PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شامی بابلی



s.rozekabood
05-26-2012, 10:49 AM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo817.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/babylonian-dinner1.html)

آشپزی مواد لازم :

سبزی معطر چرخ شده

150 گرم



گوشت مغز ران

هر کدام 500 گرم



لپه

250 گرم



پیاز

دو عدد



تخم‌مرغ

چهار تا پنج عدد



آب زعفران

یک قاشق غذاخوری



نمک، فلفل وزردچوبه، روغن

به میزان لازم





سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر) طرز تهیه : ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند. گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.