PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن گزینه های راست کلیک Winrar به Winrar Portable

h.alipoori
05-27-2012, 01:01 AM
به نام مهربانترین

اللهم صل علی سیدنا و مولانا محمد و آله الطیبین الطاهرین

اضافه کردن گزینه های راست کلیک Winrar به Winrar Portable

1 . چگونه گزینه هایی را که درWinrar در منوی راست کلیک وجود دارد به Winrar Portable که به روش Portableappz.blogspot.comیا Portableapps.com پرتابل شده است را اضافه کنیم ؟
برای اینکار شما نیاز به دو فایل RarExt.dll و RarExt64.dll نیاز دارید که برایتان پیوست کرده ام .

1 . فایل RarExt.dll را در مسیر زیر کپی نمایید :
App\WinRAR

2 . فایل RarExt64.dll را در مسیر زیر کپی نمایید :
App\WinRAR-x64

3 . برنامهWinRAR Portable را اجرا نمایید .
4 . به تب Options و سپس Settings بروید .
5 . اکنون به تب Integration بروید و در قسمت Shell Integration تیک سه گزینه Integrate WinRAR into Shell و Cascade context menus و Icons in context menus را بزنید و سپس بر روی OK کلیک نمایید . (توجه داشته باشید که اگر تنها تیک Integrate WinRAR into Shell را بزنید کافی است اما گزینه دوم باعث میشود که به جای اینکه منوی راست کلیک شما توسط 4 گزینه اشغال شود باعث میشود که این 4 گزینه در گزینه دیگری با نام WinRAR برود . بنابراین از طویل شدن منوی راست کلیک جلوگیری میکند . گزینه سوم نیز باعث میشود که آیکونهای WinRAR در منوی راست کلیک وجود داشته باشند . اگر محتوی این پرانتز را متوجه نشدید میتوانید خودتان این گزینه ها را خودتان امتحان کنید تا ببنید که چه اتفاقی رخ میدهد . )
2 . چگونه گزینه های راست کلیک WinRAR که به روش VMWare Thinapp پرتبل شده است را به منوی راست کلیک اضافه کنیم ؟ (خودم به شخصه تست نکردم اما مطمئنم جواب میدهد)
جواب : فقط کافی است بند 3 تا 5 را اجرا کنید .

(ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که دو فایل RarExt.dll و RarExt64.dll از کجا آمده اند ؟
پاسخ : این دو فایل پس از نصب نرم افزار WinRAR در مسیر نصب WinRAR قرار میگیرد که حجم دو فایل با دو فایل ورژن قبلی تفاوت دارد اما طبق آزمایش که انجام دادم دو فایل ورژن 4.01 برای ورژن 4.11 هم جواب میدهد و باعث اختلال نمیشود )

یک سوال : (جواب این سوال در بالا هست اما ممکنه خیلیها سوال کنند و حوصله شان نشود که مطالب بالا را بخوانند )
چگونه میتوان گزینه هایی که در منوی راست کلیک WinRAR وجود دارد را حذف کنیم ؟
جواب :
3 . برنامه WinRAR را اجرا نمایید .
4 . به تب Options و سپس Settings بروید .
5 . اکنون به تب Integration بروید و در قسمت Shell Integration تیک گزینه Integrate WinRAR into Shell را بردارید .

ممکن بود مطالب خیلی پیش پا افتاده باشند اما دیگه به بزرگی خودتان ببخشید .

ودر آخر :
http://cdl.site50.net/photos/2e43fa3400d8.png

Magsoud
05-27-2012, 01:17 AM
بنام دوست

ضمن تشکر از توضیحات زیبا و آموزنده دوست گرامی ام جناب h.alipoori (http://forum.p30ask.com/members/h-alipoori-132517/) لازم میدانم که چند نکته را عرض کنم

1. ما با گفتن پرتابل ، کلمه Portable را تلفظ نمیکنیم، بلکه از زمانی که بچه بودم و یادم می آید پدران ما دستگاههای
قابل حمل را پرتابل میگفتند. و با توجه به اینکه برنامه های Portable هم برنامه های قابل حمل محسوب میشوند ، لذا
ما آن ها را هم پرتابل میگوییم.

2. من فکر میکنم اضافه کردن گزینه های گفته شده به منوی کلیک راست از چند جهت لازم نیست و اضافی است:

__ گزینه ای لازم است در کلیک راست قرار بگیرد که با کلیک روی آن عملی انجام شود. ولی در مطلب جنابعالی گزینه
هایی به کلیک راست اضافه شده ولی هیچ کاری انجام نخواهند داد مگر اینکه برنامه نصب شده باشد.

__ با توجه به بند بالا ، بعد از بستن برنامه این گزینه ها با اینکه کاری انجام نمیدهند ولی در منوی کلیک راست جا
خواهند گرفت.

