ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال : آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟

h.alipoori
05-21-2012, 04:50 PM
سلام بر دوستان خوبم

اگه لپ تاپی بخرید خودش روش ویندوز اوریجینال هست . فروشنده به شما میگه که من از این ویندوز اوریجینال براتون ریکاوری میگیرم و به شما میدم تا هروقت ویندوزتون مشکل دار شد بتونید دوباره از این ویندوز اوریجینال استفاده کنید . (ریکاوری ویندوز اوریجینال را روی یک یا چند dvd برای شما رایت میکند و به شما میدهد)

الان سوال من :
آیا میشه این dvd ریکاوری اوریجینال ویندوز رو روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟

Dreamsss2011
05-21-2012, 04:56 PM
سلام حجت جان
بستگی به نوع و نحوه ریکاوری دارد.
که البته اینگونه فروشنده ها بک آپ رو طوری تهیه میکنند که فقط قابل برگشت روی همان سیستمی که بک آپ ازش گرفته شده باشد، چون به ضررشون هست. البته شما میتونید بوسیله نرم افزار اکرونیس به نحوی بک آپ بگیرید که قابل بازیابی بر روی همه سیستم ها رو داشته باشه. که در نسخه بوتیبلش من اینو دیدم وقتی 3 روز پیش میخواستم یک بک آپ از سیستم بگیرم.

hossenf
05-21-2012, 05:08 PM
میشه، البته به روش بکاپ گیری هم بستگی داره، اما کلا فکر میکنم بشه هرچند به مشکلاتی با درایور ها و ... بر خواهید خورد،

در هر صورت با روش هایی میشه جوری بکاپ گرفت که روی تمام سیستم ها قابل نصب باشه، خودتون هم میتونید همون اول به راحتی بکاپ بگیرید و نیازی به بکاپ گیری فروشنده نداره.
ا، ولی شما احتیاج به کرک دارید! و کلا مثل این میمونه که ویندوزی کرک شده نصب کردید و به لحاظ حقوقی ویندوز اورجینال محسوب نمیشه.

اصولا این موضوع فقط به درد لپ تاب خودتون میخوره، و گاها برخی لپ تاپ ها سیستم عامل را برای خودشون بهینه کردند که در این شرایط بک آپ گیری خیلی عاقلانست،

در ضمن، توجه داشته باشید که معمولا بر روی لپ تپ ها به عنوان مثال Windows 7 Home Premium هستش و نه Windows 7Ultimate ، به هر حال امکاناتی و قابلیت های کمتری داره.

نتیجه گیری :

به نظر من استفاده از بکاپ لپ تاپ دیگر زیاد عاقلانه نیست، مگر این که بکاپ حاضر برای لپ تاپ خاصی بهینه شده باشد و بخواهیم برای لپ تاپ دیگری از همان مدل استفاده کنیم،
به راحتی میتوان ویندوز های بدون دستکاری را پیدا کرد که عملا فرقی با همان بکاپ اولیه ندارد.(مگر این که بهینه شده باشد)

Magsoud
05-21-2012, 05:13 PM
بنام دوست

در کل ما دو نوع بک آپ داریم: بک آپ نرمال معمولی و بک آپ General یا عمومی
ویندوز نصب شده در هر سیستم ، بسته به سخت افزار های آن سیستم نصب میشود > لذا بک آپ معمولی
از این سیستم فقط در این سیستم و سیستم دیگری که کاملا" قطعات سخت افزاری مشابه دارد کار خواهد کرد.
(البته این نوع بک آپ در سیستم دیگر با سخت افزار های مشابه کار کرده ولی اکتیو نخواهد بود).

ولی بعضی برنامه ها (حتی برنامه ای در خود ویندوز) میتوانند از سیستم طوری بک آب بردارند که در هر سیستمی
با هر نوع سخت افزار کار کند،( البته اینجا هم مشکل اکتیو کردن را خواهید داشت).

h.alipoori
05-21-2012, 08:36 PM
سلام

با تشکر از همه دوستان . واقعا مطالب آموزنده بود .

باز هم ممنون جناب شیرین زبان ، حسین جان و مهرداد جان و کلیه دوستانی که میخواستن جواب بدند منتها برقشون رفت http://forum.p30ask.com/images/smilies/4.gif ترافیک اینترنتشان تمام شد http://forum.p30ask.com/images/smilies/4.gif از من خوششون نیومد و نخواستند جواب بدند http://forum.p30ask.com/images/smilies/4.gif اصلا اینترنت ندارند http://forum.p30ask.com/images/smilies/4.gif اصلا جواب سوال رو بلد نیستند http://forum.p30ask.com/images/smilies/4.gif

http://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28182%29.gifhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/flower2555656.gifhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/flower2555656.gifhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28182%29.gif

Magsoud
05-21-2012, 09:09 PM
........
بنام دوست

دوست عزیز،
1.قبلا" هم در چند پست مختلف اشاره کرده ام که ویندوزی که در یک سیستم نصب میشود بسته به
سخت افزار آن سیستم نصب میشود. لذا بک آپ معمولی از این سیستم فقط مخصوص این سیستم
است و در سیستم دیگر با سخت افزار دیگر کار نخواهد کرد.

2. اگر بخواهیم از سیستممان بک آپی برداریم که در همه (منظور اکثریت ) سیستم ها کار کند ، بایستی
یک کار هایی اول انجام بدهیم و بعد بک آپ بگیریم.

چرا بک آپ معمولی در سیستم های دیگر جواب نمی دهد، برای اینکه این ویندوز درایور های این سیستم
را دارد و می شناسد. وقتی با سیستمی روبرو میشود که درایور هایش را ندارد دیگر فرمول های بالا آمدن
را نمیداند.

پس ما باید اول کاری کنیم که وابستگی بک آپ ما به درایور ها و یا کاملتر بگویم وابستگی ویندوز به سخت افزار
از بین برود. وقتی اینکار را کردیم بعد از آن بک آپ یک بک آپ عمومی بوده و در همه سیستم ها کار خواهد کرد.

شاید راحت ترین راه برای اینکار ( که انجامش حدود یک دقیقه بیشتر طول نمیکشد)، استفاده از دستور Sysprep
است که در خود ویندوز ها وجود دارد.

لذا یک سرچی در اینترنت بزن تا با دستور Sysprep و روش های انجام اینکار آشنا شوی.
به زحمتش می ارزد.
جایی نیاز به کمک داشتی بنده و دیگر دوستان در خدمت شما هستیم

Magsoud
05-21-2012, 10:58 PM
بنام دوست

شاید راحت ترین راه برای اینکار این باشد که آموزش های بنده را به زبان انگلیسی در لینک های زیر مطالعه کنی

Creat XP ghost image working on all computers (http://reboot.pro/10943/)

Create Windows 7 Ghost image to use on all Computers (http://reboot.pro/11033/)

فقط توجه داشته باش که برنامه هاییکه در این آموزش ها اشاره کرده ام را الان دیگه باید ورژن های جدیدش را بگیری

H_F_G
05-22-2012, 12:28 AM
یک سوال : آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟

این سوال شما رو میشه از چندین جنبه بررسی کرد:
1- بله میشه برگردوند کار نشد نداره یکی از راه هاش رو هم آقا مقصود در بالا گفتند.
2- شما باید این کار رو از این نظر هم بررسی کنی که آیا ارزشش رو هم داره یا نه، در دنیای الکترونیک ما جنس اورجینال و غیر اورجینال نداریم وقتی شما از یک فایل مثلا ورد یک کپی میگیری کپی هم اورجینال هست و هیچ کس فرق اورجینال و کپی رو تشخیص نمیده، وقتی این همه دی وی دی ویندوز اون هم اورجینال وجود داره شما اصلا چرا باید همچین کاری بکنی،

تقریبا دو ماه پیش یکی از دوستام تو گرونی پیله کرده بود که میخوام لپتاپ سونی بخرم به خاطر اینکه ویندوز اورجینال داره، هرچی گفتم این غلطو نکن فایده ای نداشت، خلاصه خریدش. زدو یکی دو هفته بعد ویندوزش به هم ریخت و آوردش جای من، دی وی دی های ریکاوری رو گذاشتیم و بعد از یک ساعت دو ساعت ویندوز اورجینالش بالا اومد، دوست ما هم خوشحال مای کامپیوترو باز کرد و در کمال تعجب دید که فقط درایو سی داره، خلاصه یکم بد و بیرا به سونی به خاطر اطلاعات از دست رفتش گفت و یکی از دی وی دی های خودم رو گرفت و دوباره ویندوزو عوض کرد، جالبه که الآن از سیستمش راضی تره تا اون موقع. ولی یه غلطی کرد که بیخودی 150 تومن پول ویندوز داد.

