s.rozekabood
05-02-2012, 11:04 PM
http://www.pcparsi.com/uploaded/pc0bcdc21f8353d4ad86f6030bf52960bc_zimg_001_13a.jp g
مواد اولیه:
فیله گوساله 200 گرم
پیاز یک عدد
سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون و خامه از هر کدام 100 گرم
فلفل قرمز درشت دو عدد
فلفل قرمز پودری یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
* فیله گوساله را به دو تکه 100 گرمی تقسیم کنید.
* پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیمکوب مخلوط کرده و روی تکههای گوشت بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته سپس روغن زیتون را اضافه کرده و به مدت دو ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.
* تابه را روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون گرم کرده و تکههای فیله را بپزید.
* در این زمان فلفل قرمز را برشهای نیم سانتی زده و در تابهای کوچک خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا کمی غلیظ شود.
* یک تکه از فیله را روی ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روی فیله بچینید و فیله دوم را روی فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روی استیک طبق شکل ریخته و سرو کنید.
مواد اولیه:
فیله گوساله 200 گرم
پیاز یک عدد
سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون و خامه از هر کدام 100 گرم
فلفل قرمز درشت دو عدد
فلفل قرمز پودری یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
* فیله گوساله را به دو تکه 100 گرمی تقسیم کنید.
* پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیمکوب مخلوط کرده و روی تکههای گوشت بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته سپس روغن زیتون را اضافه کرده و به مدت دو ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.
* تابه را روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون گرم کرده و تکههای فیله را بپزید.
* در این زمان فلفل قرمز را برشهای نیم سانتی زده و در تابهای کوچک خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا کمی غلیظ شود.
* یک تکه از فیله را روی ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روی فیله بچینید و فیله دوم را روی فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روی استیک طبق شکل ریخته و سرو کنید.