توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپيكي براي همفكري در برنامهنويسيهاي كوچك!
eDvArDo
05-25-2012, 10:43 AM
سلام به دوستان خوبم
دوستان زحمت بكشند برنامهاي بنويسند (با هر زبان دلخواه اما ترجيحاً Script File باشه) كه با دادن سه ضلع يك مثلث ( a ,b, c ) مقدار محيط "u" و مهمتر از همه مساحت "S" آنرا بدهد!
براي يادآوري عرض ميكنم كه فرمول مساحت مثلث نامشخص با داشتن فقط سه ضلع برابر است با :
http://chart.apis.google.com/chart?cht=tx&chs=1x0&chf=bg,s,FFFFFF00&chco=000000&chl=%5Cbegin%7Barray%7D%7Blllllllllllllll%7D%0A%7B S%20%3D%20%5Csqrt%20%7BP%28P%20-%20a%29%28P%20-%20b%29%28P%20-%20c%29%7D%20%7D%5C%5C%0A%7BP%20%3D%20%28a%20%2B%2 0b%20%2B%20c%29%2F2%7D%0A%5Cend%7Barray%7D
كه P نصف محيط يعني u/2 هست و S هم همان مساحت مثلث ميباشد.
سپاس
hossenf
05-25-2012, 02:41 PM
سلام
برنامشو تقریبا نوشتم، البته با ++C و در محیط کنسول (همون داس)، تازه کاریم دیگه هنوز گرافیک یاد نگرفتم:del-s:
اما چون 7-8-10 ساله ریاضی نداشتم، چندتا موضوع هست!
قوانین مثلث هارم نمیدونمugly2
1. آیا هیچ وقت اندازه یکی از اضلاع بزرگتر از P نمیشود؟(چون اگه اتفاق بیوفته زیر رادیکال منفی میشه!)
2. آیا هیچوقت اندازه یکی از اضلاع برابر با P نمیشود؟(اینم باعث میشه زیر رادیکال صفر بشه)
با توجه به قوانین بالا برنامه حله!
eDvArDo
05-25-2012, 03:39 PM
سلام به دوستان خوبم
خوشحالم كه شما اولين در شروع اين موضوع بوديد.
حسين جان، توجه شمارو به نكاتي در باره قوانين مربوطه جلب ميكنم:
1- هميشه مجموع دوضلع كوچكتر، از وتر يا همان ضلع بزرگتر بيشتر خواهد بود. اين قانون مهم در تشكيل يك مثلث است!
2- p نصف محيط است و هيچگاه از طول هركدام از ضلعها كمتر نخواهد شد.
3- هميشه در زير راديكال عدد مثبت (بزرگتر از صفر) خواهد بود.
نتيجه كار بايد بصورت يك فايل قابل اجرا پيوست شود. ميخواهيم با همفكري و كمك به همديگر، هم ياد بگيريم و هم ياد بدهيم. (البته از طرف من، كه فقط ياد بايد بگيرم!)
منتظر نتيجه كار از طرف شما و ساير دوستان هستم.
سپاس
hossenf
05-25-2012, 07:07 PM
در محیط داس که بلد بودم انجام دادم که لینک رو قرار میدم،
البته اگه گرافیک هم یاد بگیرم، اصل کد چندان فرقی نداره! هدف تمرین و یادگیریه،
اتفاقا از این تاپیک بسیار خوشحالم، چون برای من تازه کار میتونه تمرین خیلی خوبی باشه!
کد را هم درون فایل فشرده قرار دادم، اینجا هم گذاشتم! که البته نمیدونم چرا توی تگ # (کد) نشد بزارم! بهم میریخت، همینجوری فله ای گذاشتم :دی .
برنامه جدید جایگزین شد.
http://up.p30ask.com/do.php?id=241
[*=left]//p30ask.com
[*=left]#include <iostream>
[*=left]using namespace std;
[*=left]#include <cmath>
[*=left]int main()
[*=left]{
[*=left] float z1, z2, z3;
[*=left] //MA = مساحت , MO = محیط
[*=left] double Ma = 0, Mo = 0, P = 0;
[*=left] char j = 'y';
[*=left] do
[*=left] {
[*=left] cout << "mohasebe mohit va masahat mosalas\n________________________\n";
[*=left] cout << "\nzele aval ra vared konid = ";
[*=left] cin >> z1;
[*=left] if (cin.fail())
[*=left] {
[*=left] cin.clear();
[*=left] cin.ignore(10, '\n');
[*=left] cout << "\nin yek adad nist, dobare emtehan konid\n\n";
[*=left] }
[*=left] else if (z1 <= 0)
[*=left] {
[*=left] cout << "\nin yek adad manfi va qeyre mojaz ast, dobare emtehan konid\n\n";
[*=left] continue;
[*=left] }
[*=left] cout << "\nzele dovom ra vared konid = ";
[*=left] cin >> z2;
[*=left] if (cin.fail())
[*=left] {
[*=left] cin.clear();
[*=left] }
[*=left] {
[*=left] cout << "\nin yek adad manfi va qeyre mojaz ast, dobare emtehan konid\n\n";
[*=left] continue;
[*=left] }
[*=left] cout << "\nzele sevom ra vared konid = ";
[*=left] cin >> z3;
[*=left] if (cin.fail())
[*=left] {
[*=left] cin.clear();
[*=left] }
[*=left] {
[*=left] continue;
[*=left] }
[*=left] Mo = z1 + z2 + z3;
[*=left] P = Mo/2;
[*=left] if (P <= z1 || P <= z2 || P <= z3)
[*=left] {
[*=left] cout <<"\n\n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" <<"\n\nadad vared shode eshtebah ast"
[*=left] <<"\nba deqat bishtar, dobare emtehan konid\n\n\n";
[*=left] continue;
[*=left] }
[*=left] Ma = sqrt (P * ( ( P - z1 ) * ( P - z2 ) * ( P - z3 ) ) );
[*=left] cout << "\n=============================";
[*=left] cout << "\n\nMohit = " << Mo << "\n";
[*=left] cout << "\nMasahat = " << Ma;
[*=left] cout << "\n\nedame midahid (y/n)?";
[*=left] cin >> j;
[*=left] if (j == 'y')
[*=left] cout << "\n\n";
[*=left] }
[*=left] while ( j != 'n');
[*=left] return 0;
[*=left]}
اضافه شد:
چون اون موقع کاری پیش اومد و باید میرفتم فقط کد را قرار دادم،
اما چند توضیح:
از فینگلیش استفاده کردم، چون راحتتر و قابل درک تره، (حداقل من اینجوری بهتر و سریعتر کدهارو میفهمم و به خاطر میسپارم)
برنامه طوری تنظیم شده که اگر غیر از عدد کاراکتر دیگری وارد بشه خطا میگره و دوباره از اول اجرا میشه.
