M.A.H.S.A
05-12-2012, 12:59 PM
شما می توانید از لیدی فینگرهای آماده نیز به جای پخت کیک استفاده کنید.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78616_727.jpg
برترین ها:
مواد لازم خمیر
تخممرغ: 6 عدد
شكر :150 گرم
آرد: 150 گرم
وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
بكینگپودر: یكچهارم قاشق چایخوری
آب جوش: یكچهارم پیمانه
مواد لازم میانی
قهوه اسپرسو: غلیظ یكدوم پیمانه
وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر خامهای :450 گرم
شكر: دوسوم پیمانه
قهوه: 4 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته: 450 گرم
پودر شكلات: برای تزئین
سس شكلات: برای تزئین
روش تهیه خمیر
1 - 2 عدد سینی فر را به ابعاد 40×30 با كاغذ روغنی بپوشانید. فرا را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید.
2 - زرده و سفیده را جدا كرده زرده را به همراه شكر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا سفید و سبك شود .
3 - سفیدهها را جداگانه با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد.
4 - مخلوط زرده را به آرامی با سفیده تركیب كرده، آرد و بكینگپودر را به آن اضافه كنید. مایع را به طور مساوی داخل 2سینی پهن كرده و به مدت زمان 10 دقیقه بپزید.
5 - بعد از خنك شدن روی یك لایه را با قهوه مرطوب كنید و نیمی از مواد میانی را روی آن پهن كنید.
6 - لایه دوم را گذاشته دوباره نان را با قهوه مرطوب کنید و باقیمانده مواد میانی را روی آن صاف كرده با پودر شكلات تزئین كنید.
7 - سپس در یخچال قرار داده تا كاملاً سرد شود. بعد از آن تیرامیسو را به ابعاد مورد نظر برش داده و روی آن را با سس شكلات تزئین كنید.
روش تهیه خمیر میانی:
پنیر خامهای را همراه شکر داخل همزن بزنید. وانیل و خامه فرم گرفته را به پنیر خامه ای اضافه کنید. مواد کرمی آماده استفاده میباشد.
فوت آشپزی
شما می توانید از لیدی فینگرهای آماده نیز به جای پخت کیک استفاده کنید.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78616_727.jpg
برترین ها:
مواد لازم خمیر
تخممرغ: 6 عدد
شكر :150 گرم
آرد: 150 گرم
وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
بكینگپودر: یكچهارم قاشق چایخوری
آب جوش: یكچهارم پیمانه
مواد لازم میانی
قهوه اسپرسو: غلیظ یكدوم پیمانه
وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر خامهای :450 گرم
شكر: دوسوم پیمانه
قهوه: 4 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته: 450 گرم
پودر شكلات: برای تزئین
سس شكلات: برای تزئین
روش تهیه خمیر
1 - 2 عدد سینی فر را به ابعاد 40×30 با كاغذ روغنی بپوشانید. فرا را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید.
2 - زرده و سفیده را جدا كرده زرده را به همراه شكر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا سفید و سبك شود .
3 - سفیدهها را جداگانه با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد.
4 - مخلوط زرده را به آرامی با سفیده تركیب كرده، آرد و بكینگپودر را به آن اضافه كنید. مایع را به طور مساوی داخل 2سینی پهن كرده و به مدت زمان 10 دقیقه بپزید.
5 - بعد از خنك شدن روی یك لایه را با قهوه مرطوب كنید و نیمی از مواد میانی را روی آن پهن كنید.
6 - لایه دوم را گذاشته دوباره نان را با قهوه مرطوب کنید و باقیمانده مواد میانی را روی آن صاف كرده با پودر شكلات تزئین كنید.
7 - سپس در یخچال قرار داده تا كاملاً سرد شود. بعد از آن تیرامیسو را به ابعاد مورد نظر برش داده و روی آن را با سس شكلات تزئین كنید.
روش تهیه خمیر میانی:
پنیر خامهای را همراه شکر داخل همزن بزنید. وانیل و خامه فرم گرفته را به پنیر خامه ای اضافه کنید. مواد کرمی آماده استفاده میباشد.
فوت آشپزی
شما می توانید از لیدی فینگرهای آماده نیز به جای پخت کیک استفاده کنید.