PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خداداد عزيزي: مگر قرار است دروازه‌بانهاي داخلي معجزه كنند؟/ تنها 6 بازيکن ابومسلم مي‌مانند

s.rozekabood
05-08-2012, 01:43 PM
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: در فصل آينده هيچ بهانه‌‎اي براي عدم صعود به ليگ‌برتر پذيرفته نيست.
خداداد عزيزي تصريح كرد: در جلسه‌اي با مسوولان باشگاه اين موضوع مطرح شد كه ابومسلم بايد فصل آينده براي صعود به ليگ‌برتر بسته شود و هيچ عذر و بهانه‌اي نيز براي عدم تحقق اين موضوع پذيرفته نخواهد شد.
وي ادامه داد: باشگاه اعلام كرده كه از نظر هزينه مشكلي وجود ندارد و اميدوارم با حمايت همه جانبه بتوانيم ابومسلم را در ليگ‌برتر ببينيم.
وي در مورد بازيكنان مورد نظرش براي فصل آينده عنوان كرد: 6 بازيكن ليگ‌برتري مدنظر دارم كه بنا شد بعد از اتمام مسابقات ليگ برتر فوتبال با آن‌ها مذاكره كنم و شايد اين كار من در اين فوتبال ناپاك خنده‌دار باشد ولي نمي‌خواهم در اين هفته پاياني ليگ‌برتر با بازيكني كه قرارداد دارد و درگير مسابقات است، مذاكره كنم.
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان با بيان اينكه از تيم فصل گذشته ابومسلم تنها 6 بازيكن را نگه خواهم داشت، افزود: بايد بپذيريم كه امسال تيم خوبي نداشتيم و بايد به فكر تشكيل تيم به مراتب قوي‌تري بود.
وي خاطرنشان كرد: حدود 9 اسم به حشمت مهاجراني خواهم داد و باشگاه بايد با اين بازيكنان وارد مذاكره شود و خودم وارد اين قضيه نخواهم شد زيرا مشكل فوتبال ما اين است كه مربي با بازيكن قرارداد مي‌بندد در حالي که باشگاه بايد اين کار را انجام دهد.
عزيزي از برنامه‌هايش براي جذب يك دروازه‌بان، يك مهاجم و يك دفاع خارجي خبر داد و گفت: Cd بازيكن‌هاي زيادي به من رسيده ولي تاكيد كرده‌ام كه بايد خود بازيكن در ايران حضور پيدا كرده و براي عضويت در ابومسلم تست دهد.
بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال کشورمان با انتقاد از قانون منع استفاده از دروازه‌بانان خارجي اظهار داشت: اين قانون به هيچ عنوان كارشناسانه نيست و من تعجب مي‌كنم كه چرا در همه پست‌ها مي‌توانيم بازيكن خارجي بگيريم اما دروازه‌بان را نمي‌توانيم؛ يعني اگر نگيريم معجزه مي‌شود؟ آقاي گل ليگ‌برتر، سرمربي و مربيان تيم ملي و مربيان بسياري از تيم‌ها خارجي هستند، فقط دروازه‌بان خارجي اشكال دارد؟
وي تصريح كرد: بنا داريم بعضي بازيكنان مشهدي را به ابومسلم برگردانيم و به طور قطع در تيم فصل آينده بازيكنان جوان و آينده‌دار را خواهيد ديد.
وي در مورد انتخابات هيات فوتبال خراسان رضوي نيز به ايسنا گفت: هاشم حسيني و عباس چمنيان هر دو از دوستان خوبم هستند كه به من نيز محبت دارند و اميدوارم هر كدام كه حقشان است، به اين سمت برسند.
عزيزي در پاسخ به سوالي در مورد وضعيت تيم فوتبال پيام خراسان عنوان کرد: پيش‌بيني اين روز را مي‌كردم. فوتبال از حالت "تو بميري، من بميرم" خارج شده است و فوتبال امروز يعني پول و حرفه‌اي گري تا بازيكن راضي بماند و من فقط در مورد پيام مي‌توانم ابراز تاسف كنم و متاسفانه تيمي با آن سابقه را نابود كرديم و نمي‌دانم چرا در فوتبال خراسان رضوي با اين همه بضاعت چنين اتفاقاتي رخ مي‌دهد.