PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستور تهیه نان سیاه دانه و زیره



s.rozekabood
05-07-2012, 08:05 PM
http://www.pcparsi.com/uploaded/pc2343a11c0a04077a1ad32ea65c9e887c_zimg_001_13.jpg
مواد اولیه:
آرد گندم سبوس‌دار 120 گرم
سبزی‌های معطر خشک و بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور دو قاشق غذاخوری
ماست دو و نیم درصد چربی 100 گرم
زیره و سیاه دانه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* آرد را با بیکینگ‌پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.
* خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز می‌کنیم.
* زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نان‌ها را در آن می‌غلتانیم.
* روی نان‌ها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.
* کف سینی فر را کمی چرب کرده و نان‌ها را روی آن قرار داده در فر می‌گذاریم و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد حدود 18 دقیقه می‌پزیم.

نکتـه:
* کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.
* از سبزی‌های معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید.