PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطا با کد: 800b0100رو چه جوری باید حل کنیم؟

Ezaafi
04-30-2012, 04:23 AM
سلام به همه دوستان گلم.
تا الان یه بارم موفق به آپدیت ویندوزم نشدم... (بگو زرشک!) آخه همیشه شیش تا آپدیت رو خطا میده و کد خطاشم 800b0100 هستش. خیلی جاها خوندم که این مشکلو داشتن، راههای پیشنهادیشون رو هم انجام دادم. ولی همیشه همون خطا رو میده. میخواستم از دوستان بپرسم کسی میتونه بگه چه جوری باید حلش کنیم؟ تو سیاتهای اونوری خیلی چیزی دستگیرم نشد. بعضی جاها میگفتن باید فایروالو غیر فعال کنی و...
همونطور که حتماً میدونین، بعد از اینکه خطا رو اعلام میکنه، یه لینکم میده واسه دانلود همون ابزارشون. همون 115 مگه! که با اینکه نمیدونم کارش درست و حسابی چیه، ولی مشکلمم حل نکرد!! اینم همون پنجره خطای کوفتی، و لینک ذکر شده:
10638
حالا نیازمند کمک و راهنمایی هستیم دیگه.
دوستدارتون، ممد

Magsoud
04-30-2012, 12:07 PM
........تا الان یه بارم موفق به آپدیت ویندوزم نشدم............

بنام دوست
برنامه رایگان و کم حجمی (406 کیلو بایت) بنام Rizone's Internet Recovery KIT وجود دارد که کارش این است
که اگر در دانلود آپدیت های ویندوز مشکل داشته باشید، میتواند کمک باشد
و ظاهرا" کارش فقط همین مورد بوده و بیشتر مواقع چاره ساز میشود.

برنامه را میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید
Rizone's Internet Recovery KIT Download - Softpedia (http://www.softpedia.com/progDownload/Rizone-s-Internet-Recovery-KIT-Download-135427.html)

hossenf
04-30-2012, 12:12 PM
سلام
من که تاحالا این ارور را نداشتم، تجربه شخصی ندارم!

اما یه چندجا این پیشنهادارو دیدم! شما هم انجام بده شاید ردیف شد!

به مسیر زیر برو و هرچی داخل فولدر download هست رو حذف من

C > Windows > SoftwareDistribution > Download

خود فولدر download نباید حذف کتی! بلکه محتویاتشو.

به مسیر زیرو برو و هرچی داخل فولدر DataStore هست، غیر از فولدر Logs را رو حذف کن.

حالا همون فولدر logs را باز کن و تمام محتویاتشو حذف کن!

C > Windows > SoftwareDistribution > DataStore

این نرم افزار رو دانلود کن و اجرا کن

http://go.microsoft.com/?linkid=9665683

حالا دوتا حالات داره، یکی Default و دیگری Aggressive ؛ حالت Default را انتخاب کن و بعد از انجام عملیات سیستم رو ریست کن،

بعد ببین درست شده یا نه! اگه درست نشده بود با حالت Aggressive عملیات رو اانجام بده.

راه دیگه ای که شاید به کارت بیاد، چون احتمالا در مورد برخی آپدیت ها این ارور ظاهر میشه، میتونی همون آپدیت های خاص رو جداگانه از سایت ماکروسافت دانلود و نصب کنی. احتمال داره بعد از نصب اون آپدیتها دیگر مشکلی نداشته باشی!

یا حق

borhan_3010
04-30-2012, 02:22 PM
درود

تایپیک زیر رو بخون ممکنه مشکل ات رو بتونی برطرف کنی:
http://forum.p30ask.com/thread112619.html

Ezaafi
04-30-2012, 05:06 PM
سلام
خیلی ممنونم از همه دوستان خوب و گرامی و همیشه یاری رسان.
چشم، همه راهها رو امتحان میکنم، ایشالا که به لطف شما مشکلم حل شه. بعد اینجا نتیجه رو اعلام میکنم.
بازم ممنون. نمیدونم دیگه چه جوری تشکر کنم!

Ezaafi
05-02-2012, 01:45 AM
سلام
دوستان خوبم، تقریباً همه راهها رو امتحان کردم (تقریباً). تغییری که ایجاد شده این بود که دیروز اصلاً دانلود آپدیتهام تعطیل شد. اما امروز باز همون آشه و همون کاسه. همون پنجره خطا بالاییه میاد. :afd:
البته تا الان نبودم که سوالمو مطرح کنم. من تو دانلود اون برنامه ای که استاد شیرین زبان گذاشتن مشکل داشتم. نتونستم بگیرمش. شاید بتونم بگم به 10 تا سایت دیگه هم سر زدم که از اونجام نشد. (لجبازی اینترنتی)
و اون برنامه ای رو هم که دوست خوبم حسین پیشنهادش رو داد، دانلود و نصب کردم. تغییرات زیادی تو سیستم ایجاد کرد، ولی نشد که بشه از شر اون پیغام خطا خلاص شم.
آپدیتهای قبلی ویندوزم هم پرید.
خب، این از آپدیت ویندوز ما. کسل شدم بسکه باهاش ور رفتم ::w8:

hossenf
05-02-2012, 02:52 AM
سلام
این برنامه ای که جناب شیرین زبان گفتن، پیوست کردم.

اگه اینم جواب نداد! شک نکن مشکل از isp و اینترنت منحصر به فرد ایرانه! :دی

من الان چند روزه بدجو کلافه ام!! هر روز یه مشکل با این اینترنت عزیز دارم :دی

Ezaafi
05-02-2012, 03:17 AM
سلام
ممنونم داش حسین. دمت گرم. امتحان کنم ببینم چی میشه.
اون تاپیکی هم که دوست خوبم برهان معرفی کرد، خیلی نکات خوبی داخلش بود. ولی مشکل من یکی رو نتونست حل کنه. آخرای تاپیک، تو پست آخری برهان گفته: ببین این سایت باز میشه:
http://windowsupdate.microsoft.com/v4/iuident.cab
که وقتی میخوام برم به این سایت، این تصویر رو فقط نشون میده:
10645

hossenf
05-02-2012, 03:36 AM
درسته برای ما هم همون صفحه باز میشه! پس در ارتباط با ماکروسافت مشکلی نیست!

""توضیح جانبی: برای استفاده از برخی امکانات ماکروسافت باید حتما از مرورگر اینترنت اکسپلور استفاده کنید! مثلا برای دانلود آفلاین آپدیت ها! البته توصیه میکنم کلا برای استفاده از سایت ماکروسافت از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید""

Magsoud
05-02-2012, 03:41 AM
بنام دوست

قبلا" می شد با فایرفاکس هم از مایکروسافت دانلود کرد ولی چند ماهی هست که باید از مرورگر اینترنت اکسپلور استفاده کنید

Ezaafi
05-02-2012, 05:23 PM
سلام
ممنونم از دوستان:^:
بله، منم برا سایت مایکروسافت از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنم. ولی اصلاً نمیدونم باید چه جوری آپدیتهاشو دانلود کنم. میشه یه لینک بذارین که بدونم؟
ممنون
راستی، این کارت صدای مادربوردم بعد از آپدیت آخریم، دیگه از کار افتاده! باید با کمک ابزار Troubleshooting به راهش کنم، ولی باز دوباره بعد از خاموش و روشن شدن از کار میفته. اینجا باید از سی دی مادربورد کمک بگیرم؟
مرسی از همه

borhan_3010
05-02-2012, 05:43 PM
درود
برای کارت صدا درایورش رو آپدیت کن درست میشه!
از سایت سازنده مادربرد ات آخرین درایور کارت صدا با توجه به مدل مادربرد و سیستم عامل ات دانلود و نصب کن!

برای ارور ات هم متن زیر رو توی CMD (به صورت ادمین ) کپی و اجرا کن:

regsvr32 Wintrust.dll /s

مورد دیگه ای که تو سایت ها برای حل این مشکل اعلام کردند حذف دوتا آپدیت زیر که جفت اش مربوط به .NET Framework 3.5.1 هستش:
KB2518869
KB2572077

نکته دیگه: گاهی اوقات پیش میاد که یه آپدیت درست نصب نمیشه! سیستم آپدیت ویندوز هم طوری طراحی شده که گاهی باید ترتیب رعایت بشه!
بنابراین برو و آخرین آپدیت هات رو حذف کن! (به ترتیب زمان بزن و 2-3 تای آخری رو حذف کن)!