توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن عكس در صفحه اول به جاي لوگوي مادربرد قبل از بوت هارد؟!
eDvArDo
05-17-2012, 08:47 PM
سلام به دوستان خوبم
دوستي در جايي اين سوالرو داشت، منم برام سواله پس راهنمايي بفرماييد!
سلام ميكنم خدمت همه اساتيد گرامي
يه درخواست دارم هر چند ميدونم جاي اين درخواست اينجا نيست ...
اگه ميشه ميخواستم بدونم كه چه جوري ميشه صفحه اول يه مادربرد در هنگام بوت رو عكس گذاشت به جاي لوگوي اون مادربرد.!
چنتا سيستم ديدم اون فروشگاهي كه اين سيستم هارو فروخته تبليغات خودشو گذاشته بود ... موندم حافظه براي اين عكس كه ذخيره شده كجاست درون
رم هست يا خود مادربرد
لطفا اگه در اين ضمينه كسي اطلاعاتي داره و ميدونه خواهش ميكنم اموزش اونو بزاريد . ممنون ميشم كمكم كنيد.
چون هرچي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم
سپاس
درود
دوست من شما برای اینکار برای فایل های BIOS را ویرایش کنید.
در اینجا (http://eternallybored.org/logo/bios/) می توانید اموزشی برای ان پیدا کنید.
اما من اینکار را بهتان توصیه نمی کنم زیرا اگر این کار به خوبی پیش نرود، کامپیوتر تان سر از تعمیرگاه درخواهد اورد و اگر انجا نتوانستند بایوس شما را Restore کنند ( در مورد بعضی از مادربرد ها صدق می کند) باید مادربرد خود را تعویض کنید.
انتخاب با شماست!:d:
بدرود
Magsoud
05-17-2012, 09:49 PM
بنام دوست
چند نرم افزار برای انجام اینکار وجود دارد. که هر کدام میتوانند یک نوع بایاس مشخص شده ای را تغییر دهند.
با توجه به اینکه اینکار (حداقل از نظر بنده ) یک بی احتیاطی بزرگ محسوب میشود لذا از گفتن نام آن ها معذورم.
نه ادواردو ، خیلی خطرناکه ادواردو ...
راستش منم می خواستم بایوس رو ویرایش کنم تا کنترلر فن رو دست بگیرم اما توصیه شد اینکار رو بیخیال شم
hossenf
05-18-2012, 02:54 AM
برای مادربردهای "گیگابایت" نرم افزاری تحت عنوان Face Wizard وجود داره که بنده شخصا استفاده کردم،
Face-Wizard (http://www.gigabyte.com/MicroSite/121/tech_facewizard.htm)
نمیدونم روی بایوس دیگر مادربوردها کار میکنه یا نه(گمون نکنم!)
مشکلی برای من خوشبختانه پیش نیومد، اما کلا بازی با بایوس خطرناکه! یکی از مهمترین خطرات اینه که حین تغییرات برق بره یا مشکلی پیش بیاد که باعث اختلال یا توقف عملیات بشه! در این صورت ممکنه جتی مادربورد را از دست بدید ...(تعمیراتش خیلی وقت ها عاقلانه و به صرفه نیست)
توصیه میکنم انجام ندید، قدیما که بوجه بدک نبود از این کارا میکردیم! حتی انجام عملیاتهای سخت افزاری :دی، البته نچندان حرفه ای و بعضا بچه گانه!، و به تعداد 2 مادربرد و یک سی پی یو به لقا الله پیوستند، اما الان از شوخی با یک پیچ مهره هم دوری میورزم :d: به دلیل نبود بودجه:ashk:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.