s.rozekabood
05-15-2012, 02:56 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo796.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/make-stuffed-mushrooms-ardvr.html)
مواد لازم:
گوجهفرنگي
چهار عدد
نمك و فلفل
به ميزان لازم
خرده نان جو
2/3 پيمانه
پياز خردشده
يك عدد
سير خردشده
سه حبه
قارچ خردشده
يك پيمانه
جعفري
يك قاشق سوپخوري
بادام نصفشده
هشت عدد
زيتون
هشت عدد
پنير پيتزا
15 گرم
طرز تهيه: ابتدا سر گوجهفرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نانها را با پياز، گوشت گوجهفرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجه فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.
مواد لازم:
گوجهفرنگي
چهار عدد
نمك و فلفل
به ميزان لازم
خرده نان جو
2/3 پيمانه
پياز خردشده
يك عدد
سير خردشده
سه حبه
قارچ خردشده
يك پيمانه
جعفري
يك قاشق سوپخوري
بادام نصفشده
هشت عدد
زيتون
هشت عدد
پنير پيتزا
15 گرم
طرز تهيه: ابتدا سر گوجهفرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نانها را با پياز، گوشت گوجهفرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجه فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.