با توجه به تعاریف مثلث که دوستمون گفتن، اگر عداد وارد شده بزرگتر یا مساوی P باشه، خطا میگره و برنامه از اول شروع میشه.
این یک کد ساده و کاملا ابتداییه! و هر مشکلی ممکنه داشته باشه! به هر حال بنده خیلی تازه کار هستم.
eDvArDo
05-25-2012, 09:18 PM
سلام به دوستان خوبم
حسين جان خيلي خوبه، شما كه از بنده جلوتري.
تست شد و ظاهراً درست عمل ميكرد.
از دوستان ديگر هم تقاضاي همكاري دارم. نميدونم چرا ساكت شدند؟ شايد داره مينويسند!
بهرحال ميخواهيم چند نمونه مختلف و با زبان برنامهنويسي گوناگون امتحان كنيم.
دست اساتيد بزرگوار هم ميبوسم.
سپاس
borhan_3010
05-26-2012, 05:23 PM
درود
@hossenf (http://forum.p30ask.com/members/hossenf-130043/)
فایلی که درست کردی رو اجرا می کنم یه صفحه سیاه میاد و میره؟!
@eDvArDo (http://forum.p30ask.com/members/edvardo-134158/)
یه برنامه برای محاسبه مساحت مثلث پیدا کردم! از بین 6 فاکتور: طول 3 ضلع + زاویه 3 ضلع ==> 3 تا پارامتر رو مشخص می کنی و روی Solve کلیک می کنی تا مساحت رو بهت بده!
همچنین با کلیک روی Solve اون 3 پارامتر مجهول دیگه رو هم بهت میده!
پیدا کردم محیط هم فکر نکنم کار مشکلی باشه؟!
http://www.pic.p30ask.com/images/87969196870181506110.png (http://www.pic.p30ask.com/)
:^:
hossenf
05-26-2012, 05:33 PM
ugly2 سلام
نه کار میکنه! نمیدونم والا، اما برای من که کار میکنه! توی همون محیط cmd باید به راحتی کار کنه!
یکم گرافیک هم یاد بگیرم سعی میکنم گرافیکی درستش کنم،
البته باید ببینم وقت یاد گرفتن گرافیک اونم ++C !که گویا سختتر از بقیست رو میکنم یا نه.:del-s:
Magsoud
05-26-2012, 06:48 PM
بنام دوست
متاسفانه برای من هم کار نکرد
فکر میکنم در سیستم هایی کار خواهد کرد که فایل های Runtime مربوطه مثل msvcp100.dll و غیره باید
باشند و رجستر شوند.
چون فایل های این زبان به یکسری فایل های DLL وابسته اند که باید در سیستم کاربر موجود باشند.
hossenf (http://forum.p30ask.com/members/hossenf-130043/) عزیز ایندفعه را چون برهان جان از مسافرت آمده و سوغاتی آورده و شفاعت شما را کرد می بخشیمت
و از گناهت میگذریم، دیگه اشتباه نکنی و گرنه یک دست کتک مفصل مهمانت میکنیم!!؟
hossenf
05-26-2012, 10:00 PM
بنام دوست
متاسفانه برای من هم کار نکرد
فکر میکنم در سیستم هایی کار خواهد کرد که فایل های Runtime مربوطه مثل msvcp100.dll و غیره باید
باشند و رجستر شوند.
چون فایل های این زبان به یکسری فایل های DLL وابسته اند که باید در سیستم کاربر موجود باشند.
hossenf (http://forum.p30ask.com/members/hossenf-130043/) عزیز ایندفعه را چون برهان جان از مسافرت آمده و سوغاتی آورده و شفاعت شما را کرد می بخشیمت
و از گناهت میگذریم، دیگه اشتباه نکنی و گرنه یک دست کتک مفصل مهمانت میکنیم!!؟
:del-s: بله درسته، باید visual c++ runtime نصب باشه، و چون با Visual studio 2010 نوشته شده، فکر میکنم حتما باید نسخه 2010 نصب باشه،
Download: Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) - Microsoft Download Center - Download Details (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555)
Download: Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) - Microsoft Download Center - Download Details (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632)
البته، با یک گزینه میشه DLL هارو اضافه کرد که من چون تاحالا هرچی کد نوشتم فقط در سیستم خودم اجرا میکردم اصلا به اون توجه نکرده بودم! و الان رفتم دنبالش که اصلا کجا بود :دی
C Run-Time Libraries (CRT) (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/abx4dbyh(VS.80).aspx)
فکر کنم اینی که الان میزارم توی همه ویندوزها جواب بده (حتی بدون نصب بودن visual c++ runtime) اضافه کردن کتابخانه های مورد نیاز حجم برنامه رو اندکی افزایش داد.(الان حدود 165 کیلوبایته) :
mohit va masahat mosalas دانلود ● آپلودسنتر سایت پی سی اسک (http://up.p30ask.com/do.php?id=241)
به هرحال این مسائل باعث افزایش تجربه و یادگیری من تازه کار میشه.
Magsoud
05-26-2012, 10:16 PM
بنام دوست
1. برنامه جدید که گذاشتی بدون نیاز به نصب Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package اجرا شد.
2. حسین جان بینهایت خوشحال شدم که مطلب را درست درک فرموده و منطقی برخورد کردی
برای شما و همه دوستان جوانم آرزوی موفقیت روز افزون دارم
nurman
05-26-2012, 10:41 PM
سلام دوستان .
آقا شما خیلی باکلاس هستین.
من از ویژوال بیسیک هیچ چی نمیدونم.خیلی خیلی دوست دارم یاد بگیرم.واقعا هم بهش نیاز دارم. کسی جزوای و چیزی برا من سراغ نداره.(مبتدی و پیاده هستم)
مرسی.
hossenf
05-26-2012, 10:57 PM
سلام دوستان .
آقا شما خیلی باکلاس هستین.
من از ویژوال بیسیک هیچ چی نمیدونم.خیلی خیلی دوست دارم یاد بگیرم.واقعا هم بهش نیاز دارم. کسی جزوای و چیزی برا من سراغ نداره.(مبتدی و پیاده هستم)
مرسی.
برای ویژوال بیسک منبع و کتاب زیاده،
اما اگر برنامه نویسی ویندوز هم میخوای یاد یگیری، من توصیه میکنم شما اول ++C استاندارد رو یاد بگیر(حالا در سطح بالا هم یاد نگرفتی مهم نیست، سطح متوسط کافیه!) بعد برو به سمت #C ، برای ++C استاندارد و #C هم منابع فراوانند.
