توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه تنظیم Processor Power Management ویندوز هفت؟
hadi98
05-28-2012, 11:24 PM
با عرض سلام و خسته نباشید؛:from me :
در ویندوز هفت وقتی Power Settings را روی High Performance قرار میدادم یک هشدار در System Tray ظاهر میشد که نمیدونم نرم افزار سی پی یو را نصب کنید!
بعدها متوجه شدم که مربوط به Processor Power Management است که هر دو مقدار Minimom Processor State و Maximom روی عدد 100 تنظیم شده که با تغییر مقدار Minimom، اون هشدار هم برطرف میشه!
من حالا روی 95 و 100 گذاشتم ؛ به نظرتان چه مقداری برای هر یک از این دو پارامتر مناسبه؛درستش چیه؟
http://www.pic.p30ask.com/images/47266603125043141111.png
Magsoud
05-29-2012, 12:55 AM
بنام دوست
در رابطه با سوال شما گشتم و بهترین جوابی که دیدم بصورت زیر بود.
ولی خود من نمیدانم
For Optimal settings
----------------------------
Minimum processor state:
On Battery: 10%
Plugged in: 30%
Maximum processor state:
On Battery: 80% (saves battery)
Plugged in: 100%
==========================================
For best performace
---------------------
Minimum processor state:
On Battery: 20%
Plugged in: 30%
Maximum processor state:
On Battery: 100%
Plugged in: 100%
S.M.P
05-29-2012, 01:37 AM
High performance. Maximizes screen brightness and might increase the computer's performance in some circumstances. This plan uses a lot more energy and will reduce the amount of time that a laptop battery lasts between charges. ==== High performance doesn't appear on the battery meter by default. To turn on High performance, open Power Options by clicking the Start button , and then clicking Control Panel. In the search box, type power options, and then click Power Options. Under Select a power plan, click Show additional plans, and then click High performance.==== If you're using a laptop, click the battery icon in the notification area on the taskbar, and then select one of the power plans that appear on the battery meter. By default, the Balanced and Power saver plans appear on the battery meter. Your computer manufacturer might provide additional plans and might customize the battery meter. ==== If you aren't using a laptop, or if you want to use a power plan that isn't on the battery meter, do the following:Click to open Power Options. On the Select a power plan page, select a power plan. If you don't see the power plan that you want to use, click Show additional plans.
one wser
05-29-2012, 01:44 AM
سلام بر شما
چیزی که من میدونم:
اگه مقدار "بیشینه کارایی" رو انتخاب کنید، سیستم شما کارایی بهتری خواهد داشت
از این نظر که ریز پردازنده شما میتونه فشاز زیادی رو تحمل کنه
در این صورت توان " منبع تغذیه" باید جوابگو باشه
همچنین سرمایش و کنترل دمای قطعات که معمولا با استفاده از چندین پنکه انجام میگیره
که اگه فشار زیادی به "ریز پردازنده" وارد و گرماش زیاده شه
مشکلی برای قطعه پیش نیاد
" کمینه کارایی" که که مشخصه بر عکس موارد بالا هست.
Magsoud
05-29-2012, 03:11 AM
بنام دوست
بنده عقیده دارم که با تنظیمات پیشفرض این گزینه کاری نداشته باشیم و اجازه بدهیم که
سیستم عامل تصمیم گیرنده باشد.
از نظر بنده اینکه ما این حالت دوست ارجمندمان هادی جان را انتخاب کنیم ضمن اینکه مصرف
برق بالا میرود (خود مایکروسافت هم این نکته را تائید میکند) ، پروسسور را وادار میکنیم که
همواره حداکثر کار خود را بکند و این حداقل از دید من ، باعث کم شدن عمر cpu خواهد شد.
borhan_3010
05-29-2012, 02:10 PM
درود
برای من تو هر سه حالت بصورت پیشفرض به قرار زیر هستش!
http://www.pic.p30ask.com/images/69911078502673764486.png (http://www.pic.p30ask.com/)
روی Balance گذاشتم که بین کارایی و مصرف بهینه شده هستش...
hadi98
05-30-2012, 11:40 AM
درود
برای من تو هر سه حالت بصورت پیشفرض به قرار زیر هستش . . .
. . .
...
:mot9:
آها میبینید در حالت High Performance هر دو تا روی 100 درصد میشه!!! :namana:
این که درست نیست! به همین خاطر بعدش یک هشدار در System Tray نمایش داده میشه!::sh::
این فکر کنم از اون باگهای مایکروسافت باشه! :sokot:
:d:
Magsoud
05-30-2012, 12:46 PM
بنام دوست
هادی جان، ما وقتی هردو حالت را در 100 در 100 بگذاریم یعنی میگوئیم cpu باید همیشه
بیدار و آماده کار باشد. و فرصت استراحت را ازش می گیریم
من فکر میکنم مقدار حداقل را باید عددی پایین 30% استفاده کرد.
hadi98
05-30-2012, 12:51 PM
بنام دوست
هادی جان، ما وقتی هردو حالت را در 100 در 100 بگذاریم یعنی میگوئیم cpu باید همیشه
بیدار و آماده کار باشد. و فرصت استراحت را ازش می گیریم
من فکر میکنم مقدار حداقل را باید عددی پایین 30% استفاده کرد.
بله متوجه شدم. دیروز آوردم روی 5 درصد. چون در حالت Balanced هم روی 5 درصده.
ممنوم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.