PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حضرتی: به یاد دوران جوانی مسابقه دادم/ عملکردم با علیرضایی قابل مقایسه نیست

s.rozekabood
05-26-2012, 12:20 PM
رقابت‌های انتخابی تیم ملی شنا برای تعیین نفرات اعزامی به مسابقات گزینشی المپیک در ترکیه روز پنج‌شنبه در استخر ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد و قرار شد که شناگران منتخب پس از جلسه کمیته فنی که امروز در فدراسیون برگزار خواهد شد معرفی شوند.
در رقابت‌های انتخابی اتفاق جالبی رخ داد و خشایار حضرتی، سرمربی تیم ملی در یکی از مواد همراه با سایر شناگران به آب زد.
وی درخصوص شرایط برگزاری مسابقات اظهار داشت: در رقابت‌های گزینشی اکثر ملی‌پوشان حضور داشتند و به نظر می‌رسید که همگی کمی خسته بودند.
حضرتی افزود: در خصوص سطح کیفی مسابقات نمی‌توانم اظهار نظر کنم، چون این مسابقات تنها جنبه انتخابی داشت. هر شناگری که فکر می‌کرد توانایی حضور در تیم ملی را دارد به استخر آزادی آمده بود.
مربی تیم ملی شنا عنوان کرد: فکر می‌کنم پس از جلسه کمیته فنی 2 یا 3 شناگر برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک معرفی شوند، چراکه فکر نمی‌کنم بتوانیم بیشتر از این با خود شناگر ببریم.
حضرتی درخصوص بازگشت علیرضایی و عملکرد وی گفت: عملکرد مناسبی نداشت، چرا که با رکوردهای خود فاصله زیادی داشت.
وی درمورد پریدن خودش همراه با سایر شناگران به آب تصریح کرد: در یک رشته (50 متر قورباغه) بدون دلیل خاصی به آب زدم! به یاد دوران جوانی تصمیم گرفتم مسابقه بدهم.
مربی تیم ملی شنا خاطرنشان کرد: علیرضایی هم در این ماده حضور داشت، اما رکورد من با وی اصلا قابل مقایسه نبود! نه می‌خواستم انتخاب شوم و نه هیچ دلیل دیگری؛ تنها به یاد دوران جوانی و برای بالا رفتن انگیزه شناگران با آنها مسابقه دادم.
کمیته فنی شنا ساعت 30/15 روز شنبه، 6 خرداد در محل فدراسیون شنا و با حضور اعضای کادر فنی تیم ملی برگزار خواهد شد، پس از تجزیه و تحلیل عملکرد شناگران شرکت کننده در مسابقه انتخابی در مورد نحوه و ترکیب تیم اعزامی به مسابقات گزینشی ترکیه تصمیم گیری خواهد شد.