PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه اردور دلمه قارچ



s.rozekabood
05-15-2012, 02:56 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo796.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/make-stuffed-mushrooms-ardvr.html)
مواد لازم:

گوجه‌فرنگي

چهار عدد



نمك و فلفل

به ميزان لازم



خرده نان جو

2/3 پيمانه



پياز خردشده

يك عدد



سير خردشده

سه حبه



قارچ خردشده

يك پيمانه



جعفري

يك قاشق سوپخوري



بادام نصف‌شده

هشت عدد



زيتون

هشت عدد



پنير پيتزا

15 گرم






طرز تهيه: ابتدا سر گوجه‌فرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نان‌ها را با پياز، گوشت گوجه‌فرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجه‌فرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجه‌فرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كمي قهوه‌اي شود هر گوجه‌ فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.