PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خـورش تـرخون و ریحون



M.A.H.S.A
05-12-2012, 12:55 PM
یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان می‌توانید یكی یا هر دوی این سبزی‌ها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید


http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78731_692.jpg


برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر



سینه مرغ: 600 گرم، خرد شده
ترخون: 100 گرم، ساطوری
ریحان: 100 گرم، ساطوری
كره: 25 گرم
روغن: یك قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
پیاز كوچك: یك عدد، ساطوری
فلفل سبز: 3-4 عدد، ساطوری
آب مرغ: یك پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1- كره و روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و تكه‌های مرغ را 10-8 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخ‌دار از روغن خارج كرده و كنار بگذارید.

2- شعله را كم كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه كرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزی‌ها را اضافه كرده و تكه‌های مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته 20 دقیقه آن را بپزید. در 5 دقیقه آخر نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آبلیمو را اضافه كنید. می‌توانید با برنج سرو كنید.

فوت آشپزی

1- اگر می‌خواهید خورش لعاب‌دار باشد، یك قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و اضافه كنید.

2- می‌توانید به این خورش 4-3 قاشق غذاخوری خامه سفت اضافه كرده و با پاستا سرو كنید.

نکات آشپزی

یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان می‌توانید یكی یا هر دوی این سبزی‌ها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید تا به طعم‌های جدیدتری دست بیابید.