PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خورش بامیه عربی



s.rozekabood
05-21-2012, 06:23 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo806.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/Okra-stew-Arabic2.html)

آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html)مواد لازم :

گوشت گوسفندي

500 گرم



باميه

500 گرم



رب گوجه‌فرنگي

80 گرم



تمرهندي

60 گرم



آبليمو تازه

دو قاشق غذاخوري



آب

دو ليوان



دارچين

نصف قاشق چايخوري



كره

70 گرم



گشنيز خرد شده

دو قاشق سوپخوري



عصاره ليموترش

يك عدد



سير تازه

دو حبه



پياز

یك عدد



روغن مايع

يك پيمانه



زردچوبه، نمك و فلفل

به ميزان لازم





طرز تهيه : نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است. نكته:انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود.