s.rozekabood
05-22-2012, 11:15 AM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo812.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html)مواد لازم :
نان همبرگر
1 عدد
ران مرغ
1 عدد
پیازجه
3 الی 4 ساقه
فلفل سیاه
به مقدار لازم
سس کچاپ
به مقدار لازم
پنیر پیتزا
به مقدار لازم
سیر رنده شده
در صورت تمایل یک حبه
کره
یک قاشق چای خوری
طرز تهیه : _ مرغ را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب پخته و بعد نمک بزنید و بگذارید آب مرغ تبخیر شود تا مرغ مزه دار شود بعد با با کارد یا با دست آنرا ریز ریز کنید. _ پیازچه را شسته و را با کارد ریز کنید . _ نان همبرگر بایستی کمی بیات باشد ( از نان همبرگری که یک روز از زمان پختش گذشته است استفاده کنید) تا هنگام برش ، پف نان نخوابد و خوب برش داده شود . به روشی که در تصویر می بینید با کارد دندانه دار برشهای عمودی و افقی با فاصله 1/5 سانتی متر از هم وتا عمقی که موجب حدا شدن نان نشود برش دهید . این برشها تا ارتفاع تقریبا یک سانتی متری به انتها ادامه دارد واگر تا انتها این کار را انجام دهید نان همبرگر تکه تکه شده و یک پارچگی خود را از دست میدهد پس زمان برش دادن دقت لازم را بکنید . حالا یک نان همبرگر دارید که در قسمت زیر به هم متصل و در بالا شبیه به مکعب های متصل به نان بوده و فواصل آن باز است . _ در بین شیار ها (فواصل بین مکعب ها) ابتدا با مقداری سس پر کنید و بعدیک لایه پنیر رنده شده و یک لایه مرغ بریزید و کمی فلفل سیاه بپاشید سپس روی مرغ هم پیازچه بریزید. اگر کسی به شما کمک میکند میتواند به وسیله دو کارد میوه خوری شیار هارا به ترتیب باز کند و شما این شیار هارا پر کنید اما اگر به تنهایی این کار را انجام می دهید به مدت زمان بیشتری برای این کار نیاز دارید. با همان کارد میوه خوری البته با لبه پشتش که تیز نیست سعی کنید مرغ و پیازچه را به قسمت های عمقی تر نان هدایت کنید . واگر این کار درست و با دقت انجام شود نان و محتویاتش مثل گل شکفته میشود . در آخرین مرحله مالیدن کره به سطح نان و ریختن پنیر و سیر رنده شده و مقدار کمی پیازچه است .باز هم اگر میخواهید پیتزا خوشمزه شود پنیر را به داخل شیار ها هدایت کنید . فرا را روشن کنید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بگذرد بعد نان را در فر گذاشته و هر زمان که پنیر آب شد پیتزا آماده سرو است و با خانواده نوش جان کنید. آماده بودن این نان موجب صرفه جویی در وقت می باشد معمولاً اگر نان در سایز بزرگ باشد برای دو نفر کافیست .
مراحل تهیه پیتزای مرغ در نان همبرگر http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo808.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
پیتزای مرغ http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo809.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
پیتزای مرغ http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo810.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
پیتزای مرغ http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo811.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html)مواد لازم :
نان همبرگر
1 عدد
ران مرغ
1 عدد
پیازجه
3 الی 4 ساقه
فلفل سیاه
به مقدار لازم
سس کچاپ
به مقدار لازم
پنیر پیتزا
به مقدار لازم
سیر رنده شده
در صورت تمایل یک حبه
کره
یک قاشق چای خوری
طرز تهیه : _ مرغ را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب پخته و بعد نمک بزنید و بگذارید آب مرغ تبخیر شود تا مرغ مزه دار شود بعد با با کارد یا با دست آنرا ریز ریز کنید. _ پیازچه را شسته و را با کارد ریز کنید . _ نان همبرگر بایستی کمی بیات باشد ( از نان همبرگری که یک روز از زمان پختش گذشته است استفاده کنید) تا هنگام برش ، پف نان نخوابد و خوب برش داده شود . به روشی که در تصویر می بینید با کارد دندانه دار برشهای عمودی و افقی با فاصله 1/5 سانتی متر از هم وتا عمقی که موجب حدا شدن نان نشود برش دهید . این برشها تا ارتفاع تقریبا یک سانتی متری به انتها ادامه دارد واگر تا انتها این کار را انجام دهید نان همبرگر تکه تکه شده و یک پارچگی خود را از دست میدهد پس زمان برش دادن دقت لازم را بکنید . حالا یک نان همبرگر دارید که در قسمت زیر به هم متصل و در بالا شبیه به مکعب های متصل به نان بوده و فواصل آن باز است . _ در بین شیار ها (فواصل بین مکعب ها) ابتدا با مقداری سس پر کنید و بعدیک لایه پنیر رنده شده و یک لایه مرغ بریزید و کمی فلفل سیاه بپاشید سپس روی مرغ هم پیازچه بریزید. اگر کسی به شما کمک میکند میتواند به وسیله دو کارد میوه خوری شیار هارا به ترتیب باز کند و شما این شیار هارا پر کنید اما اگر به تنهایی این کار را انجام می دهید به مدت زمان بیشتری برای این کار نیاز دارید. با همان کارد میوه خوری البته با لبه پشتش که تیز نیست سعی کنید مرغ و پیازچه را به قسمت های عمقی تر نان هدایت کنید . واگر این کار درست و با دقت انجام شود نان و محتویاتش مثل گل شکفته میشود . در آخرین مرحله مالیدن کره به سطح نان و ریختن پنیر و سیر رنده شده و مقدار کمی پیازچه است .باز هم اگر میخواهید پیتزا خوشمزه شود پنیر را به داخل شیار ها هدایت کنید . فرا را روشن کنید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بگذرد بعد نان را در فر گذاشته و هر زمان که پنیر آب شد پیتزا آماده سرو است و با خانواده نوش جان کنید. آماده بودن این نان موجب صرفه جویی در وقت می باشد معمولاً اگر نان در سایز بزرگ باشد برای دو نفر کافیست .
مراحل تهیه پیتزای مرغ در نان همبرگر http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo808.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
پیتزای مرغ http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo809.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
پیتزای مرغ http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo810.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)
پیتزای مرغ http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo811.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-pizza2.html)