Magsoud
05-10-2012, 03:12 PM
حدود دو هفته بود که موقع وبگردی هر صفحه ای را میخواستم باز کنم به سختی و با تاخیر باز می شد.
من در فایر فاکس همواره از موتور جستجوگر گوگل برای یافتن موضوعات استفاده میکنم ، ولی در دو هفته گذشته وقتی
عبارتی را برای جستجو به این موتور میدادم ،دیگه جان میداد تا لیست یافته ها را بیاورد و در نهایت مجبور میشدم از
موتور های جستجوگر دیگر استفاده کنم تا صفحه باز شود.
اول فکر کردم که ویندوزم اشکال دار شده و بعد فکر کردم باز هم طبق معمول مسئولان محترم ، بدون آگاهی دادن ، دارند
آزمایشاتی را در گوگل انجام میدهند.
ولی چون چند تا سیستم عامل در کامپیوترم نصب هست ، لذا وارد ویندوز دیگرم شدم ومتوجه شدم که همه چیز در این
ویندوزم عادی هست.
مطمئن شدم که یک عاملی در ویندوز اصلی ام پیش آمده که باعث این مشکل شده است.
با ضد ویروسم ( اوست رایگان ) سیستم را چک کردم ، مشکلی نشان نداد.
گفتم شاید فایل مربوط به جستجوگر گوگل خراب شده ، فایل جدید جایگزین کردم ، فایده نداشت.
گفتم شاید جدیدا" از فایرفاکس 13 استفاده میکنم و این ورژن فایر فاکس اشکال دارد. ورژن دیگر نصب کردم ، بی فایده بود.
گفتم فایر فاکس را کلا" حذف کرده و آثارش را هم حذف کنم و از نو نصب نمایم، باز هم نتیجه نداشت.
دیگه دیوانه ام کرده بود. و نمیتوانستم با همه ادعا هایم کاری بکنم.
در یکی از سایت ها که میگشتم ، اتفاقی چشمم به برنامه IObit Malware Fighter 1.4.0.14 افتاد. نمیدانم چرا دانلودش
کردم و چرا نصبش کردم.
برنامه را اجرا کردم و برنامه بعد از چند دقیقه اعلام کرد که فایلی بنام svighost.dll در آدرس زیر وجود دارد که تروجان است
C:\Documents and Settings\Administrador\Application Data\svighost.dll
از برنامه خواستم که فایل مورد نظر را دیلیت کند.
و عجیبه همه چیز به حالت عادی برگشت!!!
متاسفانه در اینترنت که دنبال مشخصات این تروجان گشتم فقط متوجه شدم که اولین بار در تاریخ 3/19/2012 دیده شده
و دیگر اطلاعات بدر بخور دیگری پیدا نکردم که به عرض دوستان برسانم.
IObit Malware Fighter 1.4.0.14 (http://www.downloadcrew.com/article/22450-iobit_malware_fighter)
من در فایر فاکس همواره از موتور جستجوگر گوگل برای یافتن موضوعات استفاده میکنم ، ولی در دو هفته گذشته وقتی
عبارتی را برای جستجو به این موتور میدادم ،دیگه جان میداد تا لیست یافته ها را بیاورد و در نهایت مجبور میشدم از
موتور های جستجوگر دیگر استفاده کنم تا صفحه باز شود.
اول فکر کردم که ویندوزم اشکال دار شده و بعد فکر کردم باز هم طبق معمول مسئولان محترم ، بدون آگاهی دادن ، دارند
آزمایشاتی را در گوگل انجام میدهند.
ولی چون چند تا سیستم عامل در کامپیوترم نصب هست ، لذا وارد ویندوز دیگرم شدم ومتوجه شدم که همه چیز در این
ویندوزم عادی هست.
مطمئن شدم که یک عاملی در ویندوز اصلی ام پیش آمده که باعث این مشکل شده است.
با ضد ویروسم ( اوست رایگان ) سیستم را چک کردم ، مشکلی نشان نداد.
گفتم شاید فایل مربوط به جستجوگر گوگل خراب شده ، فایل جدید جایگزین کردم ، فایده نداشت.
گفتم شاید جدیدا" از فایرفاکس 13 استفاده میکنم و این ورژن فایر فاکس اشکال دارد. ورژن دیگر نصب کردم ، بی فایده بود.
گفتم فایر فاکس را کلا" حذف کرده و آثارش را هم حذف کنم و از نو نصب نمایم، باز هم نتیجه نداشت.
دیگه دیوانه ام کرده بود. و نمیتوانستم با همه ادعا هایم کاری بکنم.
در یکی از سایت ها که میگشتم ، اتفاقی چشمم به برنامه IObit Malware Fighter 1.4.0.14 افتاد. نمیدانم چرا دانلودش
کردم و چرا نصبش کردم.
برنامه را اجرا کردم و برنامه بعد از چند دقیقه اعلام کرد که فایلی بنام svighost.dll در آدرس زیر وجود دارد که تروجان است
C:\Documents and Settings\Administrador\Application Data\svighost.dll
از برنامه خواستم که فایل مورد نظر را دیلیت کند.
و عجیبه همه چیز به حالت عادی برگشت!!!
متاسفانه در اینترنت که دنبال مشخصات این تروجان گشتم فقط متوجه شدم که اولین بار در تاریخ 3/19/2012 دیده شده
و دیگر اطلاعات بدر بخور دیگری پیدا نکردم که به عرض دوستان برسانم.
IObit Malware Fighter 1.4.0.14 (http://www.downloadcrew.com/article/22450-iobit_malware_fighter)