PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود ویندوز xp اوریجینال دست نخورده

Magsoud
05-15-2012, 06:09 PM
بنام دوست

یکی دو هفته پیش یکی از دوستان ارجمند در این انجمن طی پیامی در خواست لینک یک ویندوز XP کردند.

در پی در خواست این عزیز ، با توجه به اینکه دوست ندارم لینکی اعلام کنم که بعد از کلی دانلود ، مورد نظرشان نبوده
باشدو برای بجا آوردن قولی که داده بودم ،در طول این مدت ، بنده پنج شش نوع مختلف ویندوز XP دانلود کردم ( از نوع
با حجم 550 مگا تا حجم نزدیک به 3 گیگابایت ).
و بعد تک تک که دانلود میکردم در ماشین مجازی چک میکردم تا از سالم بودنشان مطمئن شوم.

متاسفانه هر کدام از دانلود ها یا اشکالی داشتند و یا بهرحال طوری نبودند که بتوانم معرفی کنم.تا اینکه تصمیم گرفتم
یک ویندوز XP اوریجینال پیدا و امتحان نمایم.و بعد به ویندوز XP SP3 Professional Genuine Bootable MSDN ISO برخورد
کرده و دانلود و تست کردم.

برابر اعلام سایتی که ویندوز در آن جا قرار دارد، این ویندوز صد در صد اوریجینال و دست نخورده است.همراه با ایزو
سریال ویندوز نیز وجود دارد.حجم فایل فشرده که باید دانلود شود 589 مگا میباشد.

تنها مسئله ای که کاربران لازم دارند این است که اول لینک زیر را مستقیم کنند که بتوانند دانلود نمایند:

Rapidgator.net: Fast, safe and secure file hosting (http://rapidgator.net/file/12953465/Win_Xp_SP3_With_Serial.rar.html)

borhan_3010
05-15-2012, 06:37 PM
درود
ظاهرا در حال انتقال سرور هستند!

Dear Customers,
We are moving our servers to new host.
Service will be resumed in a few days.
Please accept our apologies for any inconvenience.
Rapidgator.net Team

eDvArDo
05-16-2012, 11:05 AM
سلام به دوستان خوبم

استاد شما دیگه کی هستید؟ چند گیگ دانلود کردید و تست کردید اونم برای یکي دیگه؟! بابا من دیگه چی بگم؟! فقط سر تعظیم فرود میارم و سپاس و دیگر هیچ!

eDvArDo
05-16-2012, 11:13 AM
سلام به دوستان خوبم و استاد خودم.

یک سوال: ویندوز اوریجینال که اضافات نداره و ویرایش شده نیست، برای امثال ما که هیچ چی ما حق کپی رایت نداره، و آپدیت ویندوز هم معمولاً تو کار ما نیست، مگه چه ویژگی داره؟ تازه باید صدتا مرحله نصب برای ساپورت نمیدونم زبان و کیبورد فارسی و از این حرفا هم انجام بدیم!

به نظرم جایگاه استفاده از ویندوز اوریجینال اینجا و برای مردم عامه نیست، اینطور نیست؟

سپاس

Magsoud
05-16-2012, 11:54 AM
بنام دوست

ضمن قبول نظر جنابعالی ، باید عرض کنم:
1. افرادی مثل بنده بیشتر دوست دارند روی ویندوز های اوریجینال کار کنند و تغییرات دلخواهشان را در آن ها پیاده کنند.
2. با توجه به بند 1 ، تمام ویندوز های غیر اوریجینال توسط شرکتی و یا شخصی بنا به علایق و توان آن شخص یا شرکت
تغییر پیدا کرده اند. ولی ممکن است این تغییراتی که داده شده مورد علاقه کاربر استفاده کننده نباشد. و لذا کاربر دنبال
ویندوز دیگری خواهد گشت که با علایقش سازگار است. بعنوان مثال خود بنده کار یکی از شرکت های داخلی را خوب
میدانم ولی هرگز از محصولاتش استفاده نمیکنم چون تغییراتی در سیستم داده و چیز هایی را کم کرده که بنده لازم دارم
ووو.....
3. با این توصیفات باید هم اوریجینال باشد تا نیاز افرادی مثل بنده را برآورده کند و هم انواع مختلف غیر اوریجینال که کاربران بنا به علایق خود انتخاب کنند.