PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرانی بی‌سابقه مواد غذایی در ایران و ناتوانی دولت

turk
05-04-2012, 09:10 PM
به نقل از دویچه وله فارسی

بار سنگین قیمت‌های‌ رو به افزایش مواد غذایی بر دوش مردم سنگینی می‌کند. مسئولان هشدار می‌دهند ولی قادر به کنترل قیمت‌ها نیستند. گفته می‌شود قیمت مسکن نیز بیش از این افزایش خواهد یافت.

عباس‌احمد آخوندی، وزیر سابق مسکن و شهرسازی هشدار داده است که با توجه به افزایش نرخ مصالح ساختمانی و دستمزد نیروی انسانی، نه فقط از تثبیت قیمت‌ها در بازار مسکن خبری نیست، بلکه قیمت مسکن رو به افزایش است.

خبر آنلاین به نقل از وی نوشته است که به علت اختصاص بیشترین منابع مالی به مسکن مهر در حال حاضر تامین مالی و نیز قدرت خرید مردم با مشکل روبه‌رو است.

گزارش تازه بانک مرکزی نیز حکایت از گرانی‌ انواع و اقسام مایحتاج اولیه زندگی دارد. بنا بر گزارش این نهاد مالی، گوشت قرمز باز هم گران شده است.

افزایش قیمت‌ها به گفته برخی روزانه و بنا بر پاره‌ای خبرها هفتگی است. خبرگزاری مهر از بالا رفتن بهای ماست پاستوریزه، انواع برنج، سبزیجات، میوه و حبوبات نسبت به هفته قبل خبر می‌دهد.

در این میان کم نیستند مسئولانی که در اعتراض به گرانی نسبت به یکدیگر مسابقه گذاشته‌اند. مجلس به دولت انتقاد می‌کند. دولت فرمان می‌دهد و تهدید می‌کند.

borhan_3010
05-04-2012, 10:19 PM
درود
اکثر مواد غذایی نسبت به پارسال همین موقع دوبرابر شده یعنی 100% افزایش! بقیه اقلام هم حداقل 50% رو داشتن!
نمی دونم دولت محترمه! چجوری حساب میکنه تورم این قدر پایینه همیشه! ::w8:

turk
05-04-2012, 10:25 PM
برهان جان فکر کنم حساب ته انگشتی می فرمایند

navidnavid
05-04-2012, 10:40 PM
من که شیکم خودم را هم نمی تونم سیر کنم با این که نسبت به باقیه جوان ها خیلی مزایاهای بیشتری دارم
حقوق در ماه 400 تومان دارم بیمه هم دارم تعمیر کار هم هستم دارم برای کار شناسی هم درس می خونم
ولی باور کنید حتی نمی تونم برای خودم یک شلوار بخرم بیشتر مواقع پیاده روی می کنم تا کرایه تاکسی ندهم
پر هز ینه ترین چیز من اینترنت است که باید ماهی 12 هزار تومان به مخابرات بدهم
حتی دوستی هم ندارم که خرج رفیق بازی کنم همیشه روزی 14 ساعت کار می کنم و روزی 5 تا 6 ساعت می خابم
به هیچ چیز هم نرسیده ام و حتی نمی تونم فقط یک روز به مسافرت برم چون باید گشنگی بکشم
زن هم ندارم مجردم
فکر شو بکن پدر و مادر هایی که حقوقشون با من یکی هست چگونه امرار معاش کنند
تازه مسیج هم برای ما می دهند که بیاییم و از یارانه ها صرف نظر کنیم تا جیب بعضی ها پر بار تر بشه

navidnavid
05-04-2012, 10:42 PM
ای کاش امریکایی ها یک بمب اتمی بیندازند در این کشور و هر چی آدم بدبخت هست را راحت کنند