__ حجم برنامه پرتابل هم بخاطر اضافه کردن فایل های فوق زیاد خواهد شد.

h.alipoori
05-27-2012, 01:30 AM
بنام دوست

2. من فکر میکنم اضافه کردن گزینه های گفته شده به منوی کلیک راست از چند جهت لازم نیست و اضافی است:

__ گزینه ای لازم است در کلیک راست قرار بگیرد که با کلیک روی آن عملی انجام شود. ولی در مطلب جنابعالی گزینه
هایی به کلیک راست اضافه شده ولی هیچ کاری انجام نخواهند داد مگر اینکه برنامه نصب شده باشد.

__ با توجه به بند بالا ، بعد از بستن برنامه این گزینه ها با اینکه کاری انجام نمیدهند ولی در منوی کلیک راست جا
خواهند گرفت.

__ حجم برنامه پرتابل هم بخاطر اضافه کردن فایل های فوق زیاد خواهد شد.

سلام
با تشکر از اینکه مطالب کاربران را مطالعه و سپس نظرتان را اعلام میفرمایید . اگر انتقاد نباشد کار به نحوه احسنت پیش نمیرود . . اما هدف از ایجاد این تاپیک این بود که با اینکه برنامه WinRAR Portable بسته باشد اما گزینه هایی که به راست کلیک اضافه شده اند باز همان کاری را خواهند کرد که WinRAR نصبی میکند حتی اگر برنامه بسته باشد . (همین اکنون امتحان کردم و جواب داد البته در نوع ساخته شده به روش Portableappz.blogspot.com یا portableapps.com) . نسبت به حجم هم حق دارید منتها فقط این دو فایل 300 کیلوبایت حجم دارند و عملا چیزی نیست .

Magsoud
05-27-2012, 02:28 AM
بنام دوست

گزینه های کلیک راست برای اجرای یک فایل ، باید آدرس دقیق و ثابت آن را داشته باشند
ولی برنامه پرتابل آدرس ثابتی ندارد ، یکدفعه ممکن است از دسکتاپ اجرا شود. و دفعه بعد
از روت یک درایو و دفعات بعد از هر جاییکه کاربر منتقل میکند.

آزمایش شما جواب داد چون جای پوشه پرتابلتان را عوض نکردید

hadi98
05-27-2012, 09:21 AM
با عرض سلام و تشکر از حجّت جان.
در خصوص بحث تلفّظ: ما هر چه تلاش کنیم نمیتونیم اکثر این کلمات لاتین را آنگونه که اهلشان تلفظ میکنند به صورت مکتوب بنویسیم.
خود همین «پرتِبِل» هم باز اشتباه خواهد بود چون حرکه ی حرف «ت» و «ب» به صورت کسره ی کامل نیست. و اون صدایی که ایندو حرف دارند اصلاً در فارسی وجود ندارد؛ چرا ؛ در ترکی هست ولی در فارسی نه.

مثال دیگر که فراوان است: کلمه ی «ویروس» درست نیست بلکه صحیحش: «وایرس» است و «کامپیوتر» درست نیست بلکه صحیحش: «کِمپیوتر» است که باز کسره اش مثل کسره ی «پرتبل» است وووو
الی ماشالله از این کلمات که هر روز دهها مورد اینگونه مینویسیم و تلفظ میکنیم.
ولی چیزی که هست: بهتره که ما هم در نوشتن، اون ترتیبی را رعایت کنیم که به تلفظ اصلیش نزدیک باشه. من خودم همین «پرتابل» را همیشه سعی میکنم بصورت «پرتبل» بنویسم. منتها دیگه «ویروس» را نمیتونم «وایرس» بنویسم چون اونوقت میگن که یه تختش کمه!:d:

موفق و مؤیّد باشید.

eDvArDo
05-27-2012, 12:39 PM
سلام به دوستان خوبم

آقا حجت، تشكر. زحمت كشيدي.

دو نكته:

1- استاد كاملاً درست ميفرمايند:

گزینه های کلیک راست برای اجرای یک فایل ، باید آدرس دقیق و ثابت آن را داشته باشند
ولی برنامه پرتابل آدرس ثابتی ندارد ، یکدفعه ممکن است از دسکتاپ اجرا شود. و دفعه بعد
از روت یک درایو و دفعات بعد از هر جاییکه کاربر منتقل میکند.

آزمایش شما جواب داد چون جای پوشه پرتابلتان را عوض نکردید

مثل فراخواني يك عكس از پوشه‌اي در يكي از درايوهايتون براي بكگراند دسكتاپ، كه وقتي جاش عوض بشه، بكگراند به حالت پيشفرض بر ميگرده!

2- دوست خوبم كلمه پرتابل "فارسي‌خواني" از Portable هست و تلفظ اون نيست! مثل دوربينهاي پرتابل و ... جاشو توي فرهنگ زباني و محاوره‌اي ما باز كرده! حالا چرا تعجب كردي؟ شما توي فرهنگ زباني فارسي خودتون خيلي خيلي زيادتر موارد مشابه داريد! مثل: باي‌سيكل=دوچرخه و گلاس= ليوان و پروگرام=برنامه و ... بازم بگم؟! دي::dastt65:

سپاس