s.rozekabood
05-15-2012, 08:12 PM
مواد لازم برای 12 رول
اسفناج پخته: 200 گرم
ژامبون مرغ: 6 ورق
پنیر خامه ای: 150 گرم
سس مایونز: 100 گرم
برگ کرفس: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری پیازچه: 2 عدد، ساطوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - اسفناج را با دست بچلانید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس ساطوری کنید.
2 - در یک کاسه، اسفناج، پنیر خامه ای، برگ کرفس و پیازچه را مخلوط کنید و فلفل بپاشید. به دلیل استفاده از ژامبون و پنیر خامه ای، نمک توصیه نمی شود.
3 - یک کاغذ روغنی را روی میز کار پهن کرده و کمی چرب کنید. مایه اسفناج را با کاردک یا چاقوی پهن به ضخامت 2 سانتیمتر روی آن پهن کنید.
4 - سس مایونز را روی مایه اسفناج ریخته و به آرامی آن را پهن کنید تا به لایه زیرین فشار نیاید.
5 - ورقه های ژامبون را روی مایونز قرار دهید، سپس کاغذ روغنی را از یک سمت به آرامی بلند کرده و ا سفناج و ژامبون را رول کنید. هنگامی که به انتهای رول رسیدید، کاغذ را دور آن بسته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شده و ببندد. کاغذ دور رول را باز کرده و برش بزنید.
اسفناج پخته: 200 گرم
ژامبون مرغ: 6 ورق
پنیر خامه ای: 150 گرم
سس مایونز: 100 گرم
برگ کرفس: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری پیازچه: 2 عدد، ساطوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - اسفناج را با دست بچلانید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس ساطوری کنید.
2 - در یک کاسه، اسفناج، پنیر خامه ای، برگ کرفس و پیازچه را مخلوط کنید و فلفل بپاشید. به دلیل استفاده از ژامبون و پنیر خامه ای، نمک توصیه نمی شود.
3 - یک کاغذ روغنی را روی میز کار پهن کرده و کمی چرب کنید. مایه اسفناج را با کاردک یا چاقوی پهن به ضخامت 2 سانتیمتر روی آن پهن کنید.
4 - سس مایونز را روی مایه اسفناج ریخته و به آرامی آن را پهن کنید تا به لایه زیرین فشار نیاید.
5 - ورقه های ژامبون را روی مایونز قرار دهید، سپس کاغذ روغنی را از یک سمت به آرامی بلند کرده و ا سفناج و ژامبون را رول کنید. هنگامی که به انتهای رول رسیدید، کاغذ را دور آن بسته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شده و ببندد. کاغذ دور رول را باز کرده و برش بزنید.