M.A.H.S.A
05-04-2012, 07:09 PM
خمیر نان برنجی هر چه بیشتر استراحت کند، نان برنجی لطیف تر است.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71400_952.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
آرد برنج: 500 گرم
روغن: 250 گرم
پودر شكر نرم: 175 گرم
گلاب: يكدوم پيمانه
تخممرغ: يك عدد
پودر هل: يك قاشق مرباخوري
تخم خرفه: به ميزان لازم
روش تهيه
1 - روغن، پودر شكر و زرده تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا كاملا نرم و لطيف شود، سپس سفيده تخممرغ را جداگانه خوب بزنيد تا سفت شود و آن را به مواد فوق افزوده و به آرامی مخلوط کنید.
2 - پودر هل را با آرد مخلوط كرده و همه مواد را با هم تركيب كنيد و در مرحله آخر گلاب را به مواد اضافه كنيد.
3 - خمير آماده را در سيني فر به صورت دلخواه قالب بزنید.
4 - ميتوانيد اين خمير را با ماسوره ساده درون سيني ريخته و روي خمير را مهر بزنيد سپس تخم خرفه روي شيرينيها ريخته و درون فر با 170 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد؛ رنگ اين شيريني نبايد تغيير کند.
فوت قنادي
هر چه آرد برنج حریریتر (نرمتر) باشد کیفیت نان برنجی بهتر است.
نکته:
میتوانید از زعفران آب کرده استفاده کنيد كه شیرینی طلایی داشته باشید.
خمیر نان برنجی هر چه بیشتر استراحت کند، نان برنجی لطیف تر است.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71400_952.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
آرد برنج: 500 گرم
روغن: 250 گرم
پودر شكر نرم: 175 گرم
گلاب: يكدوم پيمانه
تخممرغ: يك عدد
پودر هل: يك قاشق مرباخوري
تخم خرفه: به ميزان لازم
روش تهيه
1 - روغن، پودر شكر و زرده تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا كاملا نرم و لطيف شود، سپس سفيده تخممرغ را جداگانه خوب بزنيد تا سفت شود و آن را به مواد فوق افزوده و به آرامی مخلوط کنید.
2 - پودر هل را با آرد مخلوط كرده و همه مواد را با هم تركيب كنيد و در مرحله آخر گلاب را به مواد اضافه كنيد.
3 - خمير آماده را در سيني فر به صورت دلخواه قالب بزنید.
4 - ميتوانيد اين خمير را با ماسوره ساده درون سيني ريخته و روي خمير را مهر بزنيد سپس تخم خرفه روي شيرينيها ريخته و درون فر با 170 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد؛ رنگ اين شيريني نبايد تغيير کند.
فوت قنادي
هر چه آرد برنج حریریتر (نرمتر) باشد کیفیت نان برنجی بهتر است.
نکته:
میتوانید از زعفران آب کرده استفاده کنيد كه شیرینی طلایی داشته باشید.
خمیر نان برنجی هر چه بیشتر استراحت کند، نان برنجی لطیف تر است.