M.A.H.S.A
04-29-2012, 01:00 PM
خامه را همراه شكر روي حرارت ملايم قرار داده تا داغ شود بعد شكلات را از بسته درآورده و درون خامه بيندازيد تا حل شود بعد بقيه كره را به خامه اضافه كرده تا خوشمزه شود.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/4/76823_397.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
آرد سفيد: براي پاشيدن روي تارت
خمير نان شيريني: 375 گرم
نمك: به اندازه كافي
شكلات خالص: 100×2 گرم
خامه: 300 ميليمتر
فندق: 50 گرم
شكر: 2 قاشق غذاخوري
كره: 30 گرم
كشمش: 50 گرم
برای شروع
فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد و ميزي را كه ميخواهيد روي آن كار كنيد را كاملا تميز كرده و اگر مايليد از تخته چوبي براي انجام اين كار استفاده كنيد؛ در هر صورت روي سطحي را كه كار ميكنيد آرد سفيد بپاشيد تا خمير به سطح نچسبد.
مرحله اول
خمير نان شيريني را روي سطح خوابانده و آرد بپاشيد بعد با وردنه آن را پهن كنيد؛ دقت كنيد كه ارتفاع خمير تقريبا يك سانتيمتر باشد. بعد خمير را داخل سيني كه ميخواهيد درون فر قرار دهيد پهن كرده و گوشههاي آن را برگردانيد؛ ته سيني را ترجيحا با كره چرب كرده تا در انتها راحتتر آن را برش زده و جدا كنيد.
با يك چنگال روي خمير را شيار دهيد تا امكان پخت كل خمير فراهم شود. خمير آماده شده را درون فريزر گذاشته تا كاملا سفت شود. بعد فر را داغ كرده و خمير را به مدت 15 دقيقه داخل فر بگذاريد تا طلاييرنگ شود.
با احساس درست كنيد
خامه را همراه شكر روي حرارت ملايم قرار داده تا داغ شود بعد شكلات را از بسته درآورده و درون خامه بيندازيد تا حل شود بعد بقيه كره را به خامه اضافه كرده تا خوشمزه شود. ميزان كمي نمك درون مواد در حال ذوب شدن بريزيد و آن را هم بزنيد تا كاملا سفت شده و كش بيايد و بريده بريده نشود. تابه را داغ كرده و فندق را همراه با كشمش درون آن تفت داده تا طلايي شود. بعد فندق و كشمش طلايي را روي خمير ريخته و در آخر شكلات داغ را روي كل مواد بريزيد و با يك قاشق، شكلات را روي كل خمير پهن كنيد. قبل از اينكه آن را داخل يخچال بگذاريد اجازه بدهيد تا كمي سرد شود، بعد از سرد شدن ميتوانيد به مدت 20 دقيقه آن را در يخچال گذاشته و بعد برش بزنيد.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/4/76823_397.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
آرد سفيد: براي پاشيدن روي تارت
خمير نان شيريني: 375 گرم
نمك: به اندازه كافي
شكلات خالص: 100×2 گرم
خامه: 300 ميليمتر
فندق: 50 گرم
شكر: 2 قاشق غذاخوري
كره: 30 گرم
كشمش: 50 گرم
برای شروع
فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد و ميزي را كه ميخواهيد روي آن كار كنيد را كاملا تميز كرده و اگر مايليد از تخته چوبي براي انجام اين كار استفاده كنيد؛ در هر صورت روي سطحي را كه كار ميكنيد آرد سفيد بپاشيد تا خمير به سطح نچسبد.
مرحله اول
خمير نان شيريني را روي سطح خوابانده و آرد بپاشيد بعد با وردنه آن را پهن كنيد؛ دقت كنيد كه ارتفاع خمير تقريبا يك سانتيمتر باشد. بعد خمير را داخل سيني كه ميخواهيد درون فر قرار دهيد پهن كرده و گوشههاي آن را برگردانيد؛ ته سيني را ترجيحا با كره چرب كرده تا در انتها راحتتر آن را برش زده و جدا كنيد.
با يك چنگال روي خمير را شيار دهيد تا امكان پخت كل خمير فراهم شود. خمير آماده شده را درون فريزر گذاشته تا كاملا سفت شود. بعد فر را داغ كرده و خمير را به مدت 15 دقيقه داخل فر بگذاريد تا طلاييرنگ شود.
با احساس درست كنيد
خامه را همراه شكر روي حرارت ملايم قرار داده تا داغ شود بعد شكلات را از بسته درآورده و درون خامه بيندازيد تا حل شود بعد بقيه كره را به خامه اضافه كرده تا خوشمزه شود. ميزان كمي نمك درون مواد در حال ذوب شدن بريزيد و آن را هم بزنيد تا كاملا سفت شده و كش بيايد و بريده بريده نشود. تابه را داغ كرده و فندق را همراه با كشمش درون آن تفت داده تا طلايي شود. بعد فندق و كشمش طلايي را روي خمير ريخته و در آخر شكلات داغ را روي كل مواد بريزيد و با يك قاشق، شكلات را روي كل خمير پهن كنيد. قبل از اينكه آن را داخل يخچال بگذاريد اجازه بدهيد تا كمي سرد شود، بعد از سرد شدن ميتوانيد به مدت 20 دقيقه آن را در يخچال گذاشته و بعد برش بزنيد.