PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه دم کردن چای سبز



s.rozekabood
05-26-2012, 11:06 AM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo815.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/brew-green-tea2.html)

چای سبز مواد لازم :

چای سبز

3 قاشق غذاخوری



شکر

2 قاشق غذاخوری



هل خرد شده

8 قطعه



آب جوش

2 لیوان



نعناع سبز

کمی





روش نگهداری و دم کردن چای سبز : چای سبز (http://www.beytoote.com/www.beytoote.com/health/cure.../green3-tea.html)-برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.