PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۩๑دستور خواندن صيغه๑۩

M.A.H.S.A
04-30-2012, 09:11 PM
دستور خواندن صيغه عقد دائم
مسأله 2030ـ براى خواندن صيغه عقد دائم كافى است كه زن بگويد:
«زَوَّجْتُكَ نَفْسِي عَلَى الصَّداقِ الْمَعْلُومِ» (يعنى خود را به همسرى تو درآوردم به مهرى كه معيّن شده)
و مرد هم بعد از آن بگويد:
«قَبِلْتُ التَّزْويجَ» (يعنى قبول كردم اين ازدواج را)
و اگر ديگرى را براى اين كار وكيل كنند كافى است كه وكيل زن بگويد:
«زَوَّجْتُ مُوَكِّلَتي مُوَكِّلَكَ عَلَى الصَّداقِ الْمَعْلُومِ» (موكّله خودم را به همسرى موّكل تو با مهر معلوم درآوردم)
وكيل مرد نيز بگويد:
«قَبِلْتُ لِمُوَكِّلي هَكَذا» (من نيز همين گونه از طرف موكّل خودم قبول كردم).

دستور خواندن صيغه عقد موقت
مسأله 2031ـ براى خواندن صيغه عقد موقّت كافى است بعد از آن كه مدّت و مهر معيّن شد، زن بگويد:
«زَوَّجْتُكَ نَفْسِي فِى الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ» (من خودم را به همسرى تو در مدّت معيّن با مهر معيّن درآوردم)
مرد نيز بگويد:
«قَبِلْتُ» (قبول كردم)
يا اين كه وكيل زن بگويد:
«مَتَّعْتُ مُوَكِّلَتِي مُوَكِّلَكَ فِى الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ» (موكّله خودم را به ازدواج موكّل تو در مدّت معيّن با مهر معيّن درآوردم)
وكيل مرد نيز بگويد:
«قَبِلْتُ لِمُوَكِّلِي هَكَذا» (قبول كردم براى موكّل خودم همين طور).

Ezaafi
05-01-2012, 01:38 AM
سلام
عربیم در حد جلبک دریاییه!
خوبه...! چیز جالبی یاد گرفتیم... :d:

navidnavid
05-01-2012, 11:30 AM
یک سوال بچه گانه
ما می توانیم به یک زن که این مسیله را نمی داند به او بگوییم که این کلمات را که نوشته ام بخوان و در جاهای معین کلمات مر بوط به خودمان را هم بخوانیم و اخر کار به او یک هدیه به عنوان مهریه که البته خودش هم نمی داند بدهیم.
در این صورت او صیغه موقت ما شده است یا نه
منظورم دقیق این است که مثلا ما رفتیم دبی و خواستیم با یک زن خارجی رابطه برقرار کنیم خوب طبیعتا زن خارجی هم اصلا نمی داند صیغه موقت چی هست فقط به او بگوییم کلماتی که من می گویم را تکرار کن
در این صورت باز هم گناه کبیره انجام داده ایم یا نه

turk
05-01-2012, 12:45 PM
یک سوال بچه گانه
ما می توانیم به یک زن که این مسیله را نمی داند به او بگوییم که این کلمات را که نوشته ام بخوان و در جاهای معین کلمات مر بوط به خودمان را هم بخوانیم و اخر کار به او یک هدیه به عنوان مهریه که البته خودش هم نمی داند بدهیم.
در این صورت او صیغه موقت ما شده است یا نه
منظورم دقیق این است که مثلا ما رفتیم دبی و خواستیم با یک زن خارجی رابطه برقرار کنیم خوب طبیعتا زن خارجی هم اصلا نمی داند صیغه موقت چی هست فقط به او بگوییم کلماتی که من می گویم را تکرار کن
در این صورت باز هم گناه کبیره انجام داده ایم یا نه

عزیز برادر به این فن ، فن یه دستی زدن می گویند و این کار شما جزء یه دستی از نوع اسلامی محسوب میشود که با این کار هم به اون عزیز دل یه دستی زدین هم به اسلام و هم به خودتان اما درصورت انجام این کار بعدا چند دستی برایتان حساب می شود

والسلام و علیکم و آرزوی موفقیت کم و رحمت الله و ...

Ezaafi
05-02-2012, 01:39 AM
:gah9: