشید. ماهی را از طرف پوست در وسط خمیر بخوابانید و بعد با یك قاشق خاویار را روی فیله ماهی بمالید. برگ‌های ریحان را از شاخه جدا كرده و روی ماهی بخوابانید. بعد گوجه‌ها را با چاقو به صورت گرد برش بدهید و به صورتی كه در عكس می‌بینید آن‌ها را روی ماهی بچینید. در مرحله بعد پنیر موزارلا را روی گوجه‌ها و ریحان‌ها خرد كرده و تكه تكه بچینید. مجددا روغن زیتون و بعد كمی نمك و فلفل بپاشید. در مرحله آخر خمیر را از كنار برداشته و روی ماهی بپیچید تا دور دور آن را بگیرد. دوباره فرچه را برداشته و زرده تخم‌مرغ را روی لبه خمیر بمالید.

برای پخت:

سینی ماهی را در قسمت پایین فر قرار دهید و یك سینی خالی را در طبقه بالای آن بگذارید تا حرارت زیاد به قسمت بالای سینی نخورد و بگذارید تا به مدت 35 دقیقه بپزد. بعد از این مدت زمان آن را از فر دربیاورید، می‌توانید به 2 صورت آن را سرو كنید.

برای سرو:

1- به صورت كامل در یك سینی قرار دهید یا 2) آن را برش زده و در ظرف‌ بگذارید. شما می‌توانید ماهی را با سالاد سبز سرو كنید.

پیشنهاد جیمی:

سالمون لقمه‌ای یكی از لذیذترین و جدیدترین روش برای پخت ماهی است. پیچیدن ماهی داخل خمیر و ترد كردن آن روشی است كه هم به ماهی شكل جدیدی می‌دهد و هم مزه آن را متفاوت می‌كند. برای این كار باید سر و دم ماهی زده شده و فقط از قسمت فیله‌ای شكل ماهی استفاده شود. قطعا با درست كردن این غذا مهمان‌های خود را به وجود می‌آورید.