PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كیك‌هاى شكلاتى گردویى



mehraboOon
05-29-2012, 10:13 AM
كیك‌هاى شكلاتى گردویى


اضافه‌‌كردن نمك باعث تقویت عطر شكلات و كاكائو در كیك‌ها خواهد شد.




http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/3/8/84567_646.jpg


برترین ها:

مواد لازم



آرد: 190‌گرم
پودركاكائو: 20 گرم
بكینگ سودا: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
شیر: یك‌چهارم پیمانه
ماست خامه‌ای: یك‌چهارم پیمانه
كره: 110 گرم
شكر: 180 گرم
تخم‌مرغ: ‌2 عدد
وانیل: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
گردو:‌30 گرم

مواد لازم رویه


خامه معمولی: 200 گرم
شكلات: 300 گرم

روش تهیه

1 -قالب‌های تك‌نفره را چرب كرده و آردپاشی كنید. اگر از قالب‌های سیلیكونی استفاده می‌كنید، نیازی به چرب‌كردن و آردپاشی ندارد.

2-آرد، بكینگ سودا، نمك، پودركاكائو را مخلوط كرده و الك كنید. شیر و ماست خامه‌ای را نیز مخلوط كنید.

3-كره نرم شده و شكر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا كرمی شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه كنید.

4- مخلوط ماست، شیر و آرد را به تناوب اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و درانتها گردوی خرد‌شده را بیفزایید.

5-مواد را داخل قالب‌ها ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

6- وقتی كیك‌ها از فر خارج و خنك شد از كرم شكلاتی روی كیك بریزید و با ترافل‌های رنگی تزئین كنید. یك عصرانه زیبا همراه یك فنجان چای خیلی می‌چسبد.

روش تهیه كرم شكلاتی

خامه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش آید. سپس شكلات خرد شده را اضافه كرده تا شكلات ذوب شود. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد كاملا خنك شوند.

فوت قنادی

بكینگ سوداچندبرابر قوی‌تر از بكینگ‌پودر عمل می‌كند و درصورت در دسترس نبودن بكینگ سودا از جوش شیرین استفاده كنید تا فرایند شیمیایی برای خنثی‌كردن اسیدها انجام شود.

نکته:

اضافه‌‌كردن نمك باعث تقویت عطر شكلات و كاكائو در كیك‌ها خواهد شد.