برای منابع ++C هم به تاپیک زیر برو، البته چیزهایی هست که به نظر من مفید بودن.
http://forum.p30ask.com/thread120120.html
برخی از فواید یادگیری ++C :
1.خاصیت چند سکویی (Cross-platform) ، یعنی شما به راحتی میتونید باهاش در تمام سیستم عامل ها ، از ویندوز گرفته تا لینوکس و ... برنامه بنویسید، این مورد در VB و #C صادق نیست!
2. وقتی ++C یاد بگیری تقریبا C را هم بلدی، یادگیری #C خیلی راحتتره برات، جاوا هم شباهتای خیلی زیادی به ++C داره، اما ویژوال بیسک با تمام زبان های دیگه فرق داره!
3. مهاجرت از ++C به زبان های دیگه خیلی ارحته، چون اکثر زبان ها شباهت های زیادی به ++C داردن، اما اونهایی که VB یاد گرفتن خودشون عنوان میکنن که مهاجرت به زبان های دیگه خیلی برامون سخت بوده،
http://www.pic.p30ask.com/images/48978266910413947204.jpg
Magsoud
05-26-2012, 11:06 PM
...... پیاده هستم..
بنام دوست
از من که گذشته چون دیگه شور و شوق اینگونه کارها را ندارم
ولی حالاکه پیاده ای سوار گاری نشو سوار خوروی مطمئنی شو که تا آخر رفیق راه باشد.
با نظر دوست ارجمندم hossenf (http://forum.p30ask.com/members/hossenf-130043/) موافقم و با توجه به تجربیاتم که میشود گفت برنامه نویسی نمیدانم
ولی از هرکدام یک مقداری سر در می آورم من هم پیشنهاد میکنم یک مقدار زحمت بشتری بکشی و
همتت را بالا ببری ++C و یا Delphi یاد بگیری.
eDvArDo
05-27-2012, 11:25 AM
سلام به دوستان خوبو نازنينم
از زحمات شما عزيزان بسيار سپاسگزارم
آقا برهان عزيز از معرفي اين برنامه ممنونم، ولي با اين چيزا از مسئوليت خودت شونه خالي نكن! يالا دست بكار شو! مگه شما چتونه كه از اونا بايد بگيريم؟! بسمالله! منتظر هستيم تا يك نمونه از دستپخت شمارو نوش جان كنيم!
آقا نيماي "نامبر وان ما" معلوم نيست كجاي بابل ميگرده؟! بابا مگه بابل هم جاي ديدني داره؟! دي::dd5t:
آقايان محترم! لطفاً از مسير تاپيك منحرف نشويد! :ghati:
اين پروژه تموم شد، بعدش سراغ يه فرمول يا برنامه ديگه ميريم.
راستي مراحل گام به گام يادتون نره، اينجا كه گالري نيست! ميخوايم آموزش براي امثال بنده هم باشه.
مثل اينكه زيادي "جَوگير" شدم بيخود نيست كه ميگن: آدمو برق سه فاز بگيره ولي "جَو" نگيره!ugly3
سپاس
Magsoud
05-27-2012, 11:41 AM
بنام دوست
جهت ارج نهادن به پیام دوست ارجمندم ادواردو و با توجه به اینکه این عزیز مایل بودند برنامه مورد نظرشان حتی الامکان
با اسکریپت نوشته شود، با وجود گرفتاری، اسکریپت مربوطه را نوشتم و پیوست کردم.
لطفا" تست فرمائید ، اگر مورد قبول بود کد های مربوطه را سطر به سطر توضیح دهم.
تذکر:
------
توجه داشته باشید که موقع وارد کردن سه ضلع مثلث نمیشود الکی اعدادی را داد. چون بعد از مثلا" دو ضلع عادی ضلع
سوم که اگر درست یادم مانده باشد نامش وتر گفته میشود ، مقدارش به نسبت مشخصی است.
من در آزمایش خودم ضلع اول را 2 و ضلع دوم را 5.5 و ضلع سوم را 6 داده وتست کردم.
eDvArDo
05-27-2012, 12:11 PM
سلام به دوستان خوبم و استاد خودم
استاد واقعاً منت گذاشتيد و ميدونم كه درگير هستيد و مشغله فكري زياد داريد. خيلي بزرگواري كرديد.
چقدر زيبا و جالب. تست شد، و درست عمل ميكرد. دوستان براي آزمايش: اضلاع مثلث، 3 و 4 و 5 بديد كه محيط بايد 12 و مساحت 6 بشه.
استاد، آيا ميشه جوري باشه كه هر يك از آيتمها داراي زبانه هاي مستقل باشند؟ مثلاً پنجره برنامه شامل سه دريچه ورود عدد براي سه ضلع (a , b, c) باشه و در ذيل دو دريچه براي جواب (محيط=u و مساحت=s) وجود داشته باشه! نياز به وارد كردن يكي يكي اضلاع و ok كردن هركدوم نباشه! فقط يكبار اونم پس از وارد كردن هر سه ضلع ok كني و همراه مشاهده جواب، اعداد وارد شده در بالا ديده بشه!
استاد، مراحل گام به گامرو محبت كنيد. (از كد نويسي تا توليد يك فايل اجرايي)
سپاس
Magsoud
05-27-2012, 12:30 PM
بنام دوست
ادواردو عزیز ،آنقدر برایم عزیزی که دیشب چون دیدم خواست واقعی شما برآورده نشده این اسکریپت را نوشتم.
الان چند مگا بیشتر از اشتراک اینترنتم باقی نمانده است. میروم تا تمدید کنم و بعد از ظهر اگر عمری باشد ، کد
های برنامه و شرح سطر به سطر آن ها را عرض خواهم کرد.
borhan_3010
05-27-2012, 03:58 PM
درود
این برنامه با AutoIt نوشته شده! خیلی زیباست دقیقا همونیکه شما می خوای! ::w8:
سورس اش رو هم گذاشتم برای مطالعه ات! دقیق بخون تا متوجه شی چیکار کرده؟!
با ویرایش سورس فایل Triangle Solver.au3 می تونی منوها و کلا برنامه رو هم فارسی کنی!
http://www.pic.p30ask.com/images/07448437779941827354.png (http://www.pic.p30ask.com/)
منتظر بقیه نباش! خودت دست به کار شو فایل هایی رو که گذاشتم بشین خط به خط بخون! biboss:.
موفق باشی! :^:
Magsoud
05-27-2012, 04:25 PM
بنام دوست
برنامه گذاشته شده در پست شماره 15 در حقیقت یک اسکریپت است که به فایل اجرائی (EXE) تبدیل شده است.
من برنامه نویس یااسکریپت نویس نیستم ولی تقریبا" از خیلی از زبان ها و اسکریپت ها تا حدودی سر درمی آورم.
حداقل تا اندازه ای که بتوانم نیاز های خودم را برآورده کنم.
ذیلا" کلیه مراحل ساخت فایل اجرایی بالا را سطر به سطر توضیح میدهم تا شاید کمک کوچکی باشد و یا بصورت دیگر
شروعی باشد برای ادامه این نوع کار ها توسط جوانان عزیزی که، تازه شروع کرده اند و یا میخواهند شروع کنند.
توضیح اینکه برای ساخت این برنامه لازم است که برنامه رایگان اسکریپت نویسی Autoit در سیستمتان نصب باشد
Autoit 3.3.8.1 (http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfile.pl?autoit3/autoit-v3-setup.exe)
مراحل اجرای پروژه فسقلی ما
----------------------------------
برای طراحی یک برنامه (چه با زبان های برنامه نویسی و چه با اسکریپت)، کاربر اولین کاری که باید بکند این است که
الگوی کارش را مشخص کند. الگوی کار یعنی مراحل مختلف کار هایی را که برنامه باید بتواند اجرا کند را مشخص کند.
در این مثال ما میخواهیم برنامه ای بسازیم که با گرفتن اندازه های سه ضلع یک مثلث ، مقدار محیط و مساحت آن را
برایمان محاسبه کند.
صورت مسئله معلوم است حالا الگوی کار را در بیاوریم .در اینجا هر کاربری بنا به علایق خود ممکن است روش متفاوتی
بکار ببرد ، بهر حال بنده مبتدی بصورت زیر الگو نوشتم:
1.
__ برنامه اول یک پنجره کوچک نشان داده و توسط همان پنجره از کاربر بخواهد که مقدار ضلع اول مثلث را وارد کند.
__ این پنجره جایی هم در قسمت پایین پنجره داشته باشد که کاربر بتواند اندازه ضلع اول را آن جا وارد کند
__ پس از اینکه کاربر مقدار را وارد کرد و روی OK کلیک کرد ، برنامه مقدار وارد شده توسط کاربر را حفظ کرده و جایی
نگهدارد.
2. حال برنامه دوباره پنجره دیگری نشان داده و برای گرفتن اندازه ضلع دوم مثل بالا عمل کند.
3. برنامه دوباره پنجره دیگری نشان داده وبرای گرفتن اندازه ضلع سوم مثل بالا عمل کند.
4. وقتی کاربر سومین پنجره را هم OK کرد ، برنامه مقدار محیط و مساحت را در یک پنجره به کاربر نشان بدهد.
این طرح کلی الگوی اولیه ما برای این برنامه است.
خوب می بینیم که برای اجرای این الگو توسط برنامه Autoit ،
__ نیاز به پنجره ای داریم که بتوانیم در آن پیام خود را به کاربر بدهیم
__ این پنجره باید جایی داشته باشد که کاربر بتواند اطلاعات خواسته شده را وارد کند
__ این پنجره باید دارای کلیدی هم باشد که وقتی کاربر روی آن کلیک کرد ، برنامه بفهمد کاربر جواب داد.
وقتی به داشته های برنامه اسکریپت نویسی Autoit نگاه کنیم می بینیم این برنامه دارای یک تابع است که این تابع
میتواند برایمان یک پنجره با مشخصات مورد نیاز ما را بسازد. نام این تابع InputBox است. که برای استفاده از آن یک
فرمول کلی وجود دارد و ما با تغییر دادن مقادیر این فرمول میتوانیم اندازه پنجره نشان داده شده ، پیامی که باید به
کاربر داده شود و خیلی چیز های دیگر را تعیین کنیم.
خوب حالا به کل کد هائیکه بنده برای این مثال استفاده کرده ام توجه کنید تا بعدش بقیه موارد را توضیح دهم:
$A = InputBox("Question", "Enter size of 1st side", "", "" ,190,115)
If @error==1 Then
Exit
EndIf
$B = InputBox("Question", "Enter size of 2nd side", "", "" ,190,115)
If @error==1 Then
Exit
EndIf
$C = InputBox("Question", "Enter size of 3rd side", "", "" ,190,115)
If @error==1 Then
Exit
EndIf
Dim $P=($A + $B + $C)/2
Dim $Z1=$P-$A
Dim $Z2=$P-$B
Dim $Z3=$P-$C
Dim $M=Sqrt($P * $Z1 * $Z2 * $Z3)
MsgBox(4096, "Answer", "Mohit = " & $A + $B + $C & @LF & "Masahat = " & $M)
خوب اگر به کد های بالا توجه فرمایید ، بنده در سطر 1 دستور نشان دادن صفحه اول برنامه را نوشته ام که در این صفحه
از کاربر میخواهد مفدار ضلع اول را وارد نماید.
عین همین سطر را با مختصر تغییر برای صفحه های دوم و سوم برنامه در سطور 5 و 9 از کد بالا نوشته ام.
با استفاده از تابع توصیح داده شده در بالا ، در سه تا پنجره ای که کاربر خواهد دید ، در قسمت پائین پنجره دو تا دگمه با
نام های OK و Cancel وجود خواهد داشت.
کلید OK برای این است که کاربر پس از اتمام کارش روی آن کلیک کند و لی ممکن است کاربر در بخشی از کار تصمیم
بگیرد که برنامه را ببندد که در این زمان میتواند روی دگمه Cancel کلیک کند.
خاصیت تابع InputBox طوری است که برایش فرقی ندارد که کاربر روی کلید Cancel کلیک میکند و یا روی دگمه OK
وظیفه این تابع این است که پنجره ای را در اندازه مشخص ، در جایی مشخص از مانیتور، با نوشته هایی مشخص نشان
دهد و پس از اینکه کاربر روی یکی از دگمه های مورد بحث کلیک کرد ، کارش تمام میشود و برنامه سطر بعدی اسکریپت
را اجرا خواهد کرد.
با این وصف این سه سطر دستوری که در بالا عرض کردم کار خواهند کرد ولی اگر کاربر کلید Cancel را فشار دهد اتفاقی
نیفتاده یعنی برنامه به کارش ادامه داده و مرحله بعدی شروع خواهد شد.
