s.rozekabood
05-26-2012, 10:49 AM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo817.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/babylonian-dinner1.html)
آشپزی مواد لازم :
سبزی معطر چرخ شده
150 گرم
گوشت مغز ران
هر کدام 500 گرم
لپه
250 گرم
پیاز
دو عدد
تخممرغ
چهار تا پنج عدد
آب زعفران
یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن
به میزان لازم
سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر) طرز تهیه : ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، میپزیم به طوری که آبی از آن نماند. گوشت، لپه و سبزی را از چرخگوشت رد میکنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. تخممرغ را یکییکی افزوده و مواد شامی را ورز میدهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و میگذاریم تا داغ شود. سپس شامیها را روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.
آشپزی مواد لازم :
سبزی معطر چرخ شده
150 گرم
گوشت مغز ران
هر کدام 500 گرم
لپه
250 گرم
پیاز
دو عدد
تخممرغ
چهار تا پنج عدد
آب زعفران
یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن
به میزان لازم
سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر) طرز تهیه : ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، میپزیم به طوری که آبی از آن نماند. گوشت، لپه و سبزی را از چرخگوشت رد میکنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. تخممرغ را یکییکی افزوده و مواد شامی را ورز میدهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و میگذاریم تا داغ شود. سپس شامیها را روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.