PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرین سرقت به حای سیب و سلما

doulton
05-11-2012, 09:27 PM
حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفت و گویی گفت : در دیدار شورای صنفی نمایش امروز پیمان نامه ی فیلم سینمایی آخرین سرقت برای نمایش در سرگروه سینمایی آزادی به جای فیلم سیب و سلما از 20 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد
بنابراین گزارش ، فیلم سینمایی آخرین سرقت نخستین ساخته پدرام علیزاده به تهیه کنندگی غلامرضا موسوی با موضوع کمدی حادثه ای نمایش داده می شود . این درحالی است که قرار بود فیلم سینمایی تلفن همراه رییس جمهور » جایگزین سیب و سلما شود .
در چکیده داستان فیلم آمده است آقای « ن » و آقای « د » در یک گشت و گذار ناخواسته با یکدیگر همراه می شوند . در این میان خانم « م » چشم به راه آن هاست . ناآگاه از آنکه . . .
این فیلم پوریا پورسرخ ، نیما شاهرخ شاهی ، خاطره اسدی ، مریم سعادت ، آرش نوذری ، سولماز آقمقانی و با باشندگی ایرج نوذری به ایفای نقش می پردازند .
قرار بود فیلم تلفن همراه رییس جمهور جایگزین سیب و سلما شود که علیرضا سجادپور درباره عدم نمایش این فیلم گفته است :
این فیلم توقیف نشده و نیاز به بازبینی دوباره آن نیست ، اما با زمان اکران آن موافق نیستیم .
وی در ادامه گفت : قرار نیست فیلم ها با زمینه‌های همانند پشت سر هم اکران شود . بهتر است در درازای سال فیلم ها پخش شود . فیلم های فراوانی دوستدار آن هستند تا در یکی دو فصل ابتدای سال و با شتاب اکران شوند ، این درحالی است که ما زمان دوازده ماهه نمایش داریم که باید به شیوه ی مناسبی در درازای سال فیلم ها پخش و نمایش شوند ، خصوصاً فیلم هایی که با دستمایه‌های روشن و هموند هستند نباید پشت سر هم نمایش شوند . این گونه فیلم ها باید در درازای سال پخش شوند ، تنها بحث ما در‌مورد این فیلم همین مسئله است .
سجادپور در پایان افزود : من همه ی اخباری که درباره توقیف و عدم نمایش آن است را تکذیب می کنم مخصوصاً بخشی که آمده است یکی از مقام های بلند پایه ی کشور فیلم را دیده است و فیلم دچار درد سر شده است را تکذیب می کنم . این فیلم پروانه نمایش دارد .
از روز 20 اردیبهشت آخرین سرقت درحالی روی پرده می رود که قرار است در همین روز فیلم روزهای زندگی جانشین قلاده های طلا شود و هفته پیش نیز اعلام شده بود فیلم چک به کارگردانی کاظم راست گفتار هم در این روز اکران خواهد شد
با سپاس از تارنمای سی نت
ذره بین : این گفته در راستای همون تصمیم اکران بعضی از فیلمها در سانس های عجیب و غریب هست دیگه؟؟!