PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فيله‌ماهي هندي با گشنيز



M.A.H.S.A
04-29-2012, 12:55 PM
روي يك تخته آشپزي را به خوبي تميز كرده و بعد پودركاري را همراه با نمك و فلفل روي آن ريخته و با هم مخلوط كنيد





http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/4/76821_620.jpg


برترین ها:

مواد لازم :


پودركاري (خوشبو): 3 قاشق غذاخوري
فيله ماهي: 2عدد هر كدام 200 گرم
گشنيز تازه: به ميزان لازم
كره: يك قالب

ادويه


نمك و فلفل سياه
روغن زيتون


برای شروع

روي يك تخته آشپزي را به خوبي تميز كرده و بعد پودركاري را همراه با نمك و فلفل روي آن ريخته و با هم مخلوط كنيد. در مرحله دوم فيله‌هاي ماهي را به صورت رول مانند روي ادويه‌ها بغلتانيد تا كاملا با پودر پوشيده شود؛ گشنيزها را شسته و از شاخه جدا كنيد و كنار بگذاريد.

برای پختن

يك ‌تابه نچسب را روي حرارت گاز قرار دهيد و زیر آن را زیاد کنید. درون تابه يك قالب بزرگ كره بغلتانيد تا آب، شود. اگر ديديد ميزان كره كم است به آن روغن زيتون اضافه كنيد. فيله‌ها را درون تابه گذاشته و مطمئن شويد از هرطرف كاملا سرخ شوند. به دليل پودركاري رنگ فيله‌ها قطعا تغيير مي‌كند. براي ترد شدن ماهي بهترين روش اين است كه روغن را در وسط تابه جمع كرده و ماهي‌ها را در داخل حرارت زياد و در روغن زياد قرار دهيد. براي سرخ شدن هر سمت ماهي 2 تا 3 دقيقه كافي است؛ اين براي 200 گرم فيله ماهي كافي است.

برای سرو

بهتر است اين ماهي را با برنج سرو كنيد. فيله‌ها را روي برنج گذاشته و برگ گشنيز را روي آن قرار دهيد. يك عدد ليمو را نصف كرده و كنار برنج بگذاريد و بعد سرو كنيد.

پیشنهاد جیمی

اين روش پخت، ایجاد تغییری در مزه‌هاست. بيشتر غذاها از يك پايه پيروي مي‌كنند و ريشه همه آن‌ها يكي است ولي يك آشپز خوب مي‌تواند با ادويه شكل و مزه غذا را عوض كند. گام به گام جلو بياييد و امتحان كنيد. مطمئن باشيد كه پشيمان نمي‌شويد.