PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب اتوماتیک Office های XP و 2003 و 2007

Magsoud
05-11-2012, 08:25 PM
نصب Office های XP و 2003 و 2007 را به روش زیر اتوماتیک کنید:

برای Microsoft Office 2003
--------------------------------
1.تمام محتویات سی دی آفیس را به داخل پوشه ای کپی کنید (مثلا" به پوشه C:\My_Office ).
2. در پوشه C:\My_Office به پوشه Files\Setup وارد شوید.
3. روی فایل Setup.ini کلیک راست کرده Properties را انتخاب ودر صفحه نمایان شده تیک جلوی Read-only را بردارید.
4. Setup.ini را باز کرده و در داخلش دنبال عبارت [Options] بگردید. و در قسمت انتهایی این قسمت عبارت زیر را اضافه
نموده و ذخیره کنید:

PIDKEY=ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXY
توجه داشته باشید که شما باید بجای حروف جلوی مساوی ، سریال نامبر اصلی را (بدون خط تیره) وارد نمایید.
حال اگر بخواهید این آفیس را نصب کنید دیگر سریال نخواهد پرسید.

برای Microsoft Office XP
در این آفیس فایل Setup.ini وجود ندارد ولی در همان محل فایلی بنام setupstd.ini وجود دارد که اعمال بالا را با این
فایل باید انجام دهید

برای Microsoft Office 2007
روش کار با این آفیس فرق دارد.
1. در میان پوشه های این آفیس دنبال پوشه ای بنام Enterprise.WW و یا Standard.WW و یا Pro.WW بگردید.
فرضا" برای Enterprise Office 2007 شما پوشه ای بنام Enterprise.WW خواهید داشت و الی آخر.
2. فایلی بنام config.xml در پوشه مورد نظر باید ادیت شود لذا این فایل را باز کنید. و سه سطر زیر را در میان متن آن
پیدا کنید:

<!-- <PIDKEY Value="BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789B" /> -->

<!-- <USERNAME Value="Customer" /> -->

<!-- <COMPANYNAME Value="MyCompany" /> -->

. در سه سطر بالا کاراکتر های --!> را پاک کنید
4. در مقابل PIDKEY Value سریال نامبر را بدون علامت تیره وارد کنید
5. در مقابل Value های بعدی هم نام و نام شرکت را وارد نمایید. حال باید تغییری شبیه زیر داشته باشید:

<PIDKEY Value="BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789B" />

<USERNAME Value="Ali" />

<COMPANYNAME Value="MyCompany" /> -->

نتیجه را ذخیره نمایید.

تذکر:
----------
بهتر است برای اتومات کردن Office 2007 از آموزش موجود در لینک زیر استفاده نمائید

http://forum.p30ask.com/thread104926.html#post237668

eDvArDo
05-11-2012, 09:03 PM
سلام به دوستان خوبم

استاد مثل هميشه تازه و كاربردي و عالي بود.

سپاس

borhan_3010
05-11-2012, 09:13 PM
درود بر شما
مرسی از ترفندهای جالب! ظاهراً برای 2010 نسخه حرفه ای نمیشه!
برای آفیسی که من دارم: Microsoft Office 2010 Professional Plus SP1 x64 همین فایل config.xml رو پیدا کردم.
ولی مشکل اینجاست که این آفیس اکتیوتور Office 2010 Toolkit and EZ-Activator داره نه سریال! و اصلاً بند PIDKEY Value تو فایل config.xml وجود نداره!
فکر کنم واسه همین بود که 2010 رو اعلام نفرمودین؟

Magsoud
05-11-2012, 09:24 PM
برهان جان لینک زیر را مطالعه بفرمائید

Automated Install of Office 2010 - Canadian IT Professionals - Site Home - TechNet Blogs (http://blogs.technet.com/b/canitpro/archive/2010/06/22/automated-install-of-office-2010.aspx)