mehraboOon
05-29-2012, 10:23 AM
سالاد خیار جیمی
خیارها را پوست كنده و بشویید و به 2 قسمت تقسیم كنید. از یك قاشق چایخوری برای در آوردن وسط خیار استفاده كنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/21/80393_526.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
خیار: 2عدد
نمك: به میزان لازم
روغن زیتون: 6 قاشق چایخوری
نعنا: یك دسته كوچك
فلفل سیاه: به میزان لازم
لیموترش:یك عدد
ماست: به میزان لازم
زیتون سیاه: به میزان لازم
فلفل چینی: یك عدد
روش تهیه
1- خیارها را پوست كنده و بشویید و به 2 قسمت تقسیم كنید. از یك قاشق چایخوری برای در آوردن وسط خیار استفاده كنید. بعد خیارها را به اندازه 2 سانتیمتر، 2 سانتیمتر برش بزنید و درون یك كاسه بریزید و میزان مناسبی نمك به آن اضافه كنید. همچنین دانههای سیاه فلفل و 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه كنید و آب لیموترش را گرفته و روی كل خیارها بریزید. برگهای نعنا را از شاخه جدا كرده و روی سالاد قرار دهید، در این مرحله شما میتوانید سالاد را سرو كنید یا اینكه همچنان آن را كامل كنید.
2- یك قاشق غذاخوری ماست طبیعی به سالاد خیار بزنید و با قاشق كاملا آن را هم بزنید.
3- میتوانید در این مرحله از زیتون سیاه برای تزئین استفاده كرده و سعی كنید هستههای آن را در بیاورید و مجددا آن را مخلوط كنید.
4- در این مرحله میتوانید از فلفل قرمزچیلی برای كاملتر شدن و بهتر شدن فرم و ظاهر سالاد استفاده كنید. فلفلها را خرد كرده و روی كل سالاد بریزید تا بازی رنگ را درسالاد داشته باشید.
خیارها را پوست كنده و بشویید و به 2 قسمت تقسیم كنید. از یك قاشق چایخوری برای در آوردن وسط خیار استفاده كنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/21/80393_526.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
خیار: 2عدد
نمك: به میزان لازم
روغن زیتون: 6 قاشق چایخوری
نعنا: یك دسته كوچك
فلفل سیاه: به میزان لازم
لیموترش:یك عدد
ماست: به میزان لازم
زیتون سیاه: به میزان لازم
فلفل چینی: یك عدد
روش تهیه
1- خیارها را پوست كنده و بشویید و به 2 قسمت تقسیم كنید. از یك قاشق چایخوری برای در آوردن وسط خیار استفاده كنید. بعد خیارها را به اندازه 2 سانتیمتر، 2 سانتیمتر برش بزنید و درون یك كاسه بریزید و میزان مناسبی نمك به آن اضافه كنید. همچنین دانههای سیاه فلفل و 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه كنید و آب لیموترش را گرفته و روی كل خیارها بریزید. برگهای نعنا را از شاخه جدا كرده و روی سالاد قرار دهید، در این مرحله شما میتوانید سالاد را سرو كنید یا اینكه همچنان آن را كامل كنید.
2- یك قاشق غذاخوری ماست طبیعی به سالاد خیار بزنید و با قاشق كاملا آن را هم بزنید.
3- میتوانید در این مرحله از زیتون سیاه برای تزئین استفاده كرده و سعی كنید هستههای آن را در بیاورید و مجددا آن را مخلوط كنید.
4- در این مرحله میتوانید از فلفل قرمزچیلی برای كاملتر شدن و بهتر شدن فرم و ظاهر سالاد استفاده كنید. فلفلها را خرد كرده و روی كل سالاد بریزید تا بازی رنگ را درسالاد داشته باشید.