M.A.H.S.A
04-29-2012, 12:58 PM
ميتوانيد براي سرو سينه مرغ را به صورت كامل در يك بشقاب قرار دهيد يا آن را با چاقو تكه كرده و بعد سرو كنيد، همه اينها به شما بستگي دارد.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/4/76815_194.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
سير: يك حبه
ليمو: يك عدد
كره: 25 گرم
سينهمرغ: 2عدد
جعفري: 5 شاخه
آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري پر
تخممرغ: يك عدد بزرگ
ادويه
نمك و فلفل سياه
روغن زيتون
برای شروع
سيرها را پوست بكنيد و پوست ليمو را رنده كنيد. درون يك خردكن كره و سير، جعفري، پوست ليمو رنده شده، نمك و كمي فلفل سياه بريزيد و بعد همه را به خوبي ميكس كنيد؛ بعد تمامي مواد خرد شده را درون يك بشقاب بريزيد و آرد را در يك ظرف ديگر قرار دهيد و همچنين يك عدد تخممرغ را درون يك كاسه جداگانه بشكنيد و به خوبي با چنگال آن را هم بزنيد تا زرده و سفيده كاملا با هم مخلوط شوند. سينه مرغ را در ابتدا درون آرد به خوبي بخوابانيد به طوري كه 2طرف سينه آغشته به آرد شود بعد درون ظرف تخممرغ گذاشته و سريع آن را برداريد و در مرحله سوم نوبت مواد خردشدهاي ميرسد كه از قبل تهيه كردهايد. سپس سينه مرغ را درون اين مواد به خوبي بخوابانيد تا كاملا به آن بچسبند.
برای پختن
دو روش براي پخت اين غذا وجود دارد.
1) ميتوانيد سينه مرغ آماده شده را درون فر گذاشته و بگذاريد تا با حرارت فر پخته شود. 2) ميتوانيد سينه مرغ سوخاري را درونتابه سرخ كنيد.
اگر ميخواهيد آن را درون فر قرار دهيد بايد فر را در درجه حرارت بالا قرار داده و مرتبا آن را چك كنيد. مدت زمان پخت آن 15دقيقه است اگر ميخواهيد سرخ كنيد يك تابه متوسط را در حرارت متوسط گاز قرار داده و روغن زيتون را درون آن بريزيد و بگذاريد تا روغن كاملا داغ شود و بعد سينه مرغ را درون تابه ريخته و بگذاريد تا به مدت 4 تا 5 دقيقه هرطرف مرغ پخته شود تا زماني كه كاملا ترد و طلايي رنگ شود.
برای سرو
ميتوانيد براي سرو سينه مرغ را به صورت كامل در يك بشقاب قرار دهيد يا آن را با چاقو تكه كرده و بعد سرو كنيد، همه اينها به شما بستگي دارد. زيبا و ساده در بشقاب بگذاريد و يك عدد ليمو را به 2 نيم تقسيم كرده و كنار غذا سرو كنيد. در آخر با يك سالاد سبزي سرو خود را كامل كنيد.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/4/76815_194.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
سير: يك حبه
ليمو: يك عدد
كره: 25 گرم
سينهمرغ: 2عدد
جعفري: 5 شاخه
آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري پر
تخممرغ: يك عدد بزرگ
ادويه
نمك و فلفل سياه
روغن زيتون
برای شروع
سيرها را پوست بكنيد و پوست ليمو را رنده كنيد. درون يك خردكن كره و سير، جعفري، پوست ليمو رنده شده، نمك و كمي فلفل سياه بريزيد و بعد همه را به خوبي ميكس كنيد؛ بعد تمامي مواد خرد شده را درون يك بشقاب بريزيد و آرد را در يك ظرف ديگر قرار دهيد و همچنين يك عدد تخممرغ را درون يك كاسه جداگانه بشكنيد و به خوبي با چنگال آن را هم بزنيد تا زرده و سفيده كاملا با هم مخلوط شوند. سينه مرغ را در ابتدا درون آرد به خوبي بخوابانيد به طوري كه 2طرف سينه آغشته به آرد شود بعد درون ظرف تخممرغ گذاشته و سريع آن را برداريد و در مرحله سوم نوبت مواد خردشدهاي ميرسد كه از قبل تهيه كردهايد. سپس سينه مرغ را درون اين مواد به خوبي بخوابانيد تا كاملا به آن بچسبند.
برای پختن
دو روش براي پخت اين غذا وجود دارد.
1) ميتوانيد سينه مرغ آماده شده را درون فر گذاشته و بگذاريد تا با حرارت فر پخته شود. 2) ميتوانيد سينه مرغ سوخاري را درونتابه سرخ كنيد.
اگر ميخواهيد آن را درون فر قرار دهيد بايد فر را در درجه حرارت بالا قرار داده و مرتبا آن را چك كنيد. مدت زمان پخت آن 15دقيقه است اگر ميخواهيد سرخ كنيد يك تابه متوسط را در حرارت متوسط گاز قرار داده و روغن زيتون را درون آن بريزيد و بگذاريد تا روغن كاملا داغ شود و بعد سينه مرغ را درون تابه ريخته و بگذاريد تا به مدت 4 تا 5 دقيقه هرطرف مرغ پخته شود تا زماني كه كاملا ترد و طلايي رنگ شود.
برای سرو
ميتوانيد براي سرو سينه مرغ را به صورت كامل در يك بشقاب قرار دهيد يا آن را با چاقو تكه كرده و بعد سرو كنيد، همه اينها به شما بستگي دارد. زيبا و ساده در بشقاب بگذاريد و يك عدد ليمو را به 2 نيم تقسيم كرده و كنار غذا سرو كنيد. در آخر با يك سالاد سبزي سرو خود را كامل كنيد.