توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک از دوستان برای حل مشکل فتوشاپ
elahe
05-25-2012, 06:32 PM
سلام خسته نباشيد
مدتی هست که در حال یادگیری هنرهای سنتی با رایانه هستم با Adobe photoshop
اما گاهی فایلهارو باز نمیکنه و این پیام به من میده
Adobe photoshop CS Middle East Version is not responding
از دوستان کسی میتونه کمکم کنه :afd:
one wser
05-25-2012, 07:23 PM
سلام بر شما
منظورتون این هست که بعد از اومدن این پیغام نرم افزار قفل میکنه و نمیشه باهاش کار کنید؟
کی همچین اتفاقی میفته؟
elahe
05-25-2012, 07:34 PM
سلام
وقتی که میخوام فایل ذخیره شده رو باز کنم و شروع به کار کنم
h.alipoori
05-25-2012, 08:44 PM
سلام
ممکن است فایل عکسی رو که درون فتوشاپ وارد میکنیدخیلی خیلی حجیم هست مثلا 100 مگابایت که این باعث میشود مقداری از حجم CPU و Ram تون اشغال بشه و در نتیجه باعث میشه که سیستمتون کرش (قفل) کنه و در نتیجه با پیغام Adobe photoshop CS Middle East Version is not responding روبرو بشید .
الان ممکنه یکی بپرسه خب پس یعنی کسی نمیتواند فایل حجیم رو وارد فتوشاپ کند ؟
چرا میشود منتها باید از CPU و Ram بالایی برخوردارباشد .
اما راه حل : (شاید کاری که بهتون بگم جواب بده و شاید هم نه ) :
شما باید کاری کنید که برنامه هایی که در System Tray که واقعا دارن CPU و Ram را بیخود اشغال میکنند را برای همیشه از آنجا بردارید . (هیچ ضرری به سیستمتان وارد نمیشود و هیچ خطری ندارد)
1 . در Run تایپ کنید msconfig و سپس ok کنید .
2 . به قسمت Startup مراجعه نمایید .
3 . در آنجا لیستی را مشاهده خواهید کرد .
4 . تیک گزینه هایی که مربوط به برنامه های نصبی شما میباشد را بردارید (به هیچ عنوان تیک گزینه هایی که در آن عبارت WINDOWS نوشته شده است را برندارید چون احتمالا خرابی سیستم شما را به دنبال دارد . همچنین تیک آنتی ویروس خود را نیز برندارید . )
5 . بر روی Apply کلیک نمایید و سپس یک بار سیستم خود را ریستارت نمایید .
همچنین یک بار سیستم خود را با برنامه CCLeaner که لینکش رو در زیر براتون گذاشتم و نیاز به نصب هم ندارد (Portable) سیستمتان را از لحاظ مشکلات ریجستری و فایلهای اضافی چک نمایید .
http://www.piriform.com/ccleaner/download/portable/downloadfile
برای اینکه موارد 1 تا 5 را انجام ندهید برنامه TuneUp Utilities این کار را به نحو احسنت برای شما انجام میدهد . سعی کنید از نسخه Portable استفاده نمایید .
همچنی System Tray همان قسمتی است که آیکون ساعت آنجاست .
Magsoud
05-25-2012, 09:17 PM
بنام دوست
من با فتو شاپ کار نکرده ام ولی این عیب بیشتر نشان دهنده این است که:
1.برنامه درست نصب نشده که در اینصورت با نصب مجدد مشکل حل میشود.
2. فتوشاپ جزو برنامه هایی است که رم زیادی مصرف میکند. ممکن شما مدتی با فتوشاپ کار میکنید و
حجم زیادی از رم موجود شما اشغال میشود و بعد از فتوشاپ خارج میشوید در حالیکه هنوز رم شما
اشغال است. و بعد مجددا" میخواهید فایلی را با فتوشاپ باز کنید. چون فتوشاپ نیاز به حجم بالای رم
برای لود شدن دارد و از طرفی رم شما اشغال است ،لذا چون جای کافی برای اجرا در رم پیدا نمیکند عیب میدهد.
شاید بهتر باشد که یا از برنامه های بهینه سازی رم استفاده کنید و یا قبل از اجرای مجدد این برنامه یک
LogOff بکنید.
elahe
05-25-2012, 09:18 PM
ممنون از شما , من با این فتوشاپ طراحی سنتی کار میکنم فکر میکنم چون از پیکسل بالا استفاده میکنم برای ظریف شدن کار حالا تو باز کردن فایلها ارور میده
Magsoud
05-25-2012, 09:23 PM
بنام دوست
با این فرمایش شما هم ، عیب مربوط میشود به کمبود رم
elahe
05-25-2012, 09:26 PM
بنام دوست
با این فرمایش شما هم ، عیب مربوط میشود به کمبود رم
بله درسته ممنون از شما فایل های اضافی رو پاک کردم و دوباره اجراش میکنم
لطف کردین تشکر:^::^::^:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.