توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق دو نسخه دانلودی آویرا چیه ؟
Seyyed
05-22-2012, 12:33 PM
سلام
در سایت اویرا دونسخه با فرمت exe و zip وجود داره که اون zip حجمش از exe بیشتره . می خوام بدونم فرقشون چی هست ؟
درود
اساسا از ساختار نباید فرقی داشته باشند. فایل zip ، نسخه فشرده شده فایل اصلی یعنی exe هست که در اینجا به جای این که حجم فایل zip کمتر از حد معمول باشه، بیشتر هم شده هست. البته شاید فایل zip شامل فایل های دیگری هم باشد که خوب ذکر هم نشده و عقلانی هم نیست که این مورد درست باشد.
در کل تفاوتی وجود ندارد.
بدورد
Seyyed
05-22-2012, 12:56 PM
سلام
شما دارید اشتباه می کنید . من فایل زیپ رو دانلود کردم و حجمش بعد از اگزترنت کردن 150 mb شد . حاوی کلی فایل دیگه هست
اینم عکس صحت حرف بنده . خیلی فایل داره !!!!!!!!!!؟؟؟
http://up.p30ask.com/uploads/13376735081.png
این هم لینک صفحه دانلود آنتی ویروس آویرا:
http://www.avira.com/en/download/product/avira-free-antivirus
درود
چیزی که من از تصویر متوجه شدم این هست که فایل Compile شده EXE که در واقع یک Installer هست، در اینجا بصورت ZIP در امده و کامپایل نشده هست. یعنی NO Built In Installer
در اینجا شما باید خودتون فایل نصب کننده ی اصلی را پیدا کرده و اجرا کنید.
بدرود
S.M.P
05-22-2012, 01:04 PM
درود
اساسا از ساختار نباید فرقی داشته باشند. فایل zip ، نسخه فشرده شده فایل اصلی یعنی exe هست که در اینجا به جای این که حجم فایل zip کمتر از حد معمول باشه، بیشتر هم شده هست. البته شاید فایل zip شامل فایل های دیگری هم باشد که خوب ذکر هم نشده و عقلانی هم نیست که این مورد درست باشد.
در کل تفاوتی وجود ندارد.
بدورد
سلام
شما دارید اشتباه می کنید . من فایل زیپ رو دانلود کردم و حجمش بعد از اگزترنت کردن 150 mb شد . حاوی کلی فایل دیگه هست
خب ایشون هم در بالا گفتش که فایل زیپ شامل فایلهای دیگری هم باشد . ؟ این کجاش اشتباهه ؟
یاد یکی از دوستان به نام عباس افتادم ؟
Magsoud
05-22-2012, 01:18 PM
بنام دوست
مدتی هست که بعضی از شرکت ها برنامه های خود را به دو صورت Installer و ZIP ارایه میکنند.
فایل های ZIP یا فایلهای پرتابل برنامه هستند و یا تمام فایل های لازم برای نصب.
فایل های Installer معمولا" همان فایل های اصلی هستند که بصورت SFX هستند که با فشردگی
بالاتری فشرده شده و بعد به فایل اجرایی تبدیل شده اند
در کل فایل های SFX حجمشان کمتر از فایل هایی هست که به صورت معمولی زیپ شده باشند.
hadi98
05-22-2012, 01:52 PM
سلام
نظر بنده که خودم از فایل زیپ استفاده کرده ام:
آنتی ویروس آویرا همین فایل زیپه. منتها برای نصب برنامه باید بگردی فایل Setup.EXE یا Presetup.EXE را در بین اینها پیدا و کلیک کنی تا شروع به نصب کنه.
ولی در اون یکی فایل یعنی Installer اومده کار را برای کاربر راحت کرده که لازم نباشه دنبال فایل نصب بگرده و همین که رویش کلیک کرد شروع به نصب کنه.
نظر سایر اساتید و دوستان هم البته منافاتی با این حرف بنده نداره. عباراتنا شتّی و حُسنُک واحدٌ * و کلٌّ إلی ذاک الجمالِ یشیرُ :d:
عباراتنا شتّی و حُسنُک واحدٌ * و کلٌّ إلی ذاک الجمالِ یشیرُ
این چیه اون وقت؟
این ورد رو باید بخونیم تا نصب شه ؟
نکنه لایسنس هستش ؟
hossenf
05-22-2012, 02:59 PM
سلام
درواقع فرقی نداره!
اون فایل exe هم فشرده شده هست، اما یه جوریه که به صورت اتوماتیک extract میشه و مستقیما وارد مراحل نصب میشه،(مثل پک کردن یک نرم افزار با winrar ، که مستقیما فایل مربوط به setup اجرا بشه)
شما همون فایل exe را هم میتونی با winrar یا نرم افزارهای مشابه extract کنی.
فایل Zip را هم که باید خودت اول extract کنی و بعد مراحل نصب را انجام بدی.
Seyyed
05-22-2012, 10:34 PM
ممنون و متشکر بابت تمام نظات دوستان عزیز
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.