توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال بوتی دارم plz
سلام
یه سوال بوتی دارم اگر کمک کنید پاسخش را بدانم بسیار ممنون خواهم شد
و اما سوال:
سوال خیلی خوش دست ، صریح و روشنه
« موقع ساختن cd یا DVD مولتی بوت از کجا می فهمیم که کدوم فایل ها یا دایرکتوری ها از فایل iso باید به روت منتقل بشند؟ »
لطفا به تفکیک لینوکسی و ویندوزی ( اگه مهمه ) پاسخ دهید
بارم 999999999999999999999999999999999999999999 نمره
مرسی
Magsoud
04-29-2012, 02:27 AM
بنام دوست
سوالت نامفهومه دوست عزیز. من متوجه نمیشوم چه مطلبی لازم داری
در یک دی وی دی مالتی بوت ، فایل شروع کار که اصلا" در دی وی دی نبوده و در بوت سکتور دی وی دی نوشته میشود
و بعد براساس طراحی کاربر ، این فایل شروع صفحه شروع را نشان میدهد.
سپس بر اساس انتخاب کاربر دوباره دستوراتی دیگر اجرا میشوند.
سوالت نامفهومه دوست عزیز. من متوجه نمیشوم چه مطلبی لازم داری
سلام استاد
خیلی چاکریم مرسی که این موقع از شب هم جواب سوال ما رو لطف می کنید
استاد اگه خاطرتون باشه تو اون تاپیک مئلتی بوت و این حرفا آویرا بازی در میاورد و شما هم جایی در اون تاپیک فرموده بودید بعضی فایل ها و دایرکتوری ها از داخل ایزو به روت cd منتقل بشن حالا من همین مشکل رو به نوغی با یه ایزو دیگه دارم می خاستم بدونم در انجا بر چه مبنایی آن فایل ها به روت منتقل شد شاید کلید کار منم تو این باشه
ممنون
Magsoud
04-29-2012, 03:05 AM
بنام دوست
دوست خوب من ، شب (ببخشید) صبح بخیر.
متاسفانه این سوال جواب استاندارد ندارد و بسته به نوع کار فرق میکند(چه در ویندوز و چه در لینوکس).
ولی اگر کل کاری را که دارید انجام میدهید عنوان بفرمایید ، به احتمال 90 درصد مشکل حل خواهد شد.
حقیقتش یه دی وی دی بوت دارشتم دست می کردم سر بوت یه چند تا از ایتم ها کار نکرد و خطای پیدا نشدن فایل های خاصی را می داد می خواست بدونم رویه ای داره یا باید آزمون و خطا کار کنیم که ظاهرا باید آزمون و خطا کنیم یکی از آیتم هایی که ارور می داد و یادم مونده magic boot disk v2.0 بود
مرسی استاد
Magsoud
04-29-2012, 03:28 AM
بنام دوست
turk (http://forum.p30ask.com/members/turk-132687/) عزیز، طبق معمول عجولی و میخواهی یک دفعه به جواب برسی.
باچه برنامه ای داری بوتیبل می سازی ؟ EasyBoot ؟ grub ؟ isolinux / یا کدام برنامه؟
دستوراتی که برای اجرا دادی چه هستند؟
چه فایل ها و پوشه ها و احتمالا" ایزو هایی در روت دی وی دی داری؟
امشب را استراحت کن تا فکرت هم از خستگی فارغ شود. و بعد فردا سر فرصت کل کاری
را که میخواهی بکنی و جواب سوالاتی را که در بالا عرض کردم بنویس تا باهم مشکل را
حل کنیم.
نگران حل نشدن نباش به احتمال قریب به یقین با هم تمامش می کنیم.
صبح بخیر و خسته نباشی و فردا منتظر توضیحات جنابعالی هستم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.