PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه پتاژ اسفناج



s.rozekabood
04-30-2012, 12:22 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo785.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/make-spinach-Ptazh1.html)
مواد لازم :


فيله مرغ چرخ شده

300 گرم



سیب زمینی پخته شده

750 گرم



كرفس پخته

400 گرم



اسفناج ریز خرد شده

400 گرم



کره

75 گرم



آرد

40 گرم



پياز پخته

يك عدد



آب مرغ

3 پيمانه



شير

دو پيمانه



خامه

يك پيمانه



نمك و فلفل

به ميزان لازم





طرز تهيه : سيب‌زميني، كرفس و پياز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ريخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فيله مرغ، نمك و فلفل بر روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد. در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت داده، شير و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ می‌ريزيم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.