PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماهی قزل‌آلای شکم پر



M.A.H.S.A
05-04-2012, 07:05 PM
ابتدا شکم ماهی‌ها را پر کرده و کاملا می‌شوییم ولی سر و دم ماهی‌ها را نمی‌زنیم. ماهی‌ها را با آب لیمو ترش و زعفران، طعم‌ دار کرده و با خلال پیاز و فلفل ماهی را داخل ظرفی دربسته 4 تا 5 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم دار شود.





http://bartarinha.com/file/logo/shahrzad.jpg


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/11/78295_275.jpg


برترین ها:

مواد لازم:


ماهی قزل‌آلا: 2 عدد
پیاز خلالی شده: یك عدد
فلفل دلمه‌ای: یك عدد بزرگ
زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
گشنیز خرد شده: نصف لیوان
رب انار: 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

ابتدا شکم ماهی‌ها را پر کرده و کاملا می‌شوییم ولی سر و دم ماهی‌ها را نمی‌زنیم. ماهی‌ها را با آب لیمو ترش و زعفران، طعم‌ دار کرده و با خلال پیاز و فلفل ماهی را داخل ظرفی دربسته 4 تا 5 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم دار شود. سیر را رنده کرده و با گشنیز خرد شده و رب انار مخلوط می‌کنیم.(در صورت دلخواه می‌توانیم داخل مواد گردوی خرد شده و زرشک اضافه کنیم)داخل شکم ماهی را با این مواد پر می‌کنیم و با سوزن و نخ می‌بندیم. همین طور که در تصویر می‌بینید، سر و دم ماهی را به هم نزدیک کرده و با یک خلال چوبی آن‌ها را محکم می‌کنیم. پیاز و فلفل‌ها را داخل سینی فر و دور ماهی ریخته و بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.