s.rozekabood
05-19-2012, 10:43 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo804.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/Apricot-stew3.html)
مواد لازم :
برگه زردآلو
دو پيمانه
كره
100 گرم
پياز داغ
7 قاشق غذاخوري
گوشت پخته خورشتی
250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه
به ميزان لازم
آب
3 ليوان
زعفران
به مقدار دلخواه
طرز تهیه : برگههاي زردآلو را 1 ساعت خيس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پيازداغ تفت ميدهيم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه ليوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملايم ميپزيم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.
مواد لازم :
برگه زردآلو
دو پيمانه
كره
100 گرم
پياز داغ
7 قاشق غذاخوري
گوشت پخته خورشتی
250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه
به ميزان لازم
آب
3 ليوان
زعفران
به مقدار دلخواه
طرز تهیه : برگههاي زردآلو را 1 ساعت خيس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پيازداغ تفت ميدهيم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه ليوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملايم ميپزيم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.