s.rozekabood
05-21-2012, 06:23 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo806.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/Okra-stew-Arabic2.html)
آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html)مواد لازم :
گوشت گوسفندي
500 گرم
باميه
500 گرم
رب گوجهفرنگي
80 گرم
تمرهندي
60 گرم
آبليمو تازه
دو قاشق غذاخوري
آب
دو ليوان
دارچين
نصف قاشق چايخوري
كره
70 گرم
گشنيز خرد شده
دو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترش
يك عدد
سير تازه
دو حبه
پياز
یك عدد
روغن مايع
يك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه : نخست انتهاي باميهها را گرفته و خوب ميشوييم و آنها را در روغن سرخ ميكنيم. پياز و سير را در كره تفت ميدهيم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت ميدهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويهها را اضافه ميكنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميهها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوطمان ميافزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف ميريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است. نكته:انتهاي باميهها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش ميشود.
آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html)مواد لازم :
گوشت گوسفندي
500 گرم
باميه
500 گرم
رب گوجهفرنگي
80 گرم
تمرهندي
60 گرم
آبليمو تازه
دو قاشق غذاخوري
آب
دو ليوان
دارچين
نصف قاشق چايخوري
كره
70 گرم
گشنيز خرد شده
دو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترش
يك عدد
سير تازه
دو حبه
پياز
یك عدد
روغن مايع
يك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه : نخست انتهاي باميهها را گرفته و خوب ميشوييم و آنها را در روغن سرخ ميكنيم. پياز و سير را در كره تفت ميدهيم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت ميدهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويهها را اضافه ميكنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميهها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوطمان ميافزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف ميريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است. نكته:انتهاي باميهها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش ميشود.