s.rozekabood
05-19-2012, 10:46 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo803.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mouse-beets3.html)
آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html) مواد لازم :
شكر
75 گرم
زرده تخممرغ
چهار عدد
شير
يك پيمانه
پودر ژلاتين
يك قاشق سوپخوري
لبو رنده شده
300 گرم
آب لبو و آب
از هر کدام دو قاشق سوپخوري
سفيده تخممرغ
سه عدد
خامه
250 گرم
طرز تهيه : شير را بجوشانيد، لبو را در آن بريزيد و همانگونه نگه داريد. زرده تخممرغ و شكر را بزنيد تا سفيد شود. شير داغ را روي زرده تخممرغ بريزيد و هم بزنيد و روي حرارت ملايم به جوش آوريد. پودر ژلاتين را با دو قاشق آب روي حرارت كتري قرار دهيد. وقتي كمي خنك شد در شير و زرده تخممرغ خنك شده بريزيد. سفيده تخممرغ را بزنيد تا پف كند. بعد آب لبو و شكر را به تدريج به آن بيفزاييد و با همزن خوب بزنيد سپس با قاشق به مايه شير اضافه كنيد. خامه را بزنيد تا فرم بگيرد سپس با قاشق خامه را به آرامي با مايه بالا مخلوط كرده، در قالب بريزيد و دو ساعت در يخچال نگه داريد. بعد روي آن را تزئين كنيد.
آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html) مواد لازم :
شكر
75 گرم
زرده تخممرغ
چهار عدد
شير
يك پيمانه
پودر ژلاتين
يك قاشق سوپخوري
لبو رنده شده
300 گرم
آب لبو و آب
از هر کدام دو قاشق سوپخوري
سفيده تخممرغ
سه عدد
خامه
250 گرم
طرز تهيه : شير را بجوشانيد، لبو را در آن بريزيد و همانگونه نگه داريد. زرده تخممرغ و شكر را بزنيد تا سفيد شود. شير داغ را روي زرده تخممرغ بريزيد و هم بزنيد و روي حرارت ملايم به جوش آوريد. پودر ژلاتين را با دو قاشق آب روي حرارت كتري قرار دهيد. وقتي كمي خنك شد در شير و زرده تخممرغ خنك شده بريزيد. سفيده تخممرغ را بزنيد تا پف كند. بعد آب لبو و شكر را به تدريج به آن بيفزاييد و با همزن خوب بزنيد سپس با قاشق به مايه شير اضافه كنيد. خامه را بزنيد تا فرم بگيرد سپس با قاشق خامه را به آرامي با مايه بالا مخلوط كرده، در قالب بريزيد و دو ساعت در يخچال نگه داريد. بعد روي آن را تزئين كنيد.