PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپ باقالا



s.rozekabood
04-29-2012, 08:56 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo784.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/fava-soup2.html)

سوپ باقالامواد لازم :

باقلا نيم‌پزشده

يك پيمانه



سيب‌زميني

يك عدد



پیاز

يك عدد



کره

15 گرم



آرد سيب‌زميني

سه قاشق سوپخوري



آب مرغ

دو پيمانه



آب

دو پيمانه



جعفري

به ميزان لازم






طرز تهيه : پياز را نگيني خرد كرده و با كره تفت مي‌‌دهيم، سپس آب، آب مرغ، سيب‌زميني و هويج را نگيني خرد كرده و به همراه باقلاي نيم‌پز اضافه مي‌‌كنيم تا جوش بيايد سپس حرارت را كم مي‌كنيم. آرد سيب‌زميني را با كمي از آب سوپ مخلوط كرده و به سوپ مي‌‌افزاييم و مي‌‌گذاريم با حرارت ملايم بپزد، پس از 30 دقيقه جعفري را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي‌‌كنيم. در صورت دلخواه مي‌‌توان كمي زعفران به سوپ اضافه كرد.