بخاطر اینکه برنامه در صورت کلیک روی دگمه کنسل بسته شود بنده بین سه سطر دستور مورد بحث یک دستور شرطی
اضافه کرده ام که باعث میشود در صورتی که کاربر روی دگمه Cancel کلیک کرد ، برنامه بسته شود.(کد های سطور 2 و
3 و 4 از کد بالا برای صفحه اول و سطور 6 و 7 و 8 برای صفحه دوم و سطور 9 و 10 و 11 برای پنجره سوم).
خوب تا اینجا کار سطور 1 تا 12 برنامه مشخص شد.
برنامه که درک ندارد که بداند محیط یا مساحت و یا ... چیست. این مائیم که باید به برنامه بگوییم چکار کند.
بنده در سطور 13 و 14 و 15 و 16 و 17 از کد ها این مسائل را به برنامه تعریف کرده ام .
و در سطر آخر این اسکریپت از یک تابع دیگر Autoit بنام MsgBox برای نشان دادن نتیجه نهایی استفاده کرده ام
و در آخر کار نیز اسکریپت را توسط خود برنامه Autoit به فایل اجرایی تبدیل کرده ام
موفق باشید
eDvArDo
05-27-2012, 05:11 PM
استاد از زحمات شما در اين آموزش بسيار سپاسگزارم. گام به گام و ساده و شيرين، مثل خودتون!
فقط اينكه سطرهاي اضافه شده:
بخاطر اینکه برنامه در صورت کلیک روی دگمه کنسل بسته شود بنده بین سه سطر دستور مورد بحث یک دستور شرطی
اضافه کرده ام که باعث میشود در صورتی که کاربر روی دگمه Cancel کلیک کرد ، برنامه بسته شود.(کد های سطور 2 و
3 و 4 از کد بالا برای صفحه اول و سطور 6 و 7 و 8 برای صفحه دوم و سطور 9 و 10 و 11 برای پنجره سوم).
براي من مشخص نشد كه كجاي صفحه كد در بالا هست!
درود بر استاد خودم
برهان جان شما هم سنگ تمام گذاشتيد، فكر كنم بهترين برنامه در رابطه با پروژه خودمون باشه ولي از دست ساختههاي بچههاي خودمون بيشتر لذت بردم! (حسين آقا و استاد شيرينزبان)
اضافه شد: استاد حواسم نبود خودم متوجه شدم! همون دستورات شرطي كه با If همراه هست!
سپاس
Magsoud
05-27-2012, 05:17 PM
بنام دوست
منظورم کد های زیر است که در کد بالا سه بار تکرار شده اند
If @error==1 Then
Exit
EndIf
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
ابتدا از همه ی شما بابت نخواندم پست های این تاپیک عذرخواهی می کنم. تنها انلاین شدم تا این پست را ارسال کنم.
ادواردو جان من برنامه ات را هفته ی گذشته نوشته بودم اما شانس ما نبود که همان موقع تحویل بدهم.
به هر حال این برنامه با AutoIt نوشته شده است.
http://www.pic.p30ask.com/images/70510040245489798063.png
ادواردو جان این برنامه را تنها به علت نوشتم تا دیگر از دست ما ناراحت نباشی.:yeah:
سورس به همراه برنامه ضمیمه شد. خداحافظ همگی
Magsoud
05-30-2012, 12:59 AM
بنام دوست
گفتم که اگر این شلوغ انجمن پیداش بشه ، مسئله را حل میکنه.
بموقع آمدی نیما جان. متشکرم
eDvArDo
05-30-2012, 10:41 AM
سلام به دوستان خوبم
آقا نيماي "نامبر وان ما"، ديگه كم كم داشتم پروژه بعديرو مطرح ميكردم! آخه همش منتظرت بودم ببينم چيكار ميكني!
كارت اگرچه در كل قشنگ و جالبه ولي نتيجه محاسباترو اشتباه ميده!
1- P نصف محيطه بايد حرف U بجاش ميزاشتي!
2- محاسبه مساحت احتمالاً بخاطر فرمول نويسي اشتباه، خيلي پرت جواب ميده! در تست، بجاي 6 عدد 77xxxxxxxxxxx ميده! (بعد از 77 اعشار است)
بازم ازت سپاسگزارم.
سلام
ببخشید
یک اشتباه کوچک ولی تابلو بود :afd:
اصلا حواسم نبود که قراره نصف محیط باشه.
اعداد رو هم اشتباه بدید ممکنه رادیکال منفی بشه. البته من یک بخشی را گذاشتم تا تشخیص بدهد که می توان با اعداد داده شده مثلث را ساخت یا نه و اگر نمی تواند پیغام خطا می دهد. ولی مثل این که این تنها در شرایطی عمل می کند. نمی دانم چرا
به هر حال اگر اعداد اشتباه را بدهید مساحت را نمایش نمی دهد.
بدرود
Magsoud
05-30-2012, 12:42 PM
بنام دوست
نیما جان ایندفعه را هم چون عذرخواهی کردی می بخشیم ولی حواست جمع باشه.
همش بفکر بازیگوشی هستی و سنبل کاری میکنی.
eDvArDo
05-30-2012, 01:16 PM
سلام به دوستان خوبم
نيما جان شما هم مثل آقا برهان و حسين آقا، يك مشكل داريد! اونم اينه كه برخلاف علم رايانهاي شما، هندسه و رياضيات شما ضعيفه! (بر عكس من!)
توي همين تاپيك توضيح دادم كه شرط تشكيل يك مثلث اينه كه مجموع دو ضلع كوچك هميشه از طول ضلع بزرگتر (وتر) حتماً بيشتر خواهد بود. پس ابتدا a , b را وارد و آنگاه c كه همان وتر است وارد ميكنيم! وارد كردن اعدادي تصادفي كه منجر به نرسيدن به جواب شود، يعني اينكه با اين اعداد، مثلث تشكيل نشده بود!
سپاس
hossenf
05-30-2012, 02:07 PM
برنامه من با وجود گرافیکی نبودن:del-s: اما فکر کنم درست عمل میکنه! و شما اگر ضلع سوم را اشتباه وارد کنید میگه اشتباهه!
(گرافیک توی ++C اندکی سخته! ماهم که تازه کاریم:del-s: ، کلا ++c سخته! اما گرافیکشم یاد میگیریم :cheshmak98:)
Magsoud
05-30-2012, 04:45 PM
بنام دوست
نمونه گذاشته شده در پست شماره 15 را به حالت گرافیکی تبدیل کردم.
10812
ادواردو عزیز امتحان کن تا اگر لازم بود شرح کار را توضیح دهم.
تذکر:
------
1.این محاسبه گر خیلی مقدماتی وساده و صرفا" جهت آموزش بوده و لازم است دوستان آگاهتر
نوع با امکانات کافی را طراحی فرمایند
2. ساخت برنامه ها با اسکریپت ضمن راحتی هاییکه دارد، این اشکال را دارد که معمولا" ضدویروس ها
بهش گیر خواهند داد.
