PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پرتابل سازی بابیلون 9 با VMWare Thinapp

h.alipoori
05-05-2012, 01:20 PM
سلام
بابیلون 9 رو با روش VMWare Thinapp پرتابل کردم طوری که کلا مجازی و هیچ کاری با ویندوز نداشته باشه . روی یک ویندوز مجازی فایرفاکس 12 رو نصب کردم و سپس بابیلون 9 رو که پرتابل بود اجرا کردم . پس از اجرا و ریستارت کردن ویندوز مجازی هیچ تغییری در Search Engine فایرفاکس به وجود نیومد . خب فایرفاکس 12 رو حذف و فایرفاکس 9 رو نصب کردم . سپس بابیلون پرتابل رو اجرا کردم و پس از یکبار ریستارت کردن ویندوز مجازی ، Search Engine فایرفاکس به Search Engine بابیلون تغییر کرده بود . اما بابیلون پرتابل به روش Portableappz.blogspot.com . روی فایرفاکس 9 و 12 امتحان کردم و هیچ تغییری در در Search Engine به وجود نیومد .

نتیجه گیری :
1 . در مورد پرتابل سازی به روش VMWare Thinapp
با اینکه بابیلون به صورت کاملا کاملا مجازی پرتابل شده بود اما باز هم اثر مخربی خود را روی فایرفاکس 9 گذاشت و این نشان دهنده این است که VMware Thinapp در پرتابل مجازی بعضی برنامه ها (مثل بابیلون) ناتوان است . اما خب چرا روی فایرفاکس 12 هیچ اثری نگذاشت ؟ جواب این مسئله حاکی از افزایش امنیت فایرفاکس 12 نسبت به 9 میباشد .

2 . در مورد پرتابل سازی به روش Portableappz.blogspot.com :
در این مورد نمیتوانم نتیجه گیری کنم چون هیچ مطلبی درباره پرتابل کردن به این روش بلد نیستم .

borhan_3010
05-05-2012, 02:18 PM
درود
اون مشکل به خاطر اینه که اون تنظیماتی که میگی رو وارد مرحله پرتابل سازی نکردی! یعنی موقع نصب و اجرا از اون تنظیمات صرف نظر کردی!
شما همین بابیلون رو موقع نصب تمام تنظیمات رو وارد کنین! یعنی تغییر سرچ انجین و و تغییرات تو فایر فاکس و ... و تنظیمات داخلی برنامه و رو هم انجام بدین! تا اون تنظیمات رو هم وارد قسمت پرتابل کنی!
اینو حتما تست کن! احتمال زیاد میدم با این روش درست شه!
VMWare برنامه قوی هستش ولی باید درست بتونی باهاش مجازی سازی کنی؟!

من اغلب برنامه هام رو به روش زیر پرتابل می کنم:
برنامه رو با Total uninstall مانیتور میکنم و بعد دستی تنظیمات رو وارد Spoon Studio می کنم!

موفق باشی

h.alipoori
05-05-2012, 02:55 PM
سلام
مگه در VMWare میشه تنظیماتی رو وارد آن کرد مثلا من اگه ریجستری ها رو Export کنم مگه میشه وارد VMWare کرد؟

borhan_3010
05-05-2012, 04:15 PM
درود
نه نمیشه یکی از بزرگترین ضعف هاش هم همینه
همون طور که گفتم مشکل شما این بوده که تنظیمات مربوطه رو وارد مرحله پرتابل سازی نکردی ....

h.alipoori
05-05-2012, 06:04 PM
درود
نه نمیشه یکی از بزرگترین ضعف هاش هم همینه
همون طور که گفتم مشکل شما این بوده که تنظیمات مربوطه رو وارد مرحله پرتابل سازی نکردی ....

سلام
خیلی ممنون
بازم من یک موضوع رو متوجه نمیشم .
شما گفتید که ضعفش اینه که نمیشه تغییرات را وارد برنامه VMWare کرد . پس منظورتون از این تنظیمات چی هست ؟

Magsoud
05-05-2012, 08:23 PM
..........در مورد پرتابل سازی به روش Portableappz.blogspot.com :
در این مورد نمیتوانم نتیجه گیری کنم چون هیچ مطلبی درباره پرتابل کردن به این روش بلد نیستم .

بنام دوست

دوست عزیز ، Portableappz.blogspot.com هم دقیقا" به روش PortableApps.com برنامه ها را پرتابل میکند
که بنده هم در آموزشی همانطور که میدانید آن را تشریح کرده ام.
بهر حال اگر میخواهید عین مطلب سایت مورد نظرتان را مطالعه نمایید به لینک زیر مراجعه فرمائید

How to make Portable with NSIS (http://portableappz.proxima.web.tr/tutorial.php)

borhan_3010
05-05-2012, 10:38 PM
شما گفتید که ضعفش اینه که نمیشه تغییرات را وارد برنامه VMWare کرد . پس منظورتون از این تنظیمات چی هست ؟
درود
تنظیمات موقع نصب و بعد اون منظورمه (قبل از اسکن دوم)! بالا که کامل برات توضیح دادم!
اسکن اول رو که میگیری و بعد برنامه رو نصب میکنی قبل از اسکن دوم تمام تنظیمات ممکن رو انجام بده اعم از تغییرات سرچ انجین یا تنظیمات توی برنامه بعد اسکن دوم رو بگیر!
تا همه اونا وارد نسخه پرتابل بشن!

h.alipoori
05-05-2012, 11:22 PM
سلام
آره اون تنظیمات رو هم که از همون اول انجام داده بودم . با اینکه این تنظیمات رو انجام داده بودم ولی بازهم Search Engine رو تغییر داده بود . ولی خب در فایرفاکس 12 نتونست Search Engine رو تغییر بده . هدف من این بود که VMware Thinapp در پرتابل مجازی بعضی برنامه ها (مثل بابیلون) ناتوان است .
بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتید .

borhan_3010
05-06-2012, 01:40 AM
درود
برنامه Spoon رو هم تست کن حتماً!
تو Spoon اگه مشکل بود بازم بود بگو تابهت بگم چطور برطرف کنی!