PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اظهارنظر بازیکنان رئال پس از فتح لالیگا

s.rozekabood
05-03-2012, 12:04 PM
ستاره رئال مادرید گفت: «بیش از هر چیز لالیگا را می خواستم. اکنون دو کفش طلا در خانه دارم و اگر یکی دیگر هم ببرم باز چیزی نمی شود.»

http://jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/14-2-1391/IMAGE634716369611257441.JPG (http://jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/14-2-1391/IMAGE634716369611257441.JPG)

* رونالدو: بیش از هر چیز لالیگا را می خواستم
با وجود خراب کردن پنالتی، رونالدو باز هم یکی از مهم ترین بازیکنان رئال بود. او حالا با تیم به قهرمانی لالیگا رسیده است: «خیلی خوشحالیم. این اولین لالیگای من در اسپانیاست و من خیلی خوشحالم. به هدفم رسیدم و بردن لالیگا یک انگیزه بزرگ بود.»
وی در مورد شادی هم تیمی هایش در رختکن گفت: «همه خوشحال هستیم چرا که پس از ده ماه جنگیدن، خوشحالیم که به هدفمان رسیدیم. بردن لالیگا خیلی مشکل است.»
رونالدو در این مورد که آیا مثل مورینیو فکر می کند این مشکل ترین لیگی است که برده گفت: «شاید این گونه باشد. بازی کردن مقابل تیمی نظیر بارسا، لالیگا را مشکل تر می کند اما در نهایت تیمی که برتر باشد برنده می شود. حس خوبی داریم. ما بهتر از آنها بودیم.»
کریس که در کورس کسب کفش طلا هم قرار دارد، در مورد عقب ماندنش از مسی گفت: «بیش از هر چیز لالیگا را می خواستم. اکنون دو کفش طلا در خانه دارم و اگر یکی دیگر هم ببرم باز چیزی نمی شود.»
رونالدو در پایان گفت: «خیلی هیجان زده ایم.»

* کاسیاس: گام کوچکی به سمت جلو برداشتیم
ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید از پیروزی تیمش در سن مامس خرسند به نظر می رسید: «باید خوشحال باشیم. این فصل طولانی و مشکل بود. امسال گام کوچکی نسبت به سال قبل برداشتیم. نکته منفی مربوط به چمپیونزلیگ بود که امیدوارم سال بعد ببریم.»
وی افزود: «مربی بخش مهمی از این تیم است. این تقدیم به هوادارانی که می خواستند به لالیگا برسند. یک گام کوچک به سمت جلو برداشتیم. شکست دادن تیمی نظیر بارسلونا مشکل بود اما به آن رسیدیم. تنها نکته منفی چمپیونزلیگ است اما فعلا می خواهیم از شرایط فعلی لذت ببریم.»

* سرجیو راموس: شایسته قهرمانی بودیم
سرجیو راموس گفت: «فوتبال همین است. پس از پیروزی در تورنمنت و جنگ سخت مقابل بارسا، خیلی خوشحال هستیم. به مادریدیسموها تبریک می گوییم. به آینده در سیبلس که امشب یا فردا به آن می رویم نگاه می کنیم تا با همه جشن بگیریم.»
وی در ادامه گفت: «رئال مادرید شایسته قهرمانی بود. این را به هواداران تقدیم می کنیم. ما شایستگی های زیادی داشتیم چرا که در یک فصل طولانی رقابت بالا بود. این سومین لالیگایم است و خیلی خوشحالم.»
راموس در مورد حرف های گواردیولا که گفته بود: "بسیاری از چیزها در خفا رخ می دهند" گفت: «ما مسئول ارزیابی حرف های بقیه نیستیم.»

* هیگواین: در حال حاضر در رئال مادرید راحتم
گونزالو هیگواین، فقط می خواهد از سی و دومین قهرمانی رئال خوشحال باشد. پس از بازی در سن مامس در مورد آینده اش گفت: «در حال حاضر در رئال مادرید راحت هستم. قرارداد دارم اما فعلا در موردش صحبت نمی کنم.»
وی در مورد لالیگا گفت: «پس از سه سال می دانستیم که چگونه آن را ببریم. به فصلی که داشتیم افتخار می کنیم.»
هیگواین در مورد گلش گفت: «از همه گل ها باید لذت برد اما گل امروز خیلی خاص بود.»

* آلونسو: حقیقتا از بردن اولین لالیگایم خوشحالم
ژاوی آلونسو گفت: «خیلی مشکل بود و قهرمانی در فاصله دو هفته تا پایان نشان از شایستگی های تیم دارد.»
وی افزود: «با تیم بزرگی نظیر بارسلونا در یک فصل فوق العاده رقابت می کردیم. خیلی باثبات بودیم. مهم این است که لالیگا را بردیم، مهم نیست که کجا. حقیقتا از بردن اولین لالیگایم خوشحالم.»

* کایخون: با غیرت مادریدی بردیم
خوزه کایخون گفت: «این برای همه هواداران رئال مادرید است چرا که آنها خیلی اذیت شدند.»
وی افزود: «سال اولم خیلی خوب بود. ما 24 تا هستیم و همه بازی می کنیم و من هم از عملکردم راضی هستم. امیدوارم سال بعد بیشتر فیکس شوم. ما در استادیومی مشکل با غیرت مادریدی برنده شدیم. آنهایی که اولین لیگشان را برده بودند حسابی در رختکن خوشحالی می کردند.»

* گرانرو: خوشحالم که در میان سوپراستارهای متواضعی هستم
استفان گرانرو که از هشت سالگی به رئال ملحق شده اولین لالیگایش را کسب کرد. وی در مورد احساسش گفت: «من به عنوان یک تماشاگر جام های زیادی را جشن گرفته بودم و حالا به عنوان یک بازیکن به آن می رسم، خیلی خوشحالم.»
وی پس از پیروزی مقابل اتلتیک گفت: «این تورنمنت تیم برتر سال را نشان می دهد و ما به جایی برگشتیم که متعلق به خودمان بود. حالا ما تیمی هستیم که برنده می شویم.»
وی افزود: «همه در مورد بهترین تیم تاریخ صحبت می کنند اما در پایان در فاصله دو هفته به پایان نسبت به آنها قهرمان شدیم.»
گرانرو جام را متعلق به هواداران دانست: «آنها شایسته این جام بودند.»
وی در پایان گفت: «این اولین لالیگایم است و خوشحالم که متعلق به گروهی از سوپر استارها هستم که در طول این سال ها با تواضع برخورد کردند.»

* کارانکا: لالیگا عادلانه ترین جام است
آیتور کارانکا، کمک مربی رئال مادرید به جای مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی صحبت کرد: «بردن این لالیگا آسان نبود. اصلا این طور نبود. تلاش زیادی پشتش بود. این گروه فوق العاده است، همه بازیکنان و هواداران شایسته قهرمانی به خاطر عملکردشان هستند. این تیم قدرت زیادی دارد. به همین خاطر است که در این جا جشن می گیریم.»
دستیار مورینیو گفت: «دو سال است در این جا هستم و دوره رئال مادرید، هم ارز دوره بارسلونا بود. ما به قهرمانی کوپایی رسیدیم که هیجان انگیز بود و به لالیگایی رسیدیم که عادلانه ترین است. بقیه چیزها مطرح نیست. یک گام به جلو برداشتیم. برای من این لالیگا خیلی خاص بود چرا که این اولین لالیگایم به عنوان یک مربی بود. حالا به فردا و فصل بعد فکر می کنیم.»
در پایان کارانکا در مورد شرایط اتلتیک گفت: «تردیدی در موردشان ندارم. با توجه به علاقه و گذشته ام در اتلتیک و سبک بازیشان، دوست دارم فینال لیگ اروپا را ببرند.»

* پاردزا :" تیم فصلی فوق العاده داشت "
میگل پاردزا، مدیر ورزشی رئال پس از قهرمانی در سن مامس گفت: «بی محابا به آرامش رسیدیم. تیم فصلی فوق العاده داشته و این قهرمانی عادلانه بود.»
وی افزود: «من فقط باید از مورینیو، فاریا، سیلوینو، کارانکا، بازیکنان، هواداران و ... به خاطر این فصل مشکل و لحظات درخشان تشکر کنم. آنها به خوبی با تجربیاتشان از پس مشکلات بر آمدند و حالا امروز هم آنها کارشان را کردند.»
پاردزا در مورد بارسلونا گفت: «رقیبمان خیلی قدرتمند بود. می دانستیم که نمی توانیم بی خیال شویم. به خوبی از پس مشکلات با ترکیب خودبمان بر آمدیم.»
مدیر ورزشی رئال در پایان پیغام خرسندی به هواداران فرستاد: «باید از این موفقیت لذت ببریم چرا که باعث خوشحالی میلیون ها مادریدیسمو شد.»