درود
حالا چرا می زنید؟!!
به نظرم اگر ضلع دوم را وتر بگیرید و اعداد را اشتباه بدهید متوجه می شود و خطا می دهد در حالی که هر کدام از ضلع ها اگر وتر باشند و اعداد داده شده اشتباه باشند باید پیغام خطا بدهد!:d:
خواهشا یکی کد های زیر را برای من مطالعه کند و اشکال را بیابد!:gah9:
If $Side1 < $Side2 Then
If $Side1 < $Side3 Then
$Max = $Side1
$OT = $Side2 + $Side3
EndIf
EndIf
If $Side2 > $Side1 Then
If $Side2 > $Side3 Then
$Max = $Side2
$OT = $Side1 + $Side3
EndIf
EndIf
If $Side3 > $Side2 Then
If $Side3 > $Side1 Then
$Max = $Side3
$OT = $Side2 + $Side1
EndIf
EndIf
If $OT > $Max Then
' Continue With the Commands'
Else
' Declare Error'
EndIf
ایول استاد :cheshmak98: حالا این رو باچی نوشتید؟
دوستان این موارد را هم در برنامه ی خود رعایت کنید.
1) اعداد وارد شده باید طبیعی باشند وگرنه خطا مشاهده شود.
2) اعداد وارد شده عدد باشند! حروف قابل قول نیست!!!!
3) حالا اگر عددی در یک جای خالی وارد نشد چی ؟:gah9:
بدرود
Magsoud
05-30-2012, 06:45 PM
بنام دوست
نیما جان، من به اندازه یک سوم شما هم از برنامه Autoit سر در نمی آورم ، لذا اولا" این شما هستید که باید یادمان بدهید.
اما برنامه بالا یک برنامه خیلی ساده است که در آن نه خطائی پیش بینی شده و نه دستورات پیچیده تو در تو درش بکار رفته.
صرفا" بمنظور آموزش است. گرافیک برنامه را خودم کامل سر درنمی آورم. لذا گرافیک مربوطه را با برنامه koda 1.7.3.0 درست
کرده و بعد چون این برنامه فقط صفحه گرافیکی را درست کرده و نمیتواند هیچ کدی بنویسد ، لذا کد های خروج و جواب را بهش
اضافه کرده ام.
اما من فایل مثلث اخیر شما را دی کامپایل کردم ، دیدم کاملا" با قبلی فرق دارد.
خیلی دلم میخواهد در مورد کد های گرافیکی بیشتر بدانم. بعد ها که فرصت کافی پیدا کردی ،آموزشی در اینمورد بگذار
تا استفاده کنیم.
سلام استاد
این ما هستیم که باید شاگردی کنیم :yeah: اگر مایل باشید می خواهم به کمک شما و دیگر دوستان از جمله حسین خان و برهان جان و حمید خان و البته هر دوست دیگری که می تواند کمکمان کند کتابی در این مورد بنویسیم به چند دلیل:
1) هیچ اموزش خوبی به زبان فارسی در این مورد نیست.
2) این اسکریپت بسیار خوبی ست. از انجایی که کمکمان می کند خیلی از کار ها را بصورت Auto انجام بدهیم. البته ویروس های قشنگی هم با ان می توان نوشت! راستی می دانستید برنامه MkvToolnix با AutoIt نوشته شده است؟
3) مگه ما چی مون کم هست؟! هم دانش ش رو داریم هم توانش را :afd: البته وقت هم داشتیم خیلی خوب می شد ( خودم رو می گم:gah9:)
ولی یک سوال برای من پیش امده؟!
1) چرا برنامه من را دی کامپایل کردید؟ :ch0m:
2) با چی دی کامپایل کردید؟!!:d: سورس اش که همراه ش بود !:nish:
بدرود
Magsoud
05-30-2012, 08:11 PM
بنام دوست
1. نیما جان ، برنامه آخر که گذاشتی سورس را نداشت و میدانم که این روز ها وقت آزاد زیادی نداری، لذا
مجبور شدم که فایل اجرائی شما را دی کامپایل کنم.
2.با برنامه myAutToEXE 2.2 به راحتی میشود کد فایل های Autoit را دی کامپایل کرد.من الان لینکی برای
دانلودش ندارم که بگذارم ولی همین اسم را سرچ کنی پیدا میکنی.
3. بینهایت خوشحالم کردی که تصمیم گرفته ای کتابی در مورد این برنامه بنویسی. زحمت زیادی دارد ولی
می ارزد.
borhan_3010
05-30-2012, 08:19 PM
نيما جان شما هم مثل آقا برهان و حسين آقا، يك مشكل داريد! اونم اينه كه برخلاف علم رايانهاي شما، هندسه و رياضيات شما ضعيفه! (بر عكس من!)
کی گفته من ریاضی ام خوب نیست؟:ch0m: اتفاقاً من ریاضی و هندسه ام خوبه!! biboss:.
آخرش ماهیگیری رو یاد نگرفتی؟::w8:
eDvArDo
05-30-2012, 09:52 PM
سلام به دوستان خوبم
اساتيد بزرگوار واقعاً از همكاري و مشاركت شما بسيار سپاسگزارم.
اكثراً البته بجز استاد، توليدات خودتونو عرضه كرديد يا نهايتاً سورسشو قرار داديد! يادآوري ميكنم كه هدف اين تاپيك آموزش افرادي مثل بنده هم هست! بنده به مشغله فراواني (نظارت ساختمان + آموزش و تدريس) كه دارم و زندگي متاهلي و مسايلي كه شما نميدانيد! پر انرژي و بسيار تشنه آموزش اين نوع مطالب هستم. ولي آموزشي دركار نيست!!!
از كجا بگم؟! آقا، امثال بنده كه تازه دارم Autoit ياد ميگيرم، از كجا بايد بدونم كه تغيير فونت در كد نويسي اين نرم افزار چطوريه؟! چطور ميشه اندازه فونترو تغيير داد؟ اصولاً، مجموعه كامل دستورات برنامهنويسي Autoit چيه و چطور ميشه بدستش آورد؟ بابا پدرم دراومد! خدا نكنه شما استاد جايي بشيد، بچهها از دستتون ديونه ميشند!
من به استاد كاملاً حق ميدم، ايشون هم مشكلات و گرفتاريهاي شخصي دارند و هم از نظر جسمي و روحيه، كسالت دارند، ازشون هيچ توقعي نيست ولي خداييش، هرچي دارند رو ميكنند. حالا شما، بفرماييد اينم نمونه ساخته شده من!!! بفرماييد اينم اصلاح شده!!! بفرماييد اينم ......!!!!
آقا، من كه هرچي ميگم، يا متوجه نميشيد يا بهانه مياريد! (درس دارم! مشكل دارم! چند وقتي نيستم! نخوندم! نديدم! .....!!!!) الان با اين سن و سال كم و دنياي مجردي، اصلاً شما ميدونيد مشكل يعني چه؟! بابا، يه كم انرژي، يه كم ايثار، يه كم دقت، يه كم بديد در راه خدا! (آموزشرو ميگم!)
من كه دلخورم! تازه كارشما اگرچه قشنگ و جالبه ولي توش كمتر نبوغ و نوآوري هست!
همهرو كه من نبايد بگم كه اگه اينطوري باشه بهتره! يكم از سلولهاي خاكستري خودتون توي ابتكار و سليقه خرج كنيد نه فقط برنامه نويسي!
مثلاً در مورد اين پروژه بايد طوري عمل ميكرديد كه با وارد كردن هر عدد و زدن كليد Enter، چشمكزن، بطور خودكار به سطر بعدي براي تايپ عدد بعدي ميرفت! و در نهايت با زدن Enter آخرين عدد، خودكار جواب مشاهده ميشد. نه اينكه تكي تكي نياز به ok و حركت دادن موس و كليك كردن توي دريچه بعدي باشه!
امروز كارهاي فشرده داشتم، از آموزش تا گرفتن نمونه سوالات امتحاني و .... قضاياي ديگه كه ......! يه كم ميرم استراحت بكنم! اگه بتونم! اگه اين پسر نابغهام بزاره!
يا حق
Magsoud
05-30-2012, 10:03 PM
بنام دوست
حاج آقا ادواردو عزیز، این نیما جان و برهان جان و حسین جان نفهمیدند، اشتباه کردند، شما به بزرگواری خودتان
ببخشیدشان.
قول میدن که بچه های خوب و حرف شنوی باشند ، هم ریاضیشونو تقویت کنند و هم تنبلیشون را کنار بگذارند.
اخلاقشون هم که معلومه که باید درست کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی حقیقتش من مطمئن نیستم این ها درست بشوند.
بنام دوست
بینهایت خوشحالم کردی که تصمیم گرفته ای کتابی در مورد این برنامه بنویسی زحمت زیادی دارد.
درود
کی گفت که قراره من کتاب بنویسم؟!:ch0m: گفتم که بنویسیم! من از کی تا حالا کتاب نویس شدم؟!::w8::d:
کی گفته من ریاضی ام خوب نیست؟:ch0m: اتفاقاً من ریاضی و هندسه ام خوبه!! biboss:.
پس بیا وسط :gah9:
سلام به دوستان خوبم
درود
اقا جان - اخر هم که اسمت را نگفتی :afd: - یکم یواش تر !:d:
چرا می زنی؟!http://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28124%29.gif
صحبت سر انرژی نیست. اگر بحث انرژی باشد من شما را به Challenge دعوت می کنم ugly1 همین الان هم به قول معروف قاچاقی اینجا هستیم :gah9:
اگر تا این اندازه به AutoIt علاقه دارید پس یکی از کتاب هایی را که معرفی کرده ام را مطالعه کنید.
در مورد تغییر فونت هم Microsoft Word عالی را باز کرده و نام فونت ها را پیدا کنید و یا به پوشه Fonts در پوشه ی ویندوز بروید. حال که نام فونت را دارید، می خواهید نوشته خود را کجا تغییر بدهید؟ نوشته شما بصورت Lable است؟ بصورت ...... هست؟ پس می بینید که در حد یک یا دو خط نیست.
وقت هم نیست!:yeah:
خلاقیت را دیگر نمی دانم. یک سر با خلاقیت صحبت کردم و این برنامه را نوشتم. دیگر کجایش را باید تغییر می دادم .....ugly4
مورد Enter زدن بر روی InputBox و رفتن به InputBox بعدی را هم اگر یک نفر برایم بنویسد خوشحال می شوم!
در کل ما که بخیل نیستیم. هرچی را که داریم می گوییم. اگر کسی از من درخواست کند که اموزشی ترتیب بدهم حتما در ان مورد می نویسم. اما گفتم و باز هم میگم، وقت نیست! شما وقتت را بده به من، من کل وب را از اموزش پر می کنم :gah9:
دیگه یادم رفت چی میخواستم بگم. بگذار نوشته ات را یک بار دیگر بخوانم :g::gah9::khe:ugly1ugly004
بنام دوست
حاج آقا ادواردو عزیز، این نیما جان و برهان جان و حسین جان نفهمیدند، اشتباه کردند، شما به بزرگواری خودتان
ببخشیدشان.
قول میدن که بچه های خوب و حرف شنوی باشند ، هم ریاضیشونو تقویت کنند و هم تنبلیشون را کنار بگذارند.
اخلاقشون هم که معلومه که باید درست کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی حقیقتش من مطمئن نیستم این ها درست بشوند.
من هم قبول دارم که این حسین و برهان خیلی اشتباه می کنند و هم تنبل شده اند!ugly004:khe: بابا یکم خلاقیت نشون بدید.:kh2:
من تضمین می کنم اینها درست می شن.ugly3
hossenf
05-30-2012, 10:43 PM
من که والا Autoit اصلا بلد نیستم!:afd:
در مورد اون کد هم که الان هرچی توضیح بدم فایده نداره! چون باید اول ++C (حداقل در حد ابتدایی) بلد باشی تا توضیح بدم،که اگه ++C یاد بگیری نیاز به توضیح هم نداره، چون کد خیلی راحت و ساده ایه،
اما! کلا اگه هدف آموزشه، بهتره به عنوان تاپیک Autoit اضافه بشه ، چون به هر حال اگر از هر زبان برنامه نویسی یک کد قرار بگیره، امکان آموزش نیست! و باید هدف یک زبان خاص باشه، مگر این که هدف تمرین و آشنایی با الگوریتم باشه، که اون هم برای این کدهای ساده نیاز نیست،اما اگه مسئله سخت و پیشرفته تری بود در مورد الگوریتم میشه کاملا همفکری کرد، چون زیاد وابسته به زبان خاص نیست و یه چیز کلیه.
با برنامه myAutToEXE 2.2 به راحتی میشود کد فایل های Autoit را دی کامپایل کرد.من الان لینکی برای
پس به نظر Autoit امنیت چندانی نداره.
Magsoud
05-30-2012, 11:57 PM
....پس به نظر autoit امنیت چندانی نداره.
بنام دوست
حسین جان توجه داشته باش که فایل های ما عادی تبدیل به اجرایی میشوند و ما کدبندی نمی کنیم
و گرنه نمیشود به این سادگی دی کامپایلشان کرد.
در رابطه با انواع زبان های c و دیگر زبان ها هم همینگونه هست. فقط این زبان ها موقع کامپایل کردن
عمل کدبندی هم انجام میدهند.
ولی البته برای تقریبا" تعداد زیادی از زبان ها ، دی کامپایلرشان هم ساخته شده است.
همواره شاد و سلامت و موفق باشید
borhan_3010
05-31-2012, 03:23 PM
با برنامه myAutToEXE 2.2 به راحتی میشود کد فایل های Autoit را دی کامپایل کرد.من الان لینکی برای
درود
از لینک زیر ورژن 6 برنامه Exe2Aut رو دانلود کنین!
برای استفاده Exe2Aut.exe رو اجرا کنین و فایل exe ساخته شده با AutoIt رو درگ کنین داخل اش تا کدش رو به شما بده!
http://www.pic.p30ask.com/images/50539598572786626265.png (http://www.pic.p30ask.com/)
لینک دانلود با حجم 30 کیلوبایت!
http://www.exe2aut.com/exe2aut.7z
Magsoud
05-31-2012, 04:27 PM
بنام دوست
نوعی که بنده برای دی کامپایل کردن استفاده میکنم:
myAutToEXE 2.2 (http://www.nerdbucket.com/mirrors/myAutToExe2_2_AutoIt3_Decompiler_opensource.zip)
eDvArDo
06-01-2012, 04:49 PM
سلام به دوستان خوبم
فكر كنم ديگه وقت اعلام پروژه دومه!
لطفاً دوستان ابتكار و سليقه داشته باشند و در ضمن مراحل برنامه نويسي، گام به گام توضيح داده و نتيجه بهمراه سورس پيوست بشه.
تخطي از قانون مستوجب فلك خواهد بود! اجراي دقيق آن، به شكر اندرش خواهد شد!
واما:
برنامه "ساعت ديجيتالي" طراحي بشه! ساعت، دقيقه، ثانيه! فرمت 24 ساعته و در ذيل اون اگه دوست داشته باشيد "تقويم" بصورت سه تا دريچه، روز، ماه، سال!
قشنگ باشه و درست كار كنه! نبينم كپي برداري كنيد يا يخورده سورس يه برنامهرو ويرايش كنيد و از اين حرفا؟! كه مستوجب همون فلك با چوب انار خواهيد شد!
لطفاً پشت گوش هم نندازيد!
سپاس
درود
برنامه نوشتن به همین راحتی ها هم نیستا!:afd:
ساعت دیجیتالی که بیرون هست. خواستید من Gadget اش را برای XP می دهم. دیگه چرا بریم بنویسیم؟!:ch0m:
eDvArDo
06-01-2012, 10:34 PM
سلام به دوستان خوبم
آقا نيما، مشاركت نميكني، دلسرد هم نكن! بلاخره شما فعلاً توي برنامهنويسي اولي! از تو توقع بيشتري داشتم! (بابلي بازي در نيار!)
چرا هي ميخواي كارترو به رخ ما بكشي؟ دي: :motale5: ما كه خريدار نيستيم! اينجا گلريزانه! گلريزان آموزش!
يا حق
سلام ادواردو خان!:d:
اقا ما که چیزی نگفتیم!
ساعت نوشتن که خیلی اسونه. تو VB راحت میشه با تایمر خودش یک ساعت دیجیتالی ساخت!
فقط منظورت از اون تقویم چی بود؟!!!
راستی من Visual Studio را پاک کردم پس دوستان باید زحمتش را بکشند. اگر تو VB یک نفر باشه که بیاد برات تقویم بنویسه اون هم tam2145 هست که نمی دونم چه مرگش شده دیگه نمیاد!:d:
راستی کی گفت من برنامه نویسی م خوبه؟:nasihat:
Magsoud
06-01-2012, 10:59 PM
بنام دوست
انگار چاره ای نیست ، باز هم من شروع میکنم
بپیوست فایل اجرایی و سورس برنامه نشان دهنده زمان گذاشته شده.
دیجیتالی نیست ولی برای شروع خوب است
eDvArDo
06-01-2012, 11:33 PM
سلام به دوستان خوبم
استاد، معركهاي! اين نيماي خوش تيپ، تن به كار نميده! بهونه مياره! البته من كه ميدونم چه مرگشه! (استغفرالله)، چشه!
عنايت........! چي گفتم؟ ببخشيد! نيماااااااااا! من كه محتاج ساعت ساخته تو نيستم، بابا!
خودم توي سيستمم، انواع و اقسامشو دارم! پرتابل، قشنگ! عالي! با عقربه (آنالوگ)! بي عقربه (ديجيتال)!
اينم عكس يكيش:
http://www.pic.p30ask.com/images/75141979323701063041.jpg
استاد عزيز، خيلي زحمت كشيديد و محبت فرموديد.
استاد براي شروع خيلي عاليه. اتفاقاً ميخوايم، از ساده، گام به گام به جلو بريم.
سپاس
Magsoud
06-01-2012, 11:38 PM
بنام دوست
و این هم همان قبلی بعلاوه تاریخ
Magsoud
06-02-2012, 08:20 PM
بنام دوست
نیما جان دوباره تنبلی میکنی و از زیر کار در میری که!!!
چرا نمونه autoit این ساعت را درست نمیکنی؟
اگر نیاز به نمونه داری برایت ارسال کنم به شکل زیر نگاه کن
10838
من زیاد به دستورات GUI این برنامه آشنایی ندارم .
درست کن و شرح هم بده تا ما هم یاد بگیریم
خسیس بازی موقوف!!!!!!!!!!!!!!!!1
تنبلی موقوف!!!!!!!!!!!!
کتک میخواهی تا اخلاقت درست بشه؟
سلام
کار به تهدید هم کشید؟!:gah9:
من دارم قسمت "کتاب های برنامه نویسی" با "رجیستری چیست - سری دوم" را کامل می کنم برای همین وقت نیست!:yeah:biboss:.
البته میشه با دستور های تعریف شده داخلی مثل @SEC ثانیه رو گرفت و ان را داخل GUICreateLable گذاشت!:afd: شما که استاد ما هستید دیگه من چرا بنویسم؟!
راستی این کار خودتونه؟!::ch0m:
Magsoud
06-02-2012, 08:38 PM
بنام دوست
نه فقط کامپایلش کار منه
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.