M.A.H.S.A
05-12-2012, 12:57 PM
سيبزمينيها را پوست كنده سپس در يك قابلمه متوسط ريخته و با آب سرد روي آن را بپوشانيد.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/21/80406_216.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
سيبزميني: 600 گرم
نمك: يك قاشق چايخوري
فلفل سبز تند: يك عدد، ساطوري (اختياري)
تخممرغ: يك عدد
گشنيز: 2-3 قاشق غذاخوري ساطوري
آرد: به ميزان لازم
روغن: 4 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
1- سيبزمينيها را پوست كنده سپس در يك قابلمه متوسط ريخته و با آب سرد روي آن را بپوشانيد. 30 دقيقه روي شعله متوسط سيبزميني را بپزيد تا نرم شود، سپس آبكش كرده و با گوشتكوب آن را له كنيد.
2- پس از اينكه سيبزميني سرد شد، آن را در يك كاسه بريزيد. تخممرغ، پنير، فلفلساطوري و گشنيز را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا يكدست شود. نمك و فلفل كوكو را اندازه كنيد.
3- دستان خود را به آرد آغشته كرده و مايه كوكو را به 10 قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر كدام را به شكل توپ درآورده و سپس آن را كمي فشار دهيد تا به ضخامت 2 سانتيمتر تخت شود.
4- روغن را در يك تابه نچسب روي شعله متوسط داغ كنيد در هر نوبت 3 يا 4 كوكو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه كرده و 2طرف آن را 4 دقيقه سرخ كنيد، سپس با نان و سالسا سرو كنيد.
نکات آشپزی
1- تخممرغ را قبل از اضافه كردن بزنيد تا يكدست شود اين كار بوي زخم تخممرغ را از بين ميبرد.
2- گشنيز را ميتوانيد با جعفري جايگزين كنيد.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/21/80406_216.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
سيبزميني: 600 گرم
نمك: يك قاشق چايخوري
فلفل سبز تند: يك عدد، ساطوري (اختياري)
تخممرغ: يك عدد
گشنيز: 2-3 قاشق غذاخوري ساطوري
آرد: به ميزان لازم
روغن: 4 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
1- سيبزمينيها را پوست كنده سپس در يك قابلمه متوسط ريخته و با آب سرد روي آن را بپوشانيد. 30 دقيقه روي شعله متوسط سيبزميني را بپزيد تا نرم شود، سپس آبكش كرده و با گوشتكوب آن را له كنيد.
2- پس از اينكه سيبزميني سرد شد، آن را در يك كاسه بريزيد. تخممرغ، پنير، فلفلساطوري و گشنيز را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا يكدست شود. نمك و فلفل كوكو را اندازه كنيد.
3- دستان خود را به آرد آغشته كرده و مايه كوكو را به 10 قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر كدام را به شكل توپ درآورده و سپس آن را كمي فشار دهيد تا به ضخامت 2 سانتيمتر تخت شود.
4- روغن را در يك تابه نچسب روي شعله متوسط داغ كنيد در هر نوبت 3 يا 4 كوكو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه كرده و 2طرف آن را 4 دقيقه سرخ كنيد، سپس با نان و سالسا سرو كنيد.
نکات آشپزی
1- تخممرغ را قبل از اضافه كردن بزنيد تا يكدست شود اين كار بوي زخم تخممرغ را از بين ميبرد.
2- گشنيز را ميتوانيد با جعفري جايگزين كنيد.