پس اگر به خاطر اینکه ویندوزش اورجیناله میخواید این کارو بکنید، همینجا دست نگه دارید چون اورجینال غیر اورجینال نداریم، هر ویندوزی رو بیارید پیش من رایگان براتون اورجینال میکنم.
ولی اگر هدف شما ساخت یک نسخه یونیورسال هست این کار رو انجام بدید ولی روی لپتاپ نه، روی سیستم خانگی و ماشین مجازی برای آزمایش جای بهتری هست.

Mahm00d
05-22-2012, 01:34 AM
با عرض سلام و احترام خدمت تمامی دوستان اما من با نظر حمید جان موافق نیستم(اما نه به طور کامل) که ویندوز اورجینال خریداری نکنیم(هر چه قدر پول بدی همون قدر آش می خوری:d:)
من تا بحال چندین بار برای اقوام یا دوستان لپ تاپ خریداری کردم که بیشتر آنها ویندوز اورجینال دارند وبعضی از آنها خیر
به نظر بنده حداقل پایداری و کارکرد ویندوز های اورجینال خیلی بیشتر از ویندوز های کرک شده است
اما همان گونه که حسین جان عرض کردندباید در نظر داشت که ویندوز بیشتر لپ تاپ ها Windows 7 Home Premium می باشد که امکانات کمتری نسبت به Ultimate دارد مثلا نمی توان Microsoft Windows Virtual PC را نصب کرد

H_F_G
05-22-2012, 09:56 AM
به نظر بنده حداقل پایداری و کارکرد ویندوز های اورجینال خیلی بیشتر از ویندوز های کرک شده است

بله از این نظر حق با شماست، اگه این ویندوزها به همون اندازه که من گفتم بی خاصیت بودن که باید کارخونه سازنده تعطیل می‌کرد می‌رفت پی کارش،
اما این مطلب (پایداری و کارکرد) رو هم از این نظر در نظر داشته باشید که بعد از نصب درایورهای همون محصول این پایداری و کارکرد واقعا ایجاد میشه.

شاید یک ویندوز خام دارای اشکال باشه ولی وقتی درایورهاش نصب بشه دیگه مشکل حله، به نظر من گذاشتن ویندوز اورجینال و ریکاوری و خصوصا رو لپتاپ ها به این دلیله تعداد زیادی از کاربرها چیز زیادی از ویندوز حالیشون نیست ونصب اون رو بلد نیستند و از طرفی سی دی ویندوز و درایورها رو گم می کنند، برای جلوگیری از این کار شرکت سازنده این روش رو ابداع کرده.

اورجینال بودن یا نبودن بیشتر از همه توی شبکه مشکل سازه، وقتی شما یک چیزی در تئوری خوندی ولی نمیتونی پیاده کنی بررسی که میکنی میبینی ویندوز اورجینال نیست که بعدش با یک کرک همه چی حل میشه،

از نظر من ویندوز کرک شده با اورجینال فرقی نداره، هر دو آپدیت میشن و مشکلی ندارن، تنها فرقش اینه که شما برا یکی پول میدی و برا دیگری نه، البته این نظر منه و اون هم نظر شما.

اگه ویندوزهای اورجینال خریداری شده با ویندوز کرکی فرقی نداشتند که باید کارخونه سازنده تعطیل می‌کرد، و در ضمن شما باید به این هم فکر کنی که اگر ویندوزهای کرکی از ویندوزهای اورجینال چیزی کم داشتند باید تمام کرکرها تعطیل می‌کردن می‌رفتن خونه شون.

همه چیز دست خود ماست، حتی پایداری و و کارکرد، اگر بلد نباشی باید اورجینال بخری تا کارخونه برات پایداری و عملکرد رو ایجاد کنه، و اگر بلد باشی با هر نوع ویندوزی خودت پایداری و عملکرد رو ایجاد می‌کنی.

من تا حالا پول برا نرم افزار ندادم (البته بجز اون چندباری که بچه بودم و نمیفهمیدم) و نخواهم داد، حتی اگر نتونم اون پایداری و عملکرد رو ایجاد کنم.

300 تا 400 هزارتومن رو باید بدم به دی وی دی 10 گرمی سون آلتیمیت، درحالی که میدونی 400 هزارتومن چقدر بنزین میشه؟ میتونی باهاش کل ایران یا لااقل نصفشو بگردی و حال کنی، اگه بخواد ایران هم مثل بقیه کشورها بره تو خط کپی رایت اون وقت باید 3 تا 4 میلیون برا یه ویندوز و کلیه نرم افزارهای دلخواهت بدی، که اگه اینطور بشه منم کامپیوترو می بوسم میزارم لب تاقچه میرم میزنم تو یک کار دیگه.

نه پایداری میخوام ونه عملکرد ونه ویندوز، نه بیل گیتس، نه استیو جابز، نه مک، :ashk:
شایدم رفتم سمت لینوکس، کسی چه میدونه.

Magsoud
05-22-2012, 12:44 PM
بنام دوست

عزیزان اگر دزد نبود علم ساخت دزدگیر ناشناخته می ماند!
اگر کسانی نبودند که امانات مردم را بخورند و یک لیوان آب سرد هم پشت سرش!! سیستم بانکداری درست نمیشد
اگر هکر ها و کرکر ها نبودند که سیستم عامل در همان حد dos میماند و ترقی نمیکرد.

آن هاییکه سیستم عامل را هک میکنند ، علمی خیلی بالاتر از سازندگان سیستم عامل دارند. و گرنه با آن همه ادعای
مایکرو سافت مبنی بر کامل بودن و ووو ویندوز 7 ، ویندوز 7 چند ساعت بعد از پخش هک نمیشد.

پایداری سیستم عامل به علم شما از کامپیوتر بستگی دارد. هرچقدر بیشتر بدانید ، سیستمتان پایدارتر و غیرقابل نفوذتر
خواهد بود.

برای کاربر عادی هیچ سیستمی پایدار نخواهد بود. و برای کاربر آگاه معمولی ترین سیستم ، عالی کار خواهد کرد.
نمیشود گفت که ویندوز اوریجینال بهتر است یا ویندوز هک شده.
بنده در طول سالیان درازی که با کامپیوتر کار میکنم ، بغیر از سال های اول در بقیه موارد هیچ مشکل لاینحلی نداشته ام
و تا حالا حداقل صد ها کامپیوتر را که دارای سیستم عامل اوریجینال هست را با سیستم عامل غیر اوریجینالم تعمیر کرده ام.

ویندوز اوریجینال فقط پوسته ای از ویندوز را داشته و در تمام موارد دیگر ناقص است. ویندوز اوریجینال هم که بخری باز هم باید
رویش نرم افزار غیر اوریجینال نصب کنی.

این خودتی که هم کامپیوتری هم سیستم عاملی و هم محافظ و ضدویروس

روزی ریاست محترم سایت حرفی زد که یک مقدار عجیب بود ولی اگر علم و شناسایی درست از سیستم داشته باشی
شدنی است. ایشان فرمودند من در سیستم عاملم ضد ویروس ندارم

علم خودمان را تقویت کنیم و گناه را گردن اوریجینال و غیر اوریجینال نیندازیم.
سر چیز هایی بحث کنیم که گره بازکن باشد.
با ویندوز اوریجینال هم سرعت اینترنت ما لاک پشتی است.
با ویندوز اوریجینال هم سیستم ما ویروسی میشود
با ویندوز اوریجینال هم بعضی صفحات علاقه ای ندارند باز شوند

h.alipoori
05-22-2012, 02:58 PM
سلام

از مشارکت همه دوستان در این تاپیک سپاسگذاری میکنم . جای تشکر و قدردانی داره و اما 2 سوال

1 . موقعی که ویندوز ریکاوری رو بالا میارید فقط یه درایو داره ؟ خب یعنی کسی که کلی اطلاعات داره همش میپره ؟
2 . یکی از راههایی که میتوان وابستگی سخت افزار به ویندوز از بین برود استفاده از Ghost Image است که آقا مقصود عرض کردند ؟ یکی از راههای آن استفاده از دستور Sysprep هست که بازهم آقا مقصود عرض کردند ؟ دستور دیگر استفاده از ImageX است ؟ آیا این 3 مورد شماره 2 درست است ؟

3 . آیا با استفاده از Acronis هم میشود از ویندوز ایمیج گرفت .

4 . از آموزش که در سایت reboot گذاشتید متشکرم . اما دو تا جا برام درباره آموزشتون که میخواندم مجهول ماند (ممکنه یکم ابتدایی باشه اما خوب دیگه)
a . اگر یک شخص دو ویندوز XP داشته باشد و یکی در درایو c ودیگری در درایو D . اگر شخصی بخواهد روش شما را پیاده کند نمیتواند
این روش را در درایو D انجام دهد ؟
b . ایا اندازه تصویر فقط میتواند 800 در 600 یا 1024 در 768 باشد ؟ منظور این است یعنی نمیتوان از سایز 1280در 1024 استفاده نمود ؟
c . درون پوشه Sysprep هر برنامه ای را میتوان قرار داد ؟ آیا این برنامه ها پس از بوت اتوماتیک نصب میشوند ؟

5 . deloy یعنی چه ؟

6 . با تشکر

درباره دستور Sysprep رو درگوگل سرچ کردم و مطلب زیر رو پیدا کردم که خیلی جالب بود . منتها فقط در ویندوز سون قابل اجرا بود .
منبع : http://forum.4admins.org

تهیه Image با استفاده از Sysprep و ImageX در ویندوز 7 نصب ویندوز و سایر برنامه های مورد نیاز بر روی آن مانند MS Office، آنتی ویروس ها، Updateها و... همیشه یکی از دغدغه های مدیران شبکه بوده است و برای این منظور نیز سناریوهای متفاوتی موجود میباشد. یکی از سناریوهای رایج برای این منظور به این صورت است که بر روی یکی از سیستم های شبکه، ویندوز و نیز همه نرم افزارهای مورد نیاز را نصب میکنیم و پس از اتمام کار با برنامه Sysprep اطلاعات خاصی همچون SID و Computer Name را از روی ویندوز پاک نموده سپس از درایو نصب ویندوز توسط نرم افزاری خاص مانند Norton Ghost یک Image جهت Deploy کردن بر روی سایر سیستمها استفاده میکنیم.

اما عمده ترین مشکل این روش این است که سیستم هایی که میخواهیم Image را روی آنها Deploy کنیم حتما باید دارای پیکربندی یکسانی از نظر سخت افزاری با سیستمی باشند که Image از روی آن تهیه شده است. برای حل این مشکل در این مقاله کوتاه روشی بیان می شود تاImage تهیه شده قابلیت Deploy شدن بر روی هر سیستم دیگری، حتی با پیکربندی سخت افزاری متفاوت، را داشته باشد.

لازم به ذکر است که روش فقط برای ویندوز ۷ قابل استفاده می باشد.
برای شروع یک دسکتاپ مانند شکل زیر را درنظر بگیرید که بر روی آن نرم افزار MS Office و نیز یک آنتی ویروس نصب شده است.

پس از نصب ویندوز به همراه تمام نرمافزارهای مورد نیاز و نیز Updateهای لازم، به مسیر زیر رفته و برنامه sysprep را اجرا نمائید. (همانطور که مشخص است C درایو نصب ویندوز می باشد.)

C:\Windows\System32\sysprep
در پنجره System Preparation Tool در قسمت System Cleanup Action عبارت Enter System Out-of-Box Experience و نیز در پائین آن گزینه Generalize را انتخاب کنید.

با اجرای این برنامه اطلاعات شخصی و خاص یک کامپیوتر را از روی ویندوز پاک میکنید و آنرا ماده میکنید تا از ویندوز به همراه تمام برنامه های نصب شده یک Image تهیه شود که قابل Deploy کردن بر روی کامپیوترهای دیگر شبکه می باشد. پس از اتمام کار Sysprep، کامپیوتر را Shut Down نمائید.
هم اکنون همه چیز برای Image گرفتن آماده است. حال قسمت اصلی کار این است که برای تهیه Image از Windows Preinstallation Environment استفاده نمائید که در آن توسط دستور ImageX و با کمک از Help آن می توانید دستورات صحیح جهت گرفتن Image از سیستم sysprep شده را وارد نمائید.
برای این منظور به مثال زیر توجه کنید:

imagex /capture H: C:\dismdemo\installcaptured.wim "Windows 7 x86"

با اجرای دستور فوق یک Image از درایو H با نام installcaptured.wim تهیه شده و در مسیر c:\dismdemo ذخیره می شود.
اکنون یک Image با فرمت wim در اختیار دارید که امکان Deploy شدن بر روی هر سیستم دیگری، حتی با پیکربندی سخت افزاری متفاوت از سیستمی که Image را از روی آن تهیه کرده ایم، را دارد.

برای دسترسی به کلیه Syntaxهای مورد استفاده در دستور ImageX به اینجا (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc749447%28WS.10%29.aspx) مراجعه نمائید.

در مورد فایل ImageX هم بگیم این یک ابزار و فرمان هستش که میتونید در ویندوز 7 یا سرور 2008 برای گرفتن ایمیج استفاده کنید .
برای تهیه Image از Windows Preinstallation Environment استفاده نمائید که در آن توسط دستور ImageX برای گرفتن Image کاربرد داره
برای این منظور به مثال زیر توجه کنید:
imagex /capture H: C:\kian\WinImage1.wim "Windows 7 x86"
با اجرای دستور فوق یک Image از درایو H با نام winImage1.wim تهیه شده و در مسیر c:\kian ذخیره می شود.
اکنون یک Image با فرمت wim در اختیار دارید که امکان Deploy شدن بر روی هر سیستم دیگری، را دارد.

در مورد SYSPREP می تونیم بگیم یکی از ابزارهای موجود در ویندوز هستش که برای کمک کرد به شما جهت اماده سازی سیستم برای گرفتن ایمیج کاربرد داره ! پس از اینکه یک سیستم رو بصورت کامل پیکربندی کردید و قصد داشتید ازش ایمیج بگیرید کافیه با برنامه Sysprep اطلاعات خاصی همچون SID و Computer Name را از روی ویندوز پاک نموده سپس از درایو نصب ویندوز توسط نرم افزاری خاص مانند Norton Ghost یک Image جهت Deploy کردن بر روی سایر سیستمها استفاده کنید. (البته من شخصا آکرونیس رو جهت تهیه ایمیج توصیه میکنم )

این دوتامقاله رو هم یه نگاه بنداز کامله
http://www.petri.co.il/imagex.htm
http://technet.microsoft.com/en-us/l...8WS.10%29.aspx (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc722145%28WS.10%29.aspx)

Magsoud
05-22-2012, 03:38 PM
بنام دوست

با توجه به اینکه مطالبی که صحبت شد تقریبا" مربوط به عنوان این تاپیک نشده و خودش تاپیک مجزائی را میطلبد
لذا در صورت نیاز چند روز بعد در تاپیکی مستقل طرح کنید تا صحبت کنیم.

با توجه به اینکه مطلب تا حدودی سنگین بوده و از راههای متفاوتی هم قابل انجام هست ، من فکر میکنم هرگونه
جواب بنده در اینمورد احتمالا" بیشتر کار را سخت تر خواهد کرد .

اما اگر میخواهید کاملا" بی دردسر اینکار را انجام دهید برنامه Acronis نوع plus را نصب کنید که این برنامه در گزینه هایش
گزینه ای هم برای اینکار دارد. بنده شخصا" تست نکرده ام ولی هم دوستان این انجمن گفته اند و هم در اینترنت در مورد
کار خوب این برنامه گفته شده است.

hossenf
05-22-2012, 04:17 PM
همونجور که گفتم، ویندوز اورجینال و غیر اورجینال در عملکرد فرق ندانی ندارند، و فقط در شرایطی میتوان گفت بهتر است که برای لپ تاپ مورد نظر بهینه شده باشد!(این بهینه سازی مربوط به تقییراتی در ظاهر و برخی نرم افزارهاست)،

اما در مورد دیگری فرق دارد!

شما اگر بخواهید به کشوری سفر کنید که کپی رایت رعایت میشه، استفاده از ویندوز غیر اورجینال میتونه خطارتی داشته باشه! و کلا کار کردن با نرم افزارهای کرک شده با ریسک همراهه!

داشتن لپتاپ با ویندوز اورجینال برای دوستان ما که قصد سفر به کشورهای خارجی داشتن و نیاز به ویندوز هم داشتن خیلی مهم بود، اما مثلا برای من نوعی که معلوم نیست به همچین کشوری سفر کنم یا نه! و اگر هم سفر کنم قبل از سفر ویندوز را حذف کرده و یک عدد لینوکس دوست داشتنی نصب میکنم، ویندوز اورجینال هیچ اهمیتی ندارد و فقط پرداخت پول اضافی است! و البته همه فکر میکنن "فقط ویندوز اورجینال داریم پس خیلی کارمون درسته" اما همونجور که حمید گفت اگر شما بخواید کلا اورجینال باشید باید ملیونها تومان خرج کنید و ویندوز با توجه به قدرت و کارایش خیلی ارزون و مقدار کمی از هزینه رو تشکیل میده. نمونه >> Visual Studio 2010 Ultimate (http://www.amazon.com/Visual-Studio-2010-Ultimate-MSDN/dp/B0038KNER0/ref=sr_1_2?s=software&ie=UTF8&qid=1337684067&sr=1-2) >> حدود 9000 دلار.

البته اگه ویندوز روی لپ تاپتون اورجیناله حتما از اون بکاپ بگیرید، چون هم به هرحال شرکت سازنده قرار داده و احتمالا بهینه شده و پایدارتره برای لپتاپ شما و بابت اون پول دادید، شاید روزی به کارتون بیاد.

H_F_G
05-22-2012, 07:58 PM
اما 2 سوال
اینا که 6 تاست

1 . موقعی که ویندوز ریکاوری رو بالا میارید فقط یه درایو داره ؟ خب یعنی کسی که کلی اطلاعات داره همش میپره ؟
هر طور بکاپ بگیری همون طور هم برمیگرده، در مورد لپتاپ ها چون کارخونه بکاپ کلی گرفته وقتی بالا میاد فقط یک درایو داری یعنی همه چی میپره، اما اگر خودت با سایر ابزارها بکاپ بگیری به همون صورتی که گرفتی برمیگرده.

2 . یکی از راههایی که میتوان وابستگی سخت افزار به ویندوز از بین برود استفاده از Ghost Image است که آقا مقصود عرض کردند ؟ یکی از راههای آن استفاده از دستور Sysprep هست که بازهم آقا مقصود عرض کردند ؟ دستور دیگر استفاده از ImageX است ؟ آیا این 3 مورد شماره 2 درست است ؟
خیر، شما مطالب رو با هم قاطی کردی، در آموزش آقا مقصود چیزی که وابستگی به سخت افزار رو از بین میبره همون دستور sysprep هست، بیشتر برنامه های دیگه هم از همین فایل استفاده می‌کنند،
Ghost Image یک امیج هست که با برنامه نورتون گست گرفته شده، ImageX هم یک برنامه هست مثل نورتن گست.

3 . آیا با استفاده از Acronis هم میشود از ویندوز ایمیج گرفت .
بله، با اون دو تای مورد بالا هم میشه، با خیلی چیزای دیگه هم میشه، حالا شما جواب بده، با چندتا برنامه میشه از یک دی وی دی ایمیج گرفت؟

4 . از آموزش که در سایت reboot گذاشتید متشکرم . اما دو تا جا برام درباره آموزشتون که میخواندم مجهول ماند (ممکنه یکم ابتدایی باشه اما خوب دیگه)
a . اگر یک شخص دو ویندوز XP داشته باشد و یکی در درایو c ودیگری در درایو D . اگر شخصی بخواهد روش شما را پیاده کند نمیتواند
این روش را در درایو D انجام دهد ؟
b . ایا اندازه تصویر فقط میتواند 800 در 600 یا 1024 در 768 باشد ؟ منظور این است یعنی نمیتوان از سایز 1280در 1024 استفاده نمود ؟
c . درون پوشه Sysprep هر برنامه ای را میتوان قرار داد ؟ آیا این برنامه ها پس از بوت اتوماتیک نصب میشوند ؟

این سوال رو مثل اینکه از آقا مقصود پرسیدی، پس باید تا چند روز دیگه منتظر باشی.

5 . deloy یعنی چه ؟
منظورت احتمالا Deploy هست، معنی فارسیش گسترش دادن یا انتشار دادن هست، اما در مورد کامپیوتر، آماده کردن نرم افزار برای استفاده (در حجم وسیع)
مثلا فرض کن میخوای نرم افزار آفیس رو روی 100 سیستم نصب کنی، اگر واقعا این کار رو به روش معمولی بخوای نصب کنی که احتمالا بعد از چندتای اول سرتو محکم به دیوار بزنی پس باید روشی رو به کار بگیری که این کار به سرعت و به صورت غیرحضوری و اتوماتیک انجام بشه، در مورد سیستم عامل هم همین طور
که اون چند مقاله آقا مقصود هم توضیح میده که چطور یک ویندوز کامل به همراه نرم افزارهاش رو به راحتی روی سیستم های دیگه گسترش (Deploy) داد.

6 . با تشکر
قربانت، آخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش.