s.rozekabood
04-29-2012, 09:57 PM
http://www.pcparsi.com/uploaded/pc43afd61d38ab7299f50327c9c61572cb_zimg_001_9.jpg واد اولیه:
سینه مرغ یک عدد
بادنجان حلقه شده سه عدد
گوجهفرنگی چهار عدد
پیاز درشت یک عدد
سیر دو حبه
آلو بخارا 20 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز تفت میدهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم بپزد. بادنجانها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را میگیریم. کف قابلمه یک ردیف بادنجان میچینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن میگذاریم گوجهفرنگیها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود. در آخر آب مرغ را ریخته و میگذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
سینه مرغ یک عدد
بادنجان حلقه شده سه عدد
گوجهفرنگی چهار عدد
پیاز درشت یک عدد
سیر دو حبه
آلو بخارا 20 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز تفت میدهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم بپزد. بادنجانها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را میگیریم. کف قابلمه یک ردیف بادنجان میچینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن میگذاریم گوجهفرنگیها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود. در آخر آب مرغ را ریخته و میگذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.