PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوربخش: پیش‌بینی کرده بودم علیزاده نمی‌تواند سهمیه المپیک بگیرد

s.rozekabood
05-07-2012, 12:52 PM
ناصر نوربخش درباره عدم کسب سهمیه توسط علیزاده در آخرین مرحله از رقابت‌های گزینشی المپیک گفت: متاسفانه در 74 کیلو در اردوها رقابتی نداشتیم. در این وزن در سطح کشور ضعیف هستیم، اما جوانان خوبی داریم که با سرمایه‌گذاری می‌توانیم در المپیک آینده این مشکل را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: علیزاده هم بعد از آسیب‌دیدگی که پس از مدال برنز سال 2009 داشت کمی محتاط، کار را دنبال می‌کرد و ترس از باخت داشت. به صورت جدی و 100درصد در مسابقات شرکت نمی‌کرد و شاید در بین اعضای تیم کمترین میدان را دیده باشد. مسابقات سطح آمادگی کشتی‌گیر را نشان می‌دهد، اما علیزاده از ترس باخت نتوانست سهمیه بگیرد.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: علیزاده از نظر بدنی شاید آماده به نظر می‌رسید، اما از نظر کشتی در ضعیف‌ترین شرایط قرار داشت. خودم پیش‌بینی کرده بودم که نمی‌تواند سهمیه بگیرد.
وی درباره شرایط فرنگی‌کاران برای حضور در جام جهانی عنوان کرد: هدف اصلی ما المپیک است و جام‌جهانی بیشتر جنبه تدارکاتی دارد. شاید مانند سال‌های قبل هم مسابقات کیفیت لازم را نداشته باشد و سطح تیم‌ها بالا نباشد.
نوربخش خاطرنشان کرد: نفرات اصلی را با خودمان می‌بریم، اما اینکه چه کسی کشتی بگیرد معلوم نیست. با توجه به اهدافمان در المپیک از نفراتمان استفاده خواهیم کرد. تلاش ما برای موفقیت در المپیک است و نگاهمان المپیکی است تا با برطرف کردن نقاط ضعف کشتی‌‌گیران در المپیک نتیجه‌ای تاریخی را رقم بزنیم.