PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل استفاده از فلش در کامپیوترمان

Magsoud
05-06-2012, 08:19 PM
بنام دوست

امروزه استفاده از فلاش عمومی شده و استفاده همگانی پیدا نموده و روزانه چندین مورد ممکن است از این وسیله
در کامپیوترمان استفاده شود.
این همگانی شدن هم خوب است و هم بد.خوبی هاش که معلوم است ولی بدی اش اینه که این وسیله امروزه بیشتر
به یک همکار خوب و مطمئن آقایان محترم ویروس نویس تبدیل شده است.
اکثریت ویروس هایی که وارد سیستم کاربران میشوند ، از طریق استفاده از همین وسیله صورت میگیرد.

روش های مختلفی برای جلوگیری از این مشکل وجود دارد که در زیر یک روش توسط نرم افزار کم حجم و رایگان بنام
USB Disk Manager معرفی میشود.
این نرم افزار بعد از نصب دارای پنجره ای برای کار نبوده و به منوی کلیک راست اضافه میشود که با کلیک روی آن میتوان
استفاده های مختلفی کرد از جمله:

__ میتوانید این نرم افزار را طوری تنظیم کنید که جلوی اجرای هر نوع فایل اجرایی از داخل فلاش را سد کند.
__ میتوانید تنظیم کنید که هیچ چیزی قابل Write کردن در فلاش نباشد ( Write Protect ).
__ میتواند کاری کند که دسترسی به فلاش ممکن نباشد.طوریکه کسی نتواند اطلاعات داخل آن را خوانده و یا تغییر دهد.
__ میتواند خاصیت اتوران را برای فلاش ها غیر عملیاتی کند.

برنامه مذکور خواص دیگری هم دارد و بنظر میرسد برنامه بدرد خوری باشد.
در ویندوز های ایکس پی و ویستا و ویندوز 7 (32 و 64 بیت) کار میکند.

برای اطلاع بیشتر و دانلود برنامه ، با حجم 136 کیلو بایت به لینک زیر مراجعه فرمایید

USB Disk Manager - Total control over your USB Disks (http://www.syedgakbar.com/products/usb/)

borhan_3010
05-06-2012, 09:42 PM
درود
مرسی برنامه خوبیه!
با کلیک رو برنامه که پرتابل هم هستش برنامه اجرا میشه:

http://www.syedgakbar.com/products/usb/images/USBDiskManager.png
http://i1-win.softpedia-static.com/screenshots/USB-Disk-Manager_3.png

eDvArDo
05-07-2012, 09:32 AM
سلام به دوستان خوبم

از استاد خودم جناب آقای شیرین زبان و آقا برهان که ایشون هم استاد بنده هستند، سپاسگزارم.

یه توضیح کوچولو برای سایر دوستان بدم:

این نرم افزار، ویژهء مدیریت فلش هست که معمولاً در سیستمهای عمومی (ادارات-شرکتها-...) جهت حفاظت رایانه و اطلاعات آن از ویروسها ویا دسبرد، کاربرد دارد. (هرچند که آقایان فن بیکار نمی نشینند و راههای خنثی کردن اینوع برنامه ها و نفوذ به سیستمهارو پیدا خواهند کرد!)

سپاس

borhan_3010
05-07-2012, 12:21 PM
درود
ظاهراً با تغییرات رجیستری این کار رو انجام میده!
در واقع تغییرات رو تو سیستم انجام میده نه رو فلش! که اگه برنامه ای پیدا کنیم که تغییرات رو روی فلش انجام بده خیلی بهتر خواهد بود!

Magsoud
05-07-2012, 01:45 PM
برهان جان
ظاهرا" برنامه هایی هم هستند که بنا به خواست شما عمل میکنند، ولی من فکر میکنم این کار مشکل ساز است.
ببین فرضا" برنامه ای برای غیر قابل دسترسی کردن فایل های داخل فلاش ، می آید آن را کدبندی میکند، خوب حالا
اگر این فلاش به سیستم دیگری هم وصل شود دیگر غیرقابل استفاده است. و باید یا به سیستم مرجع برگردد تا از
کد بندی آزاد شود و یا به روش های دیگر عمل دکد کردن انجام بگیرد تا قابل استفاده مجدد شود.
لذا من عقیده دارم روش این برنامه که با تنظیمات رجستری کار میکند بیشتر بدرد بخورتر باشد

f11
05-17-2012, 04:34 PM
سلام من می خوام فلشمو بدم دوستم تا یه چند روزی از اطلاعات اون استفاده کنه ولی نمی خوام اون اطلاعات رو واسه خودش کپی کنه لطفا خیلی سریع راهی رو معرفی کنید دوستم منتظره

hossenf
05-17-2012, 04:51 PM
سلام من می خوام فلشمو بدم دوستم تا یه چند روزی از اطلاعات اون استفاده کنه ولی نمی خوام اون اطلاعات رو واسه خودش کپی کنه لطفا خیلی سریع راهی رو معرفی کنید دوستم منتظره

این که شما بخواید اطلاعات شما خواند بشه اما قابل کپی یا جابجایی نباشه، میشه گفت راه هایی هست (که البته من نمیدونم اما قبلا جاهایی دیدم) ، اما این راه ها فایده چندانی نداره، چون کافیه کاربر کمی حرفه ای باشه و به راحتی به اطلاعات دست پیدا کنه،

البته را های حرفه ای هم هست که اصلا جای بحث اینجا نیست، (قفل های سخت افزاری و نرم افزاری پیشرفته که کلا برای برنامه ها بدرد میخوره نه اطلاعات نوشتاری و کلا مدیا)

در پایان ، نرم افزاری به نام M File Anti-Copy هست که برای ویندوز کار میکنه، من نمیدونم آیا میشه روی فلش هم کاری کرد که فایل قابل کپی نباشه یا باشه!(میتونید امتحان کنید، هرچند بعید میدونم کار کنه و باز هم به راحتی قابل دور زدنه)

البته شاید راه های دیگه ای هم باشه، تا ببینیم دوستان چی میگن.

Magsoud
05-17-2012, 06:07 PM
بنام دوست

برابر نوشته سازندگان برنامه M File Anti-Copy این برنامه با فلاش هم کار میکند.
من خودم هرگز امتحانش نکرده ام
بهر حال چون پیدا کردن برنامه با سریال یک کمی مشکل است لذا بپیوست میگذارم.

امید است اگر کسی استفاده کرد نتیجه را اعلام نماید.

turk
05-17-2012, 06:07 PM
یه مثلی هست که میگه هر اطلاعاتی ( فایلی ) رو که بشه خواند میشه کلون کرد :d:
پیشنهاد : بریز رو سی دی قفلش کن هر چند این هم ...

Magsoud
05-17-2012, 06:19 PM
بنام دوست

من صد در صد مخالف این نظر شما هستم.
اگر ما بخواهیم اینگونه که شما فرض میکنید ، حساب کنیم که هیچ نرم افزاری نباید استفاده کنیم.
یک سری از کار ها هست که فقط از عهده افراد ویژه ای برمی آید.
حدود هفتاد هشتاد درصد استفاده کنندگان کامپیوتر کاربران عادی با معلومات عادی هستند.

اگر بطریقی که شما میفرمائید فکر کنیم ، پس شرکتی که میلیون ها تومان میدهد تا نرم افزارش
را قفل بگذارند ، دیوانه است یا پول مفتکی دارد؟

با توجه به اینکه اکثریت کاربران کار های هک و کرک را نمیدانند ، در نتیجه در 90 درصد موارد این
نرم افزار ها کارساز خواهند بود.

Ezaafi
05-17-2012, 07:19 PM
سلام
برنامه خوب و وسوسه انگیزیه!! مخصوصاً واسه خسیسا!! :d:
جناب شیرین زبان، این برنامه واسه ویندوز اکسپیه فقط؟

Magsoud
05-17-2012, 08:18 PM
بنام دوست

نخیر در تمام ویندوز ها کار میکند . مشخصات مربوطه را میتوانید (و نیز دانلود تریال) از لینک زیر مطالعه فرمائید
(نوع تریال تا 20 مورد مجانی است)

Download M File Anti-Copy 5.2 Free Trial - A software utility that helps you lock the copy of your files - Softpedia

(http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/M-File-Anti-Copy.shtml)

Ezaafi
05-18-2012, 02:09 AM
سپاسگذارم جناب شیرین زبان. ولی مثل اینکه باز منم و مشکلات عجیب
رو ویندوز من نصب میشه، ولی موقع اجرا خطا میده... :ka5:
کلاً به نظر شما، تو شانس من چندمم؟!!
به هر حال ممنون بابت پاسخگویی، و گذاشتن این برنامه خوب. از دوستی هم که برنامه رو معرفی کردش ممنونم.

Magsoud
05-18-2012, 02:35 AM
بنام دوست

دوست گرامی اگر کاربر با عیوب مختلف روبرو نشود ، هیچوقت کاربر ماهر نخواهد شد.

اینجا اصلا" مسئله شانس نیست. یا ویندوزی که نصب کرده اید ویندوز خوبی نیست و
یا برنامه برای اجرا یک پیش نیاز هایی دارد

hossenf
05-18-2012, 02:40 AM
سلام
من این نرم افزار رو قبلا مدت کوتاهی نصب کردم،

باید در حالت ادمین از آن استفاده کنید،

در ضمن، آنتی ویروس بهش گیر میداد!

Ezaafi
05-18-2012, 02:59 PM
سلام
بازم ممنون.
منتها شانس رو به قصد مزاح عرض کردم! کلاً خوش شانسم هستم خیلی زیاد.
این ویندوزم رو مخمه ها. دو بار دیگه اون ایزوی ویندوزی که گذاشته بودینو دانلود کردم که مشکلم حل نشد. حتی از لینکی که برهان گذاشته بود هم ویندوز 7 رو دانلود کردم که بعد از رایت (باز روی دو تا دی وی دی!) کار نکرد!!!!!!!!! (این تعجبا از رو عصبانیته!) بعد از رایت، اصلاً ویندوز اون دی وی دی رو به عنوان یک دی وی دی اتوران نمیشناسه. وقتی هم میخوام با اون ویندوز رو بالا بیارم اصلاً نمیشناستش. فکر کنم ویندوز دستکاری نشده بهمون نیومده... :d:
از حسین هم ممنونم. آره منم همین مشکلاتو داشتم. ولی هنو حل نشده!! به هر حال مرسی. بابت اون راهنمایی درباره امضا هم ایضاً.