توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا بردن کیفیت آیکن های ویندوز xp "از طریق رجیستری"
eDvArDo
05-24-2012, 03:59 PM
سلام به دوستان خوبم
ویندوز XP به طور پیش فرض و برای استفاده یکسان کاربران مختلف مقداری از زیبایی های ویندوز خود را کاسته است. یکی از این موارد کیفیت آیکن ها است. در صورتی که میخواهید آیکنهای موجود در ویندوز و برنامههای مختلف را با کیفیت تصویری بالا و به همراه جزئیات مشاهده کنید؛ با استفاده از این ترفند تمامی آیکنها با Resolution بالا و به صورت درخشان نمایش داده خواهند شد.
بدین منظور:
از منوی Start به Run رفته و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
مسیر زیر را دنبال کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\Windowmetrics
اکنون از قسمت دیگر صفحه، Shell Icon BPP را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
حال در قسمت Value Data به جای مقدار موجود، 2 برابر آن را وارد کنید. به عنوان مثال اگر 16 است شما 32 را وارد کرده و OK کنید.
با Restart سیستم تغییر صورت میپذیرد.
eDvArDo ميگويد: لازم به توضيح اينكه از راه يا راههاي ديگر نيز ميتوان به اين مهم دست پيدا كرد مثلاً از طريق راست كليك روي صفحه دسكتاپ و گزينه properties و طبق شكلهاي ذيل:
http://www.pic.p30ask.com/images/55782682112377610454.jpg
http://www.pic.p30ask.com/images/19485832505138170387.jpg
منبع: ترفندستان
تنظيم و ويرايش: eDvArDo
سپاس
Magsoud
05-24-2012, 04:58 PM
بنام دوست
حقیقتش من با این ترفند مخالفم
برای اینکه تمام آیکن های موجود در ویندوز در بهترین شرایط 32 بیتی هستند. و اگر ما بخواهیم یک
تصویر با سایز 32 در 32 را با سایز 48 در 48 نشان دهیم ، ضمن استفاده غلط و زیاد از منابع سیستم
تصویر کم کیفیتی خواهیم داشت
ولی در ویندوز 7 اکثریت آیکن ها کیفیت تا 256 در 256 را پشتیبانی کرده و در آن جا استفاده از این ترفند ها درست است
در کل سیستم آیکن ویندوز ایکس پی توان بالاتر از 32 در 32 را ندارد مگر با کیفیت ضعیف و استفاده بیشتر از منابع سیستم.
eDvArDo
05-24-2012, 08:28 PM
سلام به دوستان خوبم و استاد خودم
استاد شما ديگه خودتون اعلم هستيد. بنده يه كم با شما موافق نيستم!
1- منابع يك سيستم امروزي قطعاً در حدي خواهد بود كه با اين تغيير كوچك، كم نياد يا فشار مهمي بر CPU بياد!
2- همونطور كه بنده در ذيل پيوست كردم (با وجود كاهش كيفيت عكس كپچرشده و آپلودشده) ، سيستمم بر اساس آيكونهاي 48 تنظيم شده و نه تنها كيفيت وضوح آيكونها پايين نيامده بلكه از نمايش بزرگتر و واضحتر اونها لذت ميبرم!
استاد، شرمنده از مخالفتم
http://www.pic.p30ask.com/images/83703230024311142357.jpg
سپاس
Magsoud
05-24-2012, 08:59 PM
بنام دوست
ادواردو عزیز ، دوست خوب من ، مگه قرار است که هرچی من بگویم درست باشد؟
مگه حرف های من وحی نازل شده است که رد خورنداشته باشد؟
بنده هم یک کاربرم، و براساس تجربیاتم ، نکاتی را عرض میکنم. ولی هیچوقت ادعا نکرده ام که آنچه من میگویم درست است.
از اینکه رعایت سن بنده را میکنی و میفرمایی: ( ... يه كم با شما موافق نيستم! ....) متشکرم
درود
مرسی ادواردو جان (برار اخر شه اسمه .... :d: )
متاسفانه من هم باید با حرف استاد ( با اینکه خودشون از حرف خودشون برگشتند ) موافقت کنم.ugly004
به این علت که وقتی می گوییم کیفیت ایکن ها پایین می ایند، منظورمان ایکن های منابع ویندوز هستند. ایکن نرم افزار ها جداست چون که ان ها ایکن خود را دارند و معمولا بسیار هم با کیفیت اند. پس صحبتمان بر سر ایکن های ویندوز هست. ایکن های شما به این علت زیبا هستند (!!) چون شما از یک Transformation Pack استفاده کرده اید و طبعا فایل Shell32.dll و ایکن ها و دایلوگ باکس هایش همگی تعویض شده اند و به جای ان ایکن های با کیفیت تری قرار گرفته اند. یکی از دلایل بالا بودن حجم Shell32 در ویندوز 7 نسبت به XP به همین علت هست.
امیدوارم قانع شده باشید.
بدرود
:^:
Magsoud
05-24-2012, 09:22 PM
بنام دوست
نیما جان ، بی انصاف ، من کی از نظرم برگشتم؟
فقط عرض کردم که بنده از تجربیاتم حرف میزنم ولی دلیلی ندارد که گفته های من حتما" درست باشند.
بنام دوست
نیما جان ، بی انصاف ، من کی از نظرم برگشتم؟
فقط عرض کردم که بنده از تجربیاتم حرف میزنم ولی دلیلی ندارد که گفته های من حتما" درست باشند.
درود
که اینطور :ch0m:
اینبار را ندید می گیرم :g:
ولی در کل فکر نکنم روشی برای بزرگ تر کردن ایکن ها در 7 باشد. ( به غیر از دسکتاپ )
چون که برای هر فولدر چندین Folder View تعریف کردند که این کار را غیر ممکن می کند. ولی فکر کنم روشی باشد که یک Folder View را برای تمامی فولدر ها بر روی Default بگذارد.
eDvArDo
05-24-2012, 09:42 PM
بابا بازم من يه چيزي گفتم، شما خوب نگرفتيد!
عرض كردم كه اين فشار اگرچه وجود داره، ولي بحدي نيست كه مشكلي پيش بياد!
مگه ميشه در ويندوزي كه روي دسكتاپش پيكان موسرو تكون ميدي استفاده CPU بالا و پايين ميره! اونوقت اينجور كارها اونم گرافيكي، از توان اون كم نكنه؟! بازم برو توي كلمات خوشگل قلمبه، Transformation Pack و Shell32.dll و از اين حرفا! آقا لحنم دي: هستا! :dd5t:
سپاس
Magsoud
05-24-2012, 10:30 PM
بنام دوست
ادواردو جان ، حالا که عشق اینگونه کار ها هستی بزار راحتت کنم.
در پیوست دو تا فایل گذاشته ام
با اجرای Larg Icon.exe آیکن ها همه بزرگ میشوند (بقول شما 48 در 48 )
با اجرای Small Icon.exe آیکن ها همه کوچک میشوند ( حالت عادی 32 در 32)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.