PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شب آرزوها، فرصت آشتی کنان است/ امشب می شود خیلی چیزها از خدا خواست

f11
05-24-2012, 08:41 PM
http://khabaronline.ir/Images/News/Smal_Pic/3-3-1391/IMAGE634734526239908408.jpg

ویژه کاربران اهل دل خبرآنلاین در لیله الرغائب

شب آرزوها، فرصت آشتی کنان است/ امشب می شود خیلی چیزها از خدا خواست http://khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

دین - این نخستین شب جمعه اول ماه رجب، را گذاشته اند تا باز بیایی و رفیق شوی. خدا گفته است حتی اگر خیلی وقت باشد که قهر کرده باشی هم قرار است امشب زود آشتی کنیم و برسیم به آرزوهایت. تو بخواهی و خدا اجابت کند...

کوچک که بودی برای داشتن بهترین اسباب بازی‌های دنیا دعا می‌کردی. برای خانه‌ای پر از خوراکی، برای کمی بیشتر تاپ سواری... یادت هست؟ کوچک که بودی برای داشتن بهترین اسباب بازی های دنیا دعا می کردی.برای خانه ای پر از خوراکی ،برای کمی بیشتر تاپ سواری ...یادت هست؟ بزرگ تر که شدی آرزو برایت قبول شدن امتحان و دانشگاه رفتن،کار و در آمد بود.به یاد داری؟ امروز هم... نمی دانم.نمی دانم دنیای آرزوهایت امروز تا کجا فکر می کند و دلداده کدام آیین است، نمی دانم حواس دلت امروز زمام دار چه کسانی است؟ تا کجا تقوا دارد و چقدر مهربان است....
امشب که می رسد ، آماده باش که شب دلدادگان است. تو به دل می سپاری ؟ یک امشب بیا مراقب آرزوهایت باش... که لیله الرغائب است.
این نخستین شب جمعه اول ماه رجب، را گذاشته اند تا باز بیایی و رفیق شوی. برگردی . رفیق گفته است حتی اگر خیلی وقت باشد که قهر کرده باشی هم قرار است امشب زود آشتی کنی. خصلت این روزها را که شنیده ای. برخی شیوه های عاشقی با دوست را در ماه رجب بخوان.
راه آسمان، خدا، اجابت، بخشش شاید در نظرت سخت بیاید.طولانی. دست نیافتنی. اما امشب که عاشق شوی پیاده هم می شود تمام آن مسیر طولانی را ساده به پایان رساند بی هیچ سخنی از رنج و کم طاقتی بندگان. می شود کوله بار دنیا را هر قدر هم سنگین از شانه هایت پایین بکشی تا دل کوچکت را به بی کران آسمان گره بزنی، برای ثانیه ای خدا...
اگر حالی دست داد برخیز و نمازی بخوان. نیایشی با خدا در شب آرزوها. می دانی پیامبر درباره کسی که این نماز را بخواند چه گفته است؟...
امشب از هر کجای این دنیای بزرگ که در بزنی، صاحبخانه برای استقبال می آید.با طبقی از آرزوهایی که می خواهی...امشب ..لیلة الرغائب ...مراقب آرزوهایت باش...
ضیافت اولین شب جمعه رجب، لیلة الرغائب، خواب خیلی ها و آرزوی مردمان بسیاری را تعبیر کرده. به خیال مردمان بسیاری رنگ واقعیت رسانده.خیلی از مردم برای رسیدن به حاجت های خود دست به دامان این شب می شوند،به ضمانت یک سال انتظار...
تا چند سال پیش خیلی از ما این وعده گاه را نمی شناختیم .وعده گاهی که خدا در آن بردبار است به گناهکار ترین بندگان،وعده گاهی که باید امیدوار تر از پیش باشی به استجابت،آنجا که برای هر چه بخواهی مختاری و خدا به تمام آنچه می گویی شنوا تر از پیش منتظر است...
شیوه مهمانی امشب را هم گفته اند تا چگونه باشی. شیوه ضیافت در اعمال مستحبی شب آرزوهاست؟ گلچینی از برترین عبادت‌ها برای این شب.
امشب چه سیاه باشی و چه سپید،هر چه قدر که نا امید،هر چه که بخواهی از خدا ،امیدوار باش به اجابت...
امشب اعانت جستن به فضل و کرمش برای آنکه امید دارد،مباح است...
امشب تمام فرشته ها از ثلث شب که بگذرد در میان کعبه به خدا برای بخشش بندگان روزه دار رجب دعا می کنند...
لیلة الرغائب تو مختاری برای انتخاب آنچه می خواهی،برای داشتن گوشه ای از تقدیری که آرزویش داری، برای آنچه می خواهی باشی...
حتی اگر فکر می کنی که نمی شود مثل یکی از آن آسمانی ها باشی که راه رفاقت با خدا را خوب پیموده اند، بیا دل بده به کلامشان، که دلت را آرام می کنند. مثلا حاج میرزا جواد آقای ملکی تبریزی را می شناسی. یکی از همین رفیقان راه است که رفته و رسیده. راه بلد بزرگ،علامه طباطبائی سرآغاز کتاب مراقبات او نوشته است، این بهترین کتابی است که می شود با آن به مقصد رسید. می دانی حاج میرزا جواد آقا درباره امشب چه گفته است؟
شاید این شب در آیین های مردم دیگر،در کریسمس، انتظار بودا و روزهای دیگر مردمان دیگر تجلی کوچکی داشته باشد اما مقایسه در رتبه و منزلت، در ارج و بندگی بی حساب پای خودت...
گریزی به اعمال این شب و نیم نگاهی به دعا ها و معانی درد دلت با خدا می ارزد به تجربه حس گوش دادن کسی به تمام آنچه می خواهی ، بیشتر از همیشه و هر روز...می ارزد به یک دل سیر دعا...به لذت گفتن یک طومار آرزو...
امشب می شود خیلی چیزها از خدا خواست. دنیا و آخرت را، ثروت و تملک را ،بندگی، قدرت، گذشت، آرامش و ... خود خود خود و خدا را...
بیا امشب مراقب آرزوهایت باش. مراقب خودت و مراقب خدا...
----------------------------------------------------------
ویژه نامه خبرآنلاین در آغاز ماه رجب را هم بخوانید / تفسیر یک بیت حافظ از زبان حاج اسماعیل دولابی/ زندگی زنان و مردان آخرالزمان چگونه است؟ (http://www.khabaronline.ir/detail/215435/culture/religion)

همچنین برای بهره گیری از همخوانی زیبای دعای رجبیه "یا من ارجوه لکل خیر" فایل زیر را دانلود کنید.

elahe
05-24-2012, 09:53 PM
امشب اوّلين شب جمعه‌ي ماه رجب است. شبي كه آن را ليلة الرَّغائب مي‌گويند؛ يعني شب آرزوها
در اين شب بزرگ با خواندن نماز مخصوص آن و اظهار انابه و توبه و عجز و استغاثه به پيشگاه معبود، گام‌هاي خود را به سوي كوي دوست،‌ سريع‌تر كنيم و از خداي رحمان و رحيم،‌ آنچه مي‌خواهيم طلب نماييم.
از خداوند بزرگ بخواهيم كه فرج مولايمان امام زمان ارواحنا فداه را نزديك بفرمايد.
از خداوند بزرگ بخواهيم كه در طول دوران سخت غيبت و انتظار، لحظه‌اي در ايمان و يقين‌مان خللي وارد نگردد.
از خداوند بزرگ بخواهيم كه ما را بر دين خويش و بر اطاعت از وليّ مطلقش،‌امام عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف، ثابت قدم بگرداند.
از خداوند بزرگ اصلاح امر وليّش و شيعيانش و خود را بطلبيم.
از خداوند بزرگ هر آنچه مي‌خواهيم را بطلبيم.
و مگر نه آنكه خود وعده استجابت داده است:
« و آن‌گاه كه بندگانم مرا مي‌خوانند پس به راستي من نزديكم و خواهش خواهنده را آن زمان كه دعا مي‌كند، اجابت مي‌گويم.»
پس امشب او را با معرفت به رحمتش و لطفش و رحمانيتش و علمش و قدرت واسعه‌اش بخوانيم و بدانيم كه او به ما نزديك است؛ نزديك نزديك.
التماس دعا
اهميت نماز اولين شب جمعه‌ي ماه رجب ( ليلة الرغائب)
حضرت رسول صلي الله عليه و آله در اين شب، نماز بسيار مهمّي را توصيه كرده‌اند كه فضيلت بسياري دارد: گناهان بسيار به سبب اين نماز، آمرزيده و حاجت‌هايي روا شود.
پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله:
قسم به آنكه جانم در دست اوست هيچ بنده يا كنيزي از بندگان و كنيزان خداي اين نماز را به جاي نمي‌آورد مگر اينكه خداوند گناهان او را ببخشد اگر چه گناهان او مانند كف دريا و به عدد شن و به وزن كوه‌ها و به عدد برگ‌هاي درختان باشد؛ و روز قيامت هفتصد نفر از خويشان خود را كه همگي سزوار آتش باشند شفاعت مي‌كند.
هر كس اين نماز را بگذارد چون شب اوّل قبر او شود حقّ تعالى ثواب اين نماز را به سوى او به نيكوتر صورتى، با روى گشاده و درخشان و زبان فصيح بفرستد. پس به او گويد: اى حبيب من! بشارت باد تو را كه از هر شدّت و سختى، نجات يافتى! آن فرد گويد: تو كيستى؟ به خدا سوگند! كه من رويى بهتر از روى تو نديدم و كلامى شيرين‌تر از كلام تو نشنيده‌ام و بويى بهتر از بوى تو نبوييدم. گويد: من ثواب آن نمازم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردى. امشب نزد تو آمدم تا حقّ تو را ادا كنم و مونس تنهاييت باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود من در عرصه‌ي قيامت بر سر تو سايه خواهم افكند. پس خوشحال باش كه هيچ خيري را از دست نخواهي داد.
نحوه‌ي خواندن نماز اين شب
روز پنجشنبه‌ي اوّل ماه رجب را روزه مي‌دارى و چون شب جمعه‌ي آن فرا رسد بين نماز مغرب و عشا، دوازده ركعت نماز ( به صورت 6 نماز دو ركعتي) مى گذارى
در هر ركعت از اين دوازده ركعت، يك مرتبه حمد و سه مرتبه سوره اِنّا اَنْزَلْناهُ و دوازده مرتبه سوره قُلْ هُوَ اللّهُ اَحَدٌ مى خوانى.
پس از پايان نماز،70 مرتبه مى گويى: اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الاُْمِّىِّ وَعَلى آلِهِ
پس به سجده مي‌روى و 70 مرتبه مى گويى: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَالرُّوحِ
پس سر ازسجده برمي‌دارى و 70 مرتبه مى گويى: رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمّا تَعْلَمُ اِنَّكَ اَنْتَ الْعَلِىُّ الاَعْظَمُ
پس باز به سجده مي‌روى و 70 مرتبه مى گويى: سُبُّوحٌ قُدّوُسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَالرُّوحِ
پس حاجت خود را مى طلبى كه انشاءالله برآورده خواهد شد.

امید آن است كه در پایان این نماز با فضیلت، محتاجان به دعا را فراموش نكنید و ما را نیز از دعای خیر خود محروم ننمایید.

" التماس دعا"

elahe
05-24-2012, 09:54 PM
● آرزو میکنم همیشه یادم بمونه بیشتر از خودم منو دوست داری، حتی مواقعی که حس میکنم تنهام!
● آرزو میکنم، وقتی را داشته باشم برای فکر کردن، به آنچه بودم-هستم و .... خواهم بود!
● آرزو میکنم بتونم همونی باشم که تو میخوای!
● برای زمانی که مغرورم آرزو میکنم. بفهمم اونقدرها بزرگ نیستم که فکر میکنم.
● و برای زمانی که خودخواهم، ... بفهمونی م وجودم به تو وابسته ست.
● خیلیایی هستن دور و برم که آرزوشون یه لحظه در آرامش زندگی ِ کردنِ ، آرزوم به آرزو رسیدن اوناس.!
● و مهمترین; زندگی یه نعمته، آرزو میکنم بتونم به بهترین نحو برای رسیدن به هدفهام تلاش کنم.
● دوست دارم سالِ دیگه که میام اینجا، به همه ی آرزویایی که داشتم برسم. حتی به همه ی اون آرزوهایی که فقط به خودت گفتم! کمکم میکنی.... شکی ندارم.

http://saeideh1986.persiangig.com/setareh.gif (http://saeideh1986.persiangig.com/setareh.gif)یکی از حسای قشنگ دنیا اینه که بفمهمی یکی به دعاهای تو ایمان داره!
http://saeideh1986.persiangig.com/setareh.gif (http://saeideh1986.persiangig.com/setareh.gif) شبِ آرزوها. داره میاد..درست همین امشب! اگه دلتون گرفت و آرزویی کردید منو هم یادتون نره!
http://saeideh1986.persiangig.com/setareh.gif (http://saeideh1986.persiangig.com/setareh.gif)و ثبت میکنم تا یادم نره زندگی مجموعه ی تمام آرزوهاییه که داشتم ولی نتونستم بهشون برسم، و اونایی که خواستم و بهشون رسیدم!

● آرزو میکنم، یادم نره اومدنم به این دنیا واسه چیه؟ و رفتنم خیلی زودتر از اون چیزی ِ که بشه پلک زد!
صدای باد می آید ، عبور باید کرد
و من مسافرم ای بادهای همواره...

"رجب"، ماه خداست؛ ماه پر بركتي است كه اعمال بسياري براي آن ذكر شده است. پيامبراكرم صلوات الله عليه فرمود: هر كس يك روز از ماه رجب را روزه بگيرد، مستوجب خشنودي خدا مي شود و غضب الهي از او دور مي گردد و دري از درهاي جهنم بر روي او بسته مي شود. اعمال ماه هاي رجب و شعبان، جهت آماده ساختن روح براي شركت در ميهماني ماه مبارك رمضان مي باشد. براي درك عظمت ماه رمضان بايد از قبل خود را آماده نمائيم.

پيامبراكرم(ص) فرمود: ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در اين ماه بسيار طلب آمرزش كنيد كه خدا آمرزنده و مهربان است.

اولين شب جمعه ماه رجب را ليلة الرغائب نامند. در اين شب ملائك بر زمين نزول مي كنند. براي اين شب عملي از رسول خدا صلي الله عليه و آله ذكر شده است كه فضيلت بسياري دارد و بدين قرار است:

روز پنج شنبه اول آن ماه - در صورت امكان و بلا مانع بودن- روزه گرفته شود. چون شب جمعه شدما بين نماز مغرب و عشاءدوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به يك سلام ختم مي شود و درهر ركعت يك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحيد خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسيد،هفتاد بار ذكر" اللهم صل علي محمد النبي الامي و علي آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر" سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر" رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلي الاعظم" گفته شود. در اينجا مي توان حاجت خود را از خداي متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت مي رسد.

پيامبراكرم صلوات الله عليه در فضيلت اين نماز مي فرمايد: كسي كه اين نماز را بخواند، شب اول قبرش خداي متعال ثواب اين نماز را با زيباترين صورت و با روي گشاده و درخشان و با زبان فصيح به سويش مي فرستد. پس او به آن فرد مي گويد: اي حبيب من، بشارت بر تو باد كه از هر شدت و سختي نجات يافتي. ميّت مي پرسد تو كيستي؟ به خدا سوگند كه من صورتي زيباتر از تو نديده ام و كلامي شيرين تر از كلام تو نشنيده ام و بويي، بهتر از بوي تو نبوئيده ام. آن زيباروي پاسخ مي دهد: من ثواب آن نمازي هستم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردي. امشب به نزد تو آمده ام تا حق تو را ادا كنم و مونس تنهايي تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود و قيامت بر پا شود، من سايه بر سر تو خواهم افكند.
اميد آن است كه در پايان اين نماز با فضيلت، محتاجان به دعا را فراموش نكنيد و ما را نيز از دعاي خير خود محروم ننماييد.

امشب اولین پنجشنبه ماه رجب مصادف با لیله الرغائب است،میگن به هر آرزویی که داشته باشی میرسی البته فقط باید از خود ذات اقدسش بخواهی.