PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «نمی خواهم شوهرم به خانواده اش كمك مالی كند»

s.rozekabood
05-07-2012, 09:40 PM
زن جوان با ادعای اینكه شوهرش نباید برای مادر و خانواده ی پدری اش هزینه ای بكند درخواست طلاق خود را به قاضی دادگاه ارائه كرد، او معتقد بود كه شوهرش باید در قبال خریدهایی كه برای خانواده اش انجام می دهد وجه نقد دریافت كند.

این زن خطاب به قاضی گفت: شوهرم وضع مالی خوبی دارد و می تواند حق و حقوق مرا بدهد اما او خسیس است و هربار كه به خرید می رویم، او نه تنها وسیله ای برایم نمی خرد بلكه با غرور كامل می گوید همین كه همراهت بوده ام از همه چیز مهم تر است.

وی با بیان اینكه هفت سال از زندگی مشترك مان می گذرد، افزود: در این هفت سال آرزو بر دلم مانده است كه شوهرم هدیه ای برایم بگیرد، دیگر نمی خواهم با شوهر خسیس خود به زندگی ادامه دهم و علاوه بر طلاق خواهان مهریه ۱۰۰ سكه ای خود هستم و می دانم كه شوهرم از عهده پرداخت مهریه ام به صورت یكجا برمی آید زیرا او از لحاظ مالی هیچ مشكلی ندارد.

زن جوان با اشاره به اینكه خوشحالم كه فرزندی نداریم، ادامه داد: شوهرم زمانی كه من بیمار می شوم من را به دلیل گران بودن ویزیت، دكتر نمی برد. اما همه خریدهای منزل مادرش را انجام می دهد و یك ریال هم بابت خریدها از خانواده اش دریافت نمی كند.

وی افزود: ما و خانواده شوهرم با یكدیگر همسایه بودیم و بعد از مدتی پدر شوهرم به دلیل علاقه فراوانی كه به من داشت از من خواستگاری كرد و با موافقت خانواده ها ما به عقد یكدیگر در آمدیم، اما متاسفانه چند سالی است كه پدر شوهرم فوت كرده است و دیگر كسی نیست كه مشكل هایم را با او در میان بگذارم.

در ادامه جلسه دادگاه، شوهر این زن با بیان اینكه من همسرم را دوست دارم گفت: من برای شادی همسرم هركاری انجام می دهم، اما همسرم بیشتر از رسیدگی من به خانواده ام ناراحت است و خسیس بودن من را بهانه كرده است، در واقع باید به این موضوع رسیدگی كرد.

وی ادامه داد: همسرم باید این موضوع را درك كند كه من نمی خواهم اختلافی بین من و خانواده ام پیش بیاید و به دلیل اینكه تنها پسر هستم باید از خانواده ام حمایت كنم، بنابراین همسرم باید با موضوع خرید و تامین وسایل موردنیاز خانواده ام از طرف من كنار بیاید.

در ادامه روند رسیدگی به پرونده این زوج، زن جوان بیان كرد: من خواهان طلاق و مهریه ام هستم و شوهرم نباید با این موضوعاتی كه مطرح می كند از دادن مهریه امتناع كند، همچنین اعتقاد دارم كه شوهرم خسیس است.

زن جوان خاطرنشان كرد: راستش من با موضوع تامین رفاه خانواده شوهرم توسط شوهرم مخالف هستم و نمی توانم با این موضوع كنار بیایم، بنابراین شوهرم نباید به خانواده اش كمك كرده و خرج آنها را بدهد و یا اگر خیلی علاقه دارد برای خانواده اش خرید كند باید در قبال دریافت وجه نقد از خانواده اش، برای آنها خرید كند.

وی افزود: درست است كه شوهرم تنها پسر خانواده است و به دلیل فوت پدرش تمام خرج خانواده اش را می دهد ولی من با این موضوع مشكل دارم و تمام اختلافات ما برسر این موضوع است.

قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین، زن جوان را به مصالحه دعوت كرد و حكمی مبنی بر طلاق صادر نكرد.

turk
05-07-2012, 11:05 PM
شعر گفته ....

s.rozekabood
05-07-2012, 11:14 